TESZT | Nourish Relax Starter Collection

Egy hete írtam már a Nourish márkáról,  hogy miket tudnak elméletben a termékek és milyen szuper hatóanyagaik vannak, de persze úgy az igazi, ha élesben is ki lehet próbálni őket. Lassan már egy hónapja használom magamon és másokon is lelkesen a Relax család minden arcápoló tagját, így végre be tudok számolni róluk.




Relax Softening Cleanser



Különleges kis arctisztító ez, ugyanis a tejes-krémes formulája ellenére ezt bizony le kell mosni a bőrről. Én habzó után szoktam használni és meglepő módon még tud leszedni szennyeződést. Pedig azt hinné az ember, hogy egy alapos zuhany alatti arctisztítás után makulátlanul tiszta lesz a bőrünk, de nem... Jó, nyilván egy Clarisonic-kal biztos az :P. Önmagában használva kicsit több kell belőle és a szemsminket ne ezzel szedjük le, mert a levendula illó miatt tud ám csípni. Az illata intenzív, az állaga megfelelő, nem túl folyós és praktikus+higiénikus pumpás kiszerelésű.


Relax Soothing Toning Mist



Mennyire klassz és menő, hogy a Nourish tonikjai spray formában kaphatóak??? Imádom vele fújkálni magam, isteni az illata, rögtön megnyugtat, ha megérzem, pedig nen rajongok a levenduláért (a négy termék közül egyébként ennek a legjobb). A bőrt felfrissíti és szépen előkészíti a hidratálásra. Én nem csak az arcomat, hanem a dekoltázsomat és a karomat is szeretem vele befújni, de még a párnámra is szokott kerülni belőle, hogy jobban aludjak. Ráadásul a kicsi mérete miatt mindenhová tudom magammal vinni.


Relax Hydrating Peptide Serum



Az abszolút kedvencem a Relax vonalból. Nagyon könnyű, folyós textúrájú ez a szérum, azonnal felszívódik mégis maximálisan hidratál. Kicsit féltem pedig tőle, hogy irritálni fog az illóolaj miatt, de nem vettem észre semmilyen negatív (csak pozitív) változást tőle. Egy pumpányi elég belőle bőven (mert ennek is praktikus+higiénikus pumpás flakonkája van), tonizálás után, arckrém előtt kell használni reggel és este. A bőrt megnyugtatja és 'élettelivé' teszi. Nagyi jó sminkelni utána, ezt nem csak magamon, hanem máson is tapasztaltam. Őt erősen javaslom kipróbálásra.



Relax Calming Moisturizer



Ő annyira nem varázsolt el, mint a többi termék, persze ez nem azt jelenti, hogy ne lenne jó, csak nem váltott ki belőlem olyan heves érzéseket, mint mondjuk a szérum és a tonik. Egy picit gazdagabb, zsírosabb textúrájú, nagyon jól hidratáló és ápoló krém, azonban az én 'csak' vízhiányos, kevert bőrömnek kicsit sok szerintem, de szárazabb típusoknak nagyon jól beválhat. Az illata ennek is nagyon finom levendulás és tégelyes kivitelben érkezik.



Összességében nagyon pozitívak az első tapasztalataim a Nourish márkával kapcsolatban, jól beváltak a Relax termékek és úgy gondolom, hogy ár/érték arányban is az elfogadható kategóriába tartozik. Alig várom, hogy kipróbálhassam tőlük a Kale Enzymatic radírt és a Golden Glow testápolót :). (Ó és el ne felejtsem: csekkoljátok a Facebook oldalt egy kis meglepetésért ;).)


Nourish Relax Starter Kit
Elérhetőség: nourish.hu
Ár: 9900 Ft

2 megjegyzés:

  1. Ó, nagyon ígéretesnek tűnik mindegyik termék, köszi a bejegyzést! Jó volt megismerni egy újabb márkát.

    VálaszTörlés
  2. nagyon szívesen, örülök, hogy tetszett :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.