A hét kedvence: Yankee Candle Pink Sands

3:15 du.
Soha nem voltam az a kifejezetten gyertyázgatós csaj, szerintem nem nagyon volt a szobámban/ ilyesmi, maximum ha kaptam valakitől ajándékba meg karácsonykor valami émelyítő fahéjas, fűszeres teamécses és ennyi. Aztán pár hónapja rettentő módon rákaptam a gyertyákra, halomra vettem őket, mindenféle isteni illatban, nagyon jó áron (fontos bolt fuck yeah :D) és megszállott lettem. Annyira, hogy sikerült elcsábulnom és belevetettem magam a Yankee Candle világába, pedig már ezerszer megmondtam magamnak, hogy én ugyan soha nem leszek olyan sügér, hogy ezreket költsek valami puccos gyertyára, mert annak semmi értelme. Hát, sügér lettem. Meg szerelmes. 





Órákat el tudnék tölteni egy YC üzletben, akkor sem unnám meg az illatorgiát. Egyszerűen fantasztikusak, alig tud az ember lánya választani közülük. Aztán persze megtaláltam az igazit, szerelem volt első szaglásra. A Pink Sands a fresh kategóriába tartozik és citrusos-édes virágos-vaníliás, de ez semmit nem mond el arról a csodálatos, szívmelengető illatról, amilyen valójában. A legtalálóbb leírás talán ez lenne rá: egy darab rózsaszín mennyország. Isteni finom, édes, friss és nem lehet betelni vele. Na, így kell függővé válni. Azt hiszem mostantól gyakrabban fogom a Yankee Candle boltokat járni. Már listám is van a következő áldozatokról :). Nektek van otthon YC gyertyátok? Ha igen, milyen illatú???






9 megjegyzés:

  1. Nagyon sok illatot kipróbáltam már. :) A Pink Sands és a Salted Caramel nekem is nagyon tetszik, de az abszolút kedvenceim a Lake Sunset és a Vanilla Cupcake. :)

    VálaszTörlés
  2. Naná, hogy van, írom is a teszteket róluk folyamatosan :-D A Pink Sands nekem is nagy kedvencem, Tart formájában van meg, és már a család több tagja is kapott belőle ajándékba. Most a Red Berry & Cedar ég nálam, nagy üveggyertya formájában, és bizony totális a szerelem. Aki még nem próbálta, sznobságnak hiheti, pedig tényleg klasszisokkal jobb minőségűek a gyertyáik, mint más cégeknek.

    VálaszTörlés
  3. Nekem is megvan ez az illat és én is imádom! Kellemes édes néha fanyar illat!

    VálaszTörlés
  4. Nekem még nincs YC gyertyám, de folyamatban van a dolog, hamarosan én is rendelek tőlük, mert nagyon szeretem a finom illatokat :) Még nem tudom pontosan melyikeket, talán valami friss tavasziasat meg bogyós gyümiset, de még körülnézek.

    VálaszTörlés
  5. Nekem a Clean cotton nagy kedvenc. Annyira jó frissen mosott ruha & tavasz illata van...:D Gyümölcsös kategóriában pedig a cranberry zest. Egyszerűen zseniálisak! <3 Egyébként a Copenhagen Candle Company gyertyáit is érdemes végigszaglászni, vannak nagyon jók :)

    VálaszTörlés
  6. látom, akkor nem én vagyok az egyetlen áldozat :)

    VálaszTörlés
  7. Kicsit szégyellem magam , még nem is hallottam a márkáról. Nekem van egy szép mécsestartóm , aminek a tetejébe vizet kell önteni + pár csepp illóolaj és kész is az illat áradat .

    VálaszTörlés
  8. Almás és meggyes illatokban szereztem be tőlük mintagyertyákat és hát szipuzás van ezerrel :DDD Rendkívül jól összerakott illatok, megérik a (drága) árukat.
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  9. Idén télen ez az illat volta második nagy kedvenc (ami aztán át is vette az első, honey&spice) helyét. meg is gyújtom a maradékot, varázslatosan finom! ^^
    most megint van vagy 6-7 féle új illatom itthon, azok között is biztos lesz még igazán szívemcsücske darab. :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.