Manhattan Eyemazing Effect Eyeshadow - Pool Party - teszt & swatchok

A Manhattan nemrégiben szortimentet újítgatott, frissítgetett, sok szép és jó új termék került ki a displayekre, köztük elég sok négyes szemhéjpúder paletta is. Az egyik téli limitált kollekciós paletta nagyon-nagyon tetszett (szerintem ti is emlékeztek a Supernova limezöld-natúrabb színek kombójára) így nagy reményekkel vágtam bele ebbe a tesztbe.




A csomagolás egyszerű, a célnak megfelel: fekete alj, átlátszó tetővel, viszonylag erősebb, minőségibb műanyagból, ami elég utazásbiztosnak tűnik. Az információk alul vannak a matricán, itt található a paletta neve és egy kis használati útmutató is. Belül, a színek mellett helyet kapott egy minike applikátor, amivel pont nem lehet semmit kezdeni, de nem baj, elfér :). A színek sajnos elég közel vannak egymáshoz, előfordulhat kisebb keveredés-kavarodás, de szerintem ez elkerülhető ha óvatosak vagyunk.



A Pool Party kombinációt a kék árnyalatok uralják, ebből kettő is található benne, egy világosabb, fényes égszínkék, enyhe mentás-türkizes beütéssel és egy sötétebb, fényes petróleum-türkiz. Mind a kettő nagyon szép és nagyon fényes, kicsit porzanak, de egyébként nagyon finom, puha a textúrájuk. A másik két szín is hasonló minőségű, az egyik egyébként egy fehér highlighter árnyalat, a másik pedig egy grafitszürke. A pigmentációjuk sem rossz, de lehetne jobb is, természetesen alappal az igazi, én is így swatchotam őket, így a legtartósabbak is egyébként. Mind a négy szín egyébként brutálisan fényes/csillámos, de a legszebb a szürke, abban ugyanis kis ezüstös-kékes csillámocskák kaptak helyet és csodásan mutat a bőrön. Az árnyalatok jól kombinálhatóak egymással, elég változatos sminkeket lehet vele készíteni. Nekem a kedvenc kombinációm a szürke és a világosabb kék árnyalat lett, nyárra nagyon jól mutatnak együtt (egész mozgórészre mehet a világos, mélyítőbe és alsó kontúrnak a szürke, plusz esetleg tusvonal). Az ára ha jól rémlik, akkor 1899 Ft és a dm üzleteiben lehet kapni.




Unikornismérő: jó kis darab ez, de be kell valljam, nálam nincsen most ennek a terméknek wow faktorja... vagy csak én nem találtam. Persze szépek a színek és a minőség is jó, és elég változatos színkombinációkban lehet kapni, szóval érdemes körbenézni a polcokon. Négy unikornis jár neki.


5 megjegyzés:

  1. Nagyon szép szerintem! Csak már vannak ilyen színeim, ezért lebeszéltem magam. :D

    VálaszTörlés
  2. Szép-szép, de nem tudom, ennyi pénzért nekem nem érné meg. :)

    VálaszTörlés
  3. Azt hittem a világosabb kék élénkebb vagyis kékebb.. Hasonló színeim vannak már, így nekem is felejtős :(

    VálaszTörlés
  4. Én kicsit nagyobb számra számítottam :S

    VálaszTörlés
  5. én is úgy vagyok vele, hogy szép és jó, de nem igazán különleges, a többi színkombináció izgalmasabbnak tűnik

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.