NOTD | H&M - Cleopatra Gold

8:05 du.
Az elmúlt időszakban csupa színes, élénk vagy egyenesen harsány körömlakkal sikerült bővítenem a gyűjteményemet, így elérkezettnek láttam az időt, hogy vegyek valami visszafogottabb darabot. Igazából egy rose gold darabra fáj a fogam, de elég gyér a kínálat ebből az árnyalatból, ezért végül egy finom aranyra esett a választásom a H&M kínálatából.





A Cleopatra Gold fantázianevű lakk három rétegben fed tökéletesen, picit lassan szárad vagy én vagyok nagyon türelmetlen, metálos a finise és nagyon szépséges. Az ecsete külön említést érdemel, nagyon-nagyon szuper, szélesebb-laposabb kialakítású, könnyű vele dolgozni. A tartóssága nem kiemelkedő, két nap után már látszik egy minimális kopás, de nem vészesen. Van már egy H&M lakkom, de most megint elcsodálkoztam rajta, hogy mennyire jó minőségűek és mennyire lehet szeretni őket.






H&M Nail Polish - Cleopatra Gold

Elérhetőség: H&M üzletek
Ár: 990 Ft
Mennyiség: 9 ml

9 megjegyzés:

  1. Az aranynak ezt az árnyalatát lehet bevállalnám. Egy rosegold lakkom van, metál és Maybelline.

    VálaszTörlés
  2. Nem rossz, bár én nem szeretem az aranyat, de ez tompa és nem sárga, egész szép árnyalat. Én is úgy voltam nemrég, hogy jaj, annyi nyári lakkom van, de most már valami hordható is kellene, ami szolid :) De hát azok annyira nem csábítóak, mindig élénket kenek fel, ha lehet.

    VálaszTörlés
  3. @Hatás Lakk: és olyan Maybelline-t lehet még kapni? :)

    @Audrey80: én is mindig élénkeket választok, vagy valami különlegeset, de kell néha ilyen is :)

    VálaszTörlés
  4. Pont egy hasonló lakk van rajtam, a Catrice új trendkiadásából az aranybarna. Kép alapján a te lakkod áll egy picit közelebb a szívemhez :)

    VálaszTörlés
  5. Szép, visszafogott. Lehet, hogy megnézem magamnak :)

    VálaszTörlés
  6. érdemes megnézni az egész kínálatot, mesés lakkok vannak a h&m-ben :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.