H&M tavaszi újdonságok

Ismét rengeteg jópofa termékkel bővült a H&M kozmetikai kínálata, ezeket szedtem nektek össze ebben a posztban, egy-két kiegészítővel megfűszerezve. A főszerepben egyértelműen a pink szín áll (arcpirosító, szemhéjpúderek, szempillaspirál, cuki körömlakkok, rúzsszett, csillám púder), ami nem túl meglepő a tavasz közeledtével ugyebár. De egy-két nyári termék is felbukkant már, többek között egy bronzos-csillámos olaj (hasonlót már láthattunk régebben a MAC-nél) argánolajjal és E vitaminnal. Kiegészítő kismillió található a H&M-ben, szintén erősen tavaszias színekben, formákkal, mintákkal (értsd rózsaszín és virágok :D, jó, van más is), csak egy pár kedvencet ragadtam ki a tömegből. Nektek hogy tetszenek???

2-pack Nail Polish - 990 Ft


Pinks Eyeshadow - 790 Ft

Blusher - 990 Ft

Shimmer Powder - 1490 Ft

Lip Balm - 790 Ft

3-pack Eyeshadow - 1290 Ft

5-pack Lipstick - 1290 Ft

Volume Mascara - 790 Ft

Shimmering Body Oil - 1490 Ft

Highlighter Powder - 1290 Ft

4-pack Earrings - 790 Ft

13-pack Rings - 1290 Ft

Elastic Bracelet - 1290 Ft

2.pack Hair Elastic - 990 Ft

Handbag - 9990 Ft

Sunglasses - 2990 Ft


10 megjegyzés:

  1. Csodásak! *.* Sajnos Győrben teljesen lenullázták a kozmetikai részleget. :-/ Néhány körömlakk és arcpakolás kivételével már semmi sincs. Pont most, amikor annyi jó termékkel jöttek ki.-.-

    VálaszTörlés
  2. A szemhejpuder botranyosan rossz szerintem (nekem a nude arnyalat van),viszont van egy 5 darabos nude körömlakk szett,ami jo. Az ecset sem rossz :)

    VálaszTörlés
  3. Hali! :)
    Nemsokára megyek Pestre egy hosszú hétvégére, melyik H&M-et javasolnátok, ha make up termékeket akarok venni? Tavaly is kerestem ezt-azt és több pesti boltban is alig volt 1-2 cucc, ua, mint itt lent vidéken :/ (Szeged)
    Viki

    VálaszTörlés
  4. A táskát, vagy vmi hasonlót ebben a csodás színben megsimiztem múltkor a H&M-ben, és hüppögtem egy sort, hogy nincs rá pénzem éppen. Ezenkívül a highlight és az 1. szemhéjpúdertrió birizgálja a fantáziámat, a szájfény meg übercuki :).

    VálaszTörlés
  5. Névtelen: Vörösmarty térit ajánlanám sminkvadászat szempontjából. Tényleg nagyon kevés smink van a pesti boltokban is sajnos.

    VálaszTörlés
  6. __doroffee:
    Viki vagyok, aláírtam.
    Köszi a tippet, meg fogom nézni ott. :)
    Viki

    VálaszTörlés
  7. én is vagy a vörösmarty-t mondanám, mindig ott van a legtöbb :) vagy a váci utca

    VálaszTörlés
  8. Hmm..ez engem nem fogott meg...egyik sem.. az a táska meg SEHOL nem ér 10.000Ft-ot.. vicc :D

    VálaszTörlés
  9. én is pont ezen gondolkoztam... még ha bőr lenne esetleg... de azért szép :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.