TESZT | Clinique Lash Power Feathering Mascara

Sajnos az utóbbi időben csupa olyan szempillaspirál akadt a kezembe, amik egyáltalán nem jöttek be, valahogy egyiknek sem tetszett igazán a hatása, egyedül a Bourjois új darabja volt a kivétel, de még ő sem az igazi valamiért számomra. Ezért is halogattam nagyon sokáig a Clinique Power Lash megvételét, mert ugyan a márka spiráljaiban még soha nem csalódtam, viszont mostanában nem választottam túl jól ilyen téren. De persze nem tudtam ellenállni neki, nyilván és hosszas gondolkodás után végül elmentem érte.




A csomagolása drágább darabhoz képest elég egyszerű, bár a Clinique dizájn alapvetően az. A papírdoboz virágmintás, kis aranyos, maga a spirál pedig meglepően picike, ezüst kupakkal és szürke tubussal. Nem mondanám rossznak vagy csúnyának, de maradjunk annyiban, hogy nem látszik rajta, hogy közel 6000 forintba kerül.



Persze ez igazából nem von le semmit az értékéből, hiszen a lényeg úgysem a külső, hanem a belső. A Lash Power-nek rövid, futball labda alakú keféje van, eléggé különálló sörtékkel. Ez a speciális kialakítás gondoskodik arról, hogy tökéletesen különálló, természetes hatású, de mégis látványos pilláink legyenek. A végeredmény nekem nagyon tetszik, nem túl drámai, inkább természetes, mégis nagyon hatásos, pedig általában én az ettől durvább pillákat szeretem, de ez most rögtön a kedvencem lett, mert olyan szép nyitottá teszi a szemeket. Nagyon jól lehet rétegezni ráadásul, akár más spirálokkal is, nem nehezíti el a pillákat, nagyon puhák maradnak. A formula tartós, nem kenődik, nem pereg és meleg vízzel könnyen lemosható.




Egyáltalán nem bántam meg, hogy végül elhoztam ezt a spirált, fantasztikus darab, pont erre számítottam tőle, nagyon örülök, hogy nem kellett csalódnom. Méltó utódja/párja lett az eddigi kedvenc MAC Extended Play-nek. Csak ajánlani tudom, érdemes kipróbálni.



Clinique Power Lash Feathering Mascara

Elérhetőség: Cliniqie szaküzletek
Ár: 5900 Ft (törzsvásárlói kártyával 5310 Ft)
Mennyiség: 5,5 ml

8 megjegyzés:

  1. Szia! Bocsi, hogy ide írok, épp vörös hajfestékeket vadászok - nem lesz köze a kommentemnek ehhez a bejegyzéshez.

    Szóval szemezek a 7.40-es Oliával, de nem tudom, befogná-e a középbarna, festett hajamat. Szerinted? Fényben vörös, mert egy karamell árnyalat van rajta, meg valami "kárminvörös", de utóbbi lekopott már szinte teljesen, és most megint inkább karamell. Szerinted merjek venni egy ilyen drága festékből két dobozzal, vagy úgyse látszana nagyon az eredménye? Megkopva is szép volt?
    Köszi, ha válaszolsz, és tényleg bocsi, hogy ide írtam. :)

    VálaszTörlés
  2. hát, hogy a festett hajat mennyire fogja be, az mindig zsákbamacska... ha természetes lenne, akkor merném azt mondani, hogy próbáld ki, mert tutira szép lesz a végeredmény, de így... az a baj, hogy a lenövésed más színű lenne valószínűleg és nem lenne egyenletes a végeredmény. Én ha a helyedben lennék, akkor egy gyorsradírral előbb leszedném a a barnát és csak utána festeném be vörösre, mert egy x árnyalatú festékre egy y árnyaltút felkenni mindig kockázatos, ha nagyon eltérőek

    VálaszTörlés
  3. Hm, jó, akkor még agyalok ezen egy darabig, köszi a gyors választ. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik ez a spirál, csak félnék, hogy a "duci" feje miatt nem tudnám befesteni az alsó pillákat...

    VálaszTörlés
  5. nem nehéz az alsó pillákat sem kifesteni vele :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó a szemöldököd!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.