TESZT | Maybelline The Falsies Volum' Express Mascara

Pár éve volt egy Falsies szempillaspirálom, bár nem a normál, hanem a csipkés tubusos Flare verzió és nagyon szerettem, írtam is róla, hogy mennyire jó, milyen szép pillákat lehet vele elérni. Így, amikor pár hete nagy spirálvadászatot tartottam és volt egy Maybelline kuponom is gondolkodás nélkül beraktam a kosaramba a normál Falsies-t. Hogy van-e olyan jó, mint a másik, az kiderül, ha tovább olvastok :).




A csomagolás megszokott, vidám és élenk Maybelline-s, szép feltűnő lila kék feliratokkal. Sajnos nincsen lezárva, ezt iszonyatosan útálom, igazán csinálhatnának már valamit ezzel a problémával a forgalmazók. Kitesz egy tesztert, becsomagolja vagy lezárja az árut, ilyen egyszerű.



A spirál keféje kifejezetten tetszik, laposított-görbített formája van és normál sörtéi, amik kicsit távolabbra helyezkednek el egymástól. Azt hittem, hogy pont emiatt csodásak, dúsak, íveltek és különállóak lesznek a pilláim, de sajnos tévedtem. Konkrétan annyira ráadásul, hogy nagyon régen nem találkoztam ennyire borzalmas spirállal. Ki nem állhatom a végeredményt, egyszerűen borzalmas, de látszik is a képen szerintem. Se nem dúsít, se nem ível, se nem működik rendesen. Szerintem a túl híg festék hibája lehet a dolog, reménykedek benne, hogy ha kicsit besűrűsödik, akkor elfogadhatóbb lesz a dolog. Ha meg nem, akkor pénzkidobás volt. Vagy csak nekem nem tetszik??? Lehet másnak bevált... Kérem a véleményeket kommentben :).





Maybelline The Falsies Volum' Express Mascara
Elérhetőség: drogériák, szupermarketek
Ár: kb 2000 Ft

10 megjegyzés:

  1. de érdekes, én meg azt szeretem nagyon :)

    VálaszTörlés
  2. Tudsz kepet mutatni rola h milyen rajtad az eredmeny?

    VálaszTörlés
  3. nem jeleníti meg az utolsó képet? azon rajtam van :)

    VálaszTörlés
  4. Ebből a képből sok minden nem látszik, legalábbis a probléma nem.
    Ritkán rendelek Avonból, de lehet, fogok spirált, mert ott legalább lefóliázzák. Méreg, ha veszek egy spirált akármennyiért, aztán kiderült, más már használta...

    VálaszTörlés
  5. Jaj, nekem is a halálom ha belemásznak a teszter mellett még minden másba is... :S

    VálaszTörlés
  6. Hű, az elején nagyon utáltam ezt a spirált. Nem értettem, mások mit szeretnek benne. Nem is nagyon használtam, aztán pár hét után újra próbáltam, és rájöttem, hogy nem is olyan rossz ez. A végére teljesen megszerettem. :) Szóval szerintem nálad is az lesz, amit írtál is, egy kicsit várni kell vele, és ha kicsit sűrűsödik, akkor sokkal szebb pillákat csinál. :)
    Sőt, én megnéztem Carly Bybel videóját,amiben giga-mega pillákat csinál, és ezt a spirált használja benne. Írd meg majd később, hogy mire jutottál, kíváncsi vagyok :)

    VálaszTörlés
  7. De, ennek a Maybelline spirálnak látom a képét, ugy értettem, hogy "benefit"-es pillákról van e képed :) Ma ujra megpróbálkoztam vele, hátha csak be kell sürüsödnie egy kicsit, de most még rosszabb mint volt, már csomós is...

    VálaszTörlés
  8. @Névtelen: http://lollymakeupandbeauty.blogspot.hu/2011/10/benefit-theyre-real-mascara-teszt.html
    jó régi, de van róla :)

    @Petra R.: most jó ideje nem vettem már elő, de akkor szerintem teszek vele még egy próbát :)

    VálaszTörlés
  9. Szia Lolly, csak most olvastam a posztot errol a spiralrol. Nekem is ugyanez volt a gondom vele, mint Neked, nem volt az igazi, osszealltak a pillaim,se nem ivelt, se nem dusitott, nem csinalt tulajdonkeppen semmit, lassan surusodott be, nem vettem meg ujra, egyszeruen nalam sem mukodott, a muszempillahatast meg kereshettem nagyitoval. Ha jo spiralt szeretnel, akkor Maybelline One by One, vagy Bourjois Volume glamour ultra care. Oket probaltad mar? mert nem rosszak, pedig nagy spiralgyujto vagyok es finnyas is a spiralokra :-)

    VálaszTörlés
  10. Úgyis nemsokára új spirál kell majd, lecsekkolom ezeket :) köszi a tippet!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.