Helyzetjelentés és angliai haul

Nem voltam mostanában túl aktív itt a blogon és szerintem amióta kint vagyok az éterben ilyen hosszú kihagyás nem is volt... Bevallom fáradt voltam, depis voltam, minden voltam és nem volt kedvem semmihez. Mindegy, nem megyek bele ezekbe a dolgokba, ez nem az a blog, én nem fogok siránkozni, mert éppen valami nem úgy alakul, ahogyan azt én elterveztem. A lényeg, hogy most van munkám, kezd kialakulni egy új rendszer az életemben. Az viszont nagyon fura, hogy elég sokáig most shopping stop-on voltam, szinte nulla sminket vettem az elmúlt pár hónapban és annyira hozzászoktam ehhez, hogy annyira nem is hiányzik. De persze ugyanúgy szeretem a beauty dolgokat és nyilván nem tudom megállni, hogy ne vegyek ezt-azt, de most csak olyanokat szereztem be, amire tényleg szükségem is volt. 




Aussie Take The Heat Shampoo - őt rögtön az első napomon kinéztem magamnak :). Szimpatikus nekem eleve az Aussie márka és szerintem elég kevés olyan hajápoló termékcsalád van, ami kifejezetten hőtől károsodott hajra lett kifejlesztve. Az illata finom, jól habzik, de konkrét változást még nem fedeztem fel, bár egy sampontól nyilván nem várok csodát.



Johnson's Baby 2in1 Bubble Bath&Wash - beleszerettem az illatába, ugyanis barackos, amit imádok. Egyébként semmi extra, sima baba tusfürdő, aminek gyengédnek kéne lennie a bőrhöz és nem szárítani, de mivel az enyémet kicsit szárítja (legalábbis mindenképpen kell utána a testápoló), így el nem tudom képzelni mit művelhet a babák érzékenyebb bőrével. Én tuti nem fürdetném a gyerekemet benne...



Vaseline Essential Moisture - már kint Amerikában is használtam ezt a testápolót, ezért vettem meg itt is ezt, mert tudtam mire számítsak. Kellemes a textúra, jó az illat, gyorsan felszívódik, de semmi hűha hatás, ami egy ideig okés, de a következő biztos valami különlegesebb darab lesz, mert hiányzik a wow faktor :).



Boots Botanics Purifying Face Scrub - Boots sajátmárkás organikusos-biós-hippi arcradír, amit nagyon megszerettem, mert pont annyira radíroz és pont annyira szemcsés, ahogy szeretem. És az ára is verhetetlen, max 3 font lehetett. 



Boots Hand&Nail Cream - megint Boots és megint elégedett vagyok. Általában az olcsó kézkrémek nekem nem szoktak beválni, vagy túl zsírosak vagy semmit nem csinálnak, de ez a darab nagyon szuper. Intenzíven hidratál és mégis villámgyorsan felszívódik. Táskába bedobósnak használom, arra tökéletes.



Newtons Intensive Foot Cream - élni sem tudnék lábikó krém nélkül... Ennek teafa és mentol illata van és meglepően jól hidratál, pedig elég folyós a textúrája. Nem rossz, de nem is az igazi, ettől én intenzívebb ápolásra vágyok.



Batiste Dry Shampoo Cherry - mekkora kultusza van itt ennek a szárazsamponnak... Mindenhol lehet kapni és van belőle kb 10 féle (külön vörös hajra való is van!). Én már csak a lányok legjobb barátjának hívom, életmentő tud lenni egy bad hair day-en :). És isteni az illata.


13 megjegyzés:

  1. Jó kis cuccok :)... az a Batiste szárazsampon, mit meg nem adnék érte, ha nálunk is lehetne kapni, tele van vele a Youtube, hogy milyen hiper-szuper szárazsampon... Ja és az Aussie sampon is szimpi, most jött be hozzánk is a márka, egyelőre még nem próbáltam ki, várom a véleményeket, hogy milyenek a termékek.

    VálaszTörlés
  2. Ó, a szárazsampont én is kipróbálnám. :-) Én tegnap teszteltem Aussie sampont és balzsamot, eddig tetszik, de még várok, hogy hosszú távon kialakult véleményem legyen :-)

    VálaszTörlés
  3. lehet a balzsamot is ki kéne majd próbálnom, de mondjuk az még most van egy másik :) majd írd meg, hogy milyen :)

    VálaszTörlés
  4. Eddig annyit tudok elmondani, hogy egész nap szagolgattam és tapogattam a hajam, mert illatos és pihe-puha :-D

    VálaszTörlés
  5. Csajok! Asos.com-on lehet rendelni ilyen szárazsampont, nagyon jó :)

    VálaszTörlés
  6. nekem a Boots botanics márkától egy folyékony arclemosóm van, de én nagyon nem szeretem, mivel szárítja az amúgy normál bőrőm. Kézkrémnek ajánlom a Soap&Glory Hand food nevezetű krémjét, csodát tesz a kéznek!

    VálaszTörlés
  7. Batise szarazsampont lehet venni itthon az Auchanban is. Azt hiszem 1500 Ft korul van

    VálaszTörlés
  8. Imadom az Aussiet, viszont ha nem akarsz csalodni,akkor a Volume nevut sose probald ki :D
    A Shine eleg jo, a Mega tetszett eddig a legjobban, elegge bouncy lett a hajam tole! A miracle moist sampon formaban nem izgat annyira, mert ugyis hasznalok utana balzsamot mindig...Balzsambol a miracle moist meg a colour mate menok, a volume szinten offos :D
    Batistebol szerintem ez a cherrys a legjobb illatu, viszont az XXL volume funkciora nekem jobban bejon :D
    A vaseline meg pricey ahhoz kepest amit tud...en a helathy hands and nailst hasznalom es a multkor mikor rapillantottam £3 folott volt a kicsi size :D...

    VálaszTörlés
  9. Én most rendeltem ebayről sötétbarna hajra való Batiste-ot, mert már elegem van belőle, hogy mennyit kell bénáznom, hogy ne tűnjön úgy a fejem szárazsamponozás után, mintha felül őszülnék/ráöntöttem volna egy kiló lisztet :D.

    VálaszTörlés
  10. én legközelebb tuti a vöröset próbálom ki, pont emiatt :) bár ettől annyira nem lesz furán fehér a hajam szerencsére :)

    VálaszTörlés
  11. Azt elarulod hogy milyen munkat sikerult talalnod? A Batiste a kedvencem, a legjobb az alacsony arkategoriaban.

    VálaszTörlés
  12. Helló. Én most vettem batiste szárazsampont aaz auchanba. :)) Volt mindenféle hajszínhez. :)

    VálaszTörlés
  13. na az tök jó, hogy otthon is lehet kapni akkor :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.