A hét kedvence - Essence Ice Ice Baby Eyeshadow - Junior Championship

Tudom, hogy limitált ez a darab és már valószínűleg egyáltalán nem lehet kapni (otthon meg meg sem jelent, ha jól rémlik), de annyira csodaszép, hogy muszáj vele eldicsekednem. Egyébként ő még Citromhab Évi révén került hozzám a csomag swap alkalmával és meg kell, hogy mondjam, nagyon tudja, hogy mit szeretek (hópelyhek+fényes, irizáló világos színek=szerelem).






Igazából a képek önmagukért beszélnek, egyértelműen látszik, hogy minden szempontból csodaszép darab (na jó a csomagolás a szokásos kicsit uncsi és olcsó hatású, de ez van). A textúra nagyon lágy és puha, kicsit porzik, de nem vészesen, a pigmentáció mesés, a finise pedig telitalálat: lilán irizáló metálos fehér. Tökéletes a szemzugba, de nagyon jól mutat az arcon highlighterként is egy fantasy vagy nem éppen hétköznapi sminknél használva. Egyébként szerintem, ha nem is mostanában, de biztosan találkozhatunk még ilyesmi színekkel az Essence trendkiadásaiban :).



6 megjegyzés:

  1. Ezek a belenyomott hópehlyek nagyon tetszenek :) Szinben van hasonlóm, de csak a mintázat miatt megvenném ha lenne itthon :)

    VálaszTörlés
  2. Tényleg nagyon szép, mellesleg kapható itthon a Müllerekben. Talán még van is, én az irizáló szemceruzákat vettem meg. :)

    VálaszTörlés
  3. itt Németországban hegyekben állt, mert senki sem vette... kifutó leárazásnál is volt még vagy 20 darab a "turis" részlegen csak ebből, a többi árnyalatról nem is beszélve... valahogy ez a csillogós dolog itt nem kelendő, de én azért beszereztem ezt az árnyalatot :)
    amikor szürkés sminket csinálok, akkor egy pettyet teszek belőle a szemhéjam középső részére, eldolgozom, és tadamm! :) mesés!

    VálaszTörlés
  4. De gyönyörű, én élek-halok az ilyen ezüstös-csillogós színekért! :)

    VálaszTörlés
  5. Én megvettem és én is csak azt tudom mondani, hogy meseszép :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.