The Body Shop málnamánia

Szerintem a TBS rajongóknak már nem kell bemutatnom a márka málnás vonalát, ami idén tavasszal új termékekkel bővült ki, többek között egy zselés testradírral és egy pumpás testápolóval. A radír pont úgy néz ki, mintha málnalekvár lenne (volt szerencsém már ehhez az új formulához az áfonyás radír jóvoltából és nagyon-nagyon nyamiiii :)), krémes helyett zselés az alapja, ebben csücsül sok cukorkristály és málnamagocska, hogy elősegítsék a nagyon gyengéd hámlasztó hatást (olyan finom, hogy akár többször is lehet egy héten használni). A testvajban málnamagolaj, kakaóvaj, bioszójaolaj található az extra hidratálásért és isteni málnás joghurt illata van, csakúgy, mint a sima testápolónak. Rajtuk kívül még van tusfürdő és parfüm is a kollekcióban és már mind kapható is a The Body Shop üzleteiben illetve megrendelhetőek a webshopban. Azt tudja egyébként valaki, hogy van TBS kupon a Glamour-ban???

Raspberry Shower Gel - 1690 Ft


Raspberry Body Scrub - 4490 Ft

Raspberry Body Lotion - 3190 Ft

Raspberry Body Butter - 4990 Ft

Raspberry Eau De Toilette - 3890 Ft

9 megjegyzés:

  1. A málnás parfümöt meg kell néznem *.*

    VálaszTörlés
  2. Ahh, ezt imádom az összes közül a legjobban! Az EDP illata isteni de sajna kicsit sem tartós. :-( 10 perc és elillan a bőrömről. És ezt már mástól is hallottam...pedig olyan nagyon nyámi!

    VálaszTörlés
  3. Régóta megvan a málnás testvajuk és igen, igazi málnajoghurt illata van, számomra ez még nem az émelyítő kategória egyáltalán. Az áfonyás és a málnás testradírra pedig jajj, de fáj a fogam!!!
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  4. Nekem még van egy bő fél tégelyem ama áfonyásból, de szerintem ebből lőni fogok egyet, "félek", h mi lesz velem nélküle. A legjobb radír, imádom. ^^

    VálaszTörlés
  5. Lolly, én sajnos nem láttam TBS kupont a Glamourban :(
    Btw, mikor jár le a kiküldetésed? ;)

    Mia

    VálaszTörlés
  6. Ó nekem ez kell! *.* Az összes! :D

    VálaszTörlés
  7. Én is már néztem a TBS oldalán ezt a csoda-kollekciót... a parfüm elég csalogató :). Nem kéne egy sokadik parfüm és nincs is túl sok fölös pénzünk, de... áááá... máááálnáááás...

    VálaszTörlés
  8. Legszívesebben az összeset magamra kenném, elhasználnám, fújnám. <3

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.