The Body Shop Shimmer Cubes - Spring Bronze - teszt & swatch

Ugyan imádom a TBS-t (enyhe kifejezés, lassan már mindenem tőlük van... whaaaat???), de valahogy a smink részlegük soha nem fogott meg igazán. Mindig nézegetem a termékeket, szépek, csillognak, illatosak, jól mutatnak, de egy árva rúzson kívül még semmit nem vettem eddig. Azonban pár hete egy akció keretein belül 'ingyen' (2-t fizet 3-at vihet :)) el tudtam hozni egy Shimmer Cubes palettát.




Emlékszem, hogy először nagyon-nagyon-nagyon régen (kb 8-9 éve) találkoztam a Shimmer Cubes-szal életemben először, Berlinben és nagyon megtetszett a kivitelezés és a színek, de aztán soha nem vettem egyet sem. Igazából szerintem nem is nagyon próbáltam ki őket soha, nem is tudtam tehát, hogy miről maradok le. Aztán a sors közbeszólt, nem hagyhattam ki egy ilyen jó kis ajánlatot és gondoltam, üsse kavics a két arckrémem mellé most nem egy harmadikat vagy egy testvajat hozok el, hanem valami sminket. Így másztam és szerettem bele a Spring Bronze palettába.



A csomagolás nagyon egyedi, egy átlátszó műanyag kockában még négy másik átlátszó kis kocka van, ezekben lapulnak a kockává összepréselt szemhéjpúderek. Nagyon aranyos és ötletes, sminkelésnél kissé idegesítő, mert le kell venni mindegyikről külön a tetejét, ami nem túl praktikus, ha mondjuk sietünk, de nagyon praktikus, ha mondjuk van sok Shimmer Cubes-unk és saját palettát akarunk összerakni mondjuk utazáshoz. A termék leírása és egyéb információk az alján lévő matricán találhatóak (mindegyik színnek van külön neve, juhé :)).



A kis kockák textúrára és finisre engem a MAC legjobb mineralize szemhéjpúdereire emlékeztetnek a leginkább: finomak, szinte krémesek, nagyon minimálisan porzanak és eszméletlenül ragyognak. Nem mondom, hogy fénylenek vagy csillognak, ezek ragyognak. Nagyon-nagyon szép a finisük, nem túl metálos, de a szaténnál fényesebb. Könnyű velük dolgozni, nagyon jól satírozhatóak (sőt kiemelkedően jól satírozhatóak), köszönhetően a finom textúrának és a pigmentációjuk is kiváló. Alappal pedig egész nagy bírják a kiképzést.


Otthon jelenleg 3 kombinációban kaphatóak, én ezek közül a Spring Bronze verziót választottam, amiben meseszép meleg arany-bronzos-rezes színek találhatóak.

  • Dusty Fawn - aranyfényű vanília
  • Burnished Gold - arany
  • Warm Copper - narancsos réz
  • Rich Espresso - a világ legszebb sötétbarnája arany és réz csillámokkal 

Dusty Fawn & Burnished Gold (alap nélkül)

Warm Copper & Rich Espresso (alap nélkül)

Az egyértelmű kedvencem a Rich Espresso, igazából miatta esett a választásom erre a palettára. Egyszerűen álomszép, ahogy a sötét kávébarna alapban megcsillannak az apró arany és rézfényű pigmentek. Imádom! Egyébként a Spring Bronze tökéletes választás kék szeműeknek, a Warm Copper árnyalat ugyanis brutálisan kiemel őket :). Egy baj van csak vele, mégpedig az ára, ugyanis 6190 Ft-ba kerül. Húúúúzóóós... De megéri :). ITT tudjátok megrendelni őket.

Unikornismérő: ha nem sietünk a sminkeléssel, akkor öt unikornis, ha sietünk, akkor csak négy, mert túl sok tetőt kell levenni. Amúgy simán öt unikornis, nagyszerű minőség, meseszép színek, jó vele dolgozni, mi kell még?


7 megjegyzés:

  1. Nahát, én pont ma írtam tesztet a másik tavaszi palettáról, ami a rózsaszínes Hot Pink. :) Én is azért vettem meg mert még pont kellett valami a vásárláshoz és erre esett a választásom. Viszont én kevésbé vagyok elégedett vele mint Te, két szín nagyon szép és jól pigmentált, viszont a másik kettő szinte alig látszik és elég kemények. Alig lehet felvenni ecsettel a színt. Úgyhogy nálam a másik változat csak közepesre muzsikált. :(

    VálaszTörlés
  2. óóóó :( úgy látszik színfüggő akkor a minőség

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépe színei vannak ennek a palettának, viszont én elég drágának tartom :/

    VálaszTörlés
  4. Uhh ezek szépek nagyon szépek *-* Nem tudnák dönteni!

    VálaszTörlés
  5. Szép színei vannak, legjobban a Warm Copper árnyalat tetszik! Az ára azonban kevésbé...:s

    VálaszTörlés
  6. Ha valaha vennék palettát tőlük, az ez lenne, mert tényleg szuperek ezek a színek a kék szeműeknek :-) Köszi a megerősítést, hogy jó a minősége, mert más palettáikról nem olvastam jókat :-)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.