Manhattan Hearts Retro Glam Collection

Vicces, de amikor először megláttam ezt a kollekciót, rögtön az jutott eszembe, hogy ilyen már volt a Manhattan-nél szerintem... Jó, persze teljesen ugyanilyen nyilván nem, de valahogy a márka mindig olyan nagyon hasonló színekkel meg körítéssel operál, hogy már nem lehet nem észrevenni. Persze, ez nem feltétlenül rossz, ha valami jó és bevált, akkor maradjunk annál, nem igaz? A Retro Glam termékei ugyan nem túl izgalmasak, de azért nem is olyan unalmasak szerencsére. Két szemhéjpúder paletta (egy rózsaszínes-barnás és egy kékes-füstös-pasztelles kombináció), két matt folyékony rúzs (piros és rózsaszín, szerintem ők slágertermékek lesznek), két krémes-tubusos arcpirosító (pink és barack, nagyon hasonló formulát szimatolok, mint a Rimmel Stay Blushed esetében) és négy körömlakk lesz kitéve a kollekció display-ekre. Bónuszként pedig egy új, limitált rúzsvonal is érkezik, a Soft Rouge Lipstick (fényes-krémes-friss színes tökéletesség nyárra). Hogy tetszenek???



Retro Glam Eyeshadow Palette - Getaway Glamour

Retro Glam Eyeshadow Palette - Vintage Romance

Liquid Blush - Cheeky Charming & Get Blushed

Soft Mat Lipcream

Retro Glam Nail Polish

Soft Rouge Lipstick - Festival Hunter, Festival Icon & Purple Rocker

8 megjegyzés:

  1. Ajj, de basszus ez a márka egyre unalmasabb számomra. Mondjuk a Soft Rouge Lipstick kollekció nagyon kellemes csalódás, azt szívesen kipróbálnám :)

    VálaszTörlés
  2. Hát nem igazán csigázott fel,a matt ajakkrémen kívül. Azok egész jónak tűnnek!

    VálaszTörlés
  3. Nekem a 2. szemhéjpúder paletta és a Soft Rouge Lipstick közül az első kettő tetszik.

    VálaszTörlés
  4. Még semmit se próbáltam tőlük, egyszerűen nem tudnak megfogni semmivel :\ bár itt most tetszik néhány dolog, de aztán meg élőben szerintem megint nem fog, ráadásul az ára miatt előbb vennék mondjuk egy Catrice terméket, amit már próbáltam és be is vált :)

    VálaszTörlés
  5. Megjelenésről van infó? Glamour napokon lehet valamelyikre váltanám be a dm kupont :)

    VálaszTörlés
  6. elméletileg április, de nálunk mindig később jelennek meg :(

    VálaszTörlés
  7. Mindkét paletta elég szimpi, élőben vetek majd rájuk egy pillantást - na nem mintha nem lennének már itthon ugyanilyen színeim, elszórva néhány palettában :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.