Holiday 2014 | Benefit Cheeky Sweet Spot

Nem vagyok a Benefit túl nagy rajongója, nagyon aranyosak a termékeik, meg jól néznek ki, szuper a dizájn, csak az ár/érték arány nem tetszik, szerintem kicsit sokba kerülnek, ahhoz képest, hogy vagy nagyon picik, vagy semmi extrák. Azonban ez a kifejezetten idén karácsonyra tervezett cukiság rögtön elrabolta a szívem, nagyon szeretnék már régóta egy pirosító palettát és ez egyszerűen tökéletes, mert nagyon szépek a színek és nagyjából az árát is megéri. Összesen öt pirosító (Dandelion, Bella Bamba, Sugarbomb, Coralista, Rockateur), egy bronzosító (Hoola) és egy krémes highlighter (Watt's Up), valamint egy kis ecset található a nagyon édes kis házikó alakú dobozban. Az ára 36 dollár/29 font.




7 megjegyzés:

  1. úúú,hát ez tényleg cuki :)) nekem teljes méretből a hoola és a dallas van meg, kicsiben meg a sugarbomb.

    Barbi

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon-nagyon tetszik! A Dandelionra mar evek ota vagytam, a Coralista volt a masik. A Hoola meg a harmadik 😄

    VálaszTörlés
  3. A Dandelion és a Coralista nekem is régóta tetszik, a Hoola pedig idén nyáron tetszett meg. Vajon az európai Sephorákban lehet majd kapni? :D

    VálaszTörlés
  4. @Névtelen: nekem a Coralista és gyönyörű :)

    @Mia: Hoola jöhetne nekem is ;)

    @Moon Angel: szerintem igen :)

    VálaszTörlés
  5. Szeretem a Benefit cuccokat, de ennél kevésbé praktikusabb kiszerelést ki sem lehetett volna találni (annak ellenére, h cuki amúgy nagyon!) :) És a Coralista nekem is nagy kedvencem, jobban bejön, mint az Orgasm.

    VálaszTörlés
  6. De hát olyan cukiiii :) nem kell mindig praktikusnak lenni :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.