TESZT | Catrice Feathered Fall Luxury Eyeshadow

Az előző két Catrice limitált kollekció, a Metallure és a Check&Tweed, valamint az új szortimentfrissítés nagyon magasra tették a lécet a márka számára, amit nem gondoltam volna, hogy sikerül egyhamar megugrani. De a Catrice az utóbbi időben valamit hihetetlenül jól csinál és az új trendkiadás, a  Feathered Fall is egyszerűen csodálatos lett. Eleinte nem voltam tőle elájulva, aztán megláttam a swatchokat, végül élőben is megnéztem őket és ennyi kellett. Gondolkodás nélkül hoztam el két szemhéjpúdert és még most is csak bámulom őket, mert ilyen szép darabokat ritkán lát az ember lánya.




A kollekcióban összesen négy árnyalat található meg a szemhéjpúderek közül, én a két sötétebbet a Peacocktail-t és a Plum Plumes-t választottam. A csomagolás a megszokott Catrice mono stílus, fekete tollal a tetején, az infók pedig alul vannak. Már írtam, hogy szerintem nem a legjobb ez a kis kompakt, mert hamar eltörik a pöcök rajta és nem lehet rendesen akkor bezárni, pedig nagyon jól néz ki, minimalista, de jól mutat. Persze kit érdekel mindez, ha a belső olyan, amilyen :).




Jajj, hol kezdjem... Kezdem ott, hogy nem lehet lefotózni őket. Egy órán át próbáltam minden beállítást, de sehogy sem sikerült elkapnom azt a mesés fényt és színjátékot, ami valójában jellemzi őket. A textúra nagyon jó, minimális a porzás, könnyű satírozni és a pigmentáció B-R-U-T-Á-L-I-S. Alap nélkül, egy nagyon óvatos húzást láthattok a swatch képen. A színek pedig... Csak nézem és nézem és nézem őket egyfolytában. A Peacocktail folyékony zöld és kék fém jellegű, teljesen olyan, mint a páva tollai, nagyon jól sikerült visszaadni ezt különleges, játékos árnyalatot. Csillog-villog és ragyog, de nem csillámosan, hanem fólia hatás szerűen. A Plum Plumes ugyanez csak lilában. Kékes-rózsaszínes fénnyel ragyog, de egyébként mély lila az alapárnyalat. Nem tudom eldönteni, hogy melyik a szebb, mert mind a kettő egyformán elképesztő. 




Vegyétek meg őket! De komolyan! Kötelező darabok! Ilyen szép és különleges szemhéjpúdereket utoljára a MAC Alluring Aquatic kollekciójában láttam, de igazság szerint még azok sem voltak ennyire nagy hatással rám. Ráadásul darabja csak ezer forint, simán megérnek minden fillért. Biztos vagyok benne, hogy a két világosabb árnyalat is hasonlóan nagyszerű. És abban is biztos vagyok, hogy nagyon gyorsan el fog fogyni, csapjatok le rájuk minél hamarabb (Müllerekben találjátok meg őket).



Catrice Feathered Fall Luxury Eyeshadow - 01 Peacocktail & 02 Plum Plumes
Elérhetőség: Müller
Ár: 1095 Ft
Mennyiség: 2g

Nektek hogy tetszenek???

13 megjegyzés:

  1. Hú, csodaszépek! A zöldes-kékes dobogtatta meg igazán a szívemet :)

    VálaszTörlés
  2. Jajj, ma müllerbe kell mennem...ez ìgy nem poén. :D

    VálaszTörlés
  3. Hajaj, hétfőn megvan, hogy merre kerülök hazafelé.. :D

    VálaszTörlés
  4. Nekem ebből a tus van meg, igazság szerint visszarohantam megvenni még hármat, mert szinte minden nap használom...:D Kicsit lukasan fog, de két réteggel már tökéletes, valami eszméletlen szép, hétköznapra csak magában tökéletes, de valami alkalmibb sminket is nagyon feldob. Annyira szépek ezek is, még lehet, hogy visszatérek, habár sosem veszek mono cuccokat.

    VálaszTörlés
  5. Látom igazam, lett és mindenkinek tetszenek ;) szóval jó vásárolgatást :)

    VálaszTörlés
  6. Ezek csak a 2 méteres állványokon vannak? Nagyon tetszenek, kár hogy felénk nincs 2 m-es állvány a Müllerben. :(

    VálaszTörlés
  7. Nem hiszem, szerintem minden müllerben lesz :)

    VálaszTörlés
  8. Itt Pécsen még majdnem tele volt az állvány (1 méteres :P), végül tust vettem...nem tudtam dönteni a szemhéjpúderek között : D

    VálaszTörlés
  9. Ajajj. Elvesztem... álomszépek! *-*

    VálaszTörlés
  10. O
    M
    G
    !
    !
    !

    ...akarommondani gyönyörűek!
    (hagyjatok nekem hétfő délelőttig az europeumos müllerben pls! :D )

    VálaszTörlés
  11. Nagyon remélem, hogy mindenkinek marad belölük :)

    VálaszTörlés
  12. Itt Székesfehérváron még Catrice pult sincs a Müllerben! Nemhogy két méteres... :( pedig ezekre a szemhéjpúderekre lecsapnék. Gyönyörű színek.

    VálaszTörlés
  13. kellkellkell!!!!!!! *.*

    Az egyik lakkot sikerült megvenni csak eddig, de holnap megnézem máshol is. :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.