A hét kedvence: Next Gold eau de Toilette

10:06 du.
Ti is úgy vagytok a parfümökkel, hogy halomra gyűjtitek őket, mert ez azért tetszik, jajj ennek csodás az üvege, jajj ez a kedvenc sztárom illata, jajj az meg olyan szép hupilila? És mellette van egy abszolút kedvencetek, amibe ősidők óta szerelmesek vagytok és le nem cserélnétek semmi pénzért, mert tudjátok, hogy tökéletesen illik hozzátok? Na én pontosan így vagyok a parfümökkel. Rengeteg van, mer miért is tagadnám, sőt van olyan is (nem is egy), ami csak a csomagolása miatt tetszik (mentségemre legyen mondva, hogy sellős...). De egyhez hűséges vagyok már évek óta. Ő a tökéletes illatom, amit tinédzser korom óta imádok és amiről hiszem, hogy tökéletesen illik hozzám. Az én igazim az YSL Cinéma, ami egy nagyon nőies, izgalmas meleg illat, amire a legtöbben azt mondanák, hogy hát ezt bizony csak estére/alkalomra fújnám magamra, de számomra ő a mindennapi 'Vanda illat'. Azonban hiába ő az igazi, mindig keresem az utódját, hátha sikerül valami másba is úgy igazán beleszeretnem, de eddig mindössze kettő parfümre mondtam azt, hogy na igen, erre lehet, hogy lecserélném a Cinéma-t. Az egyik a Viktor&Rolf Flowerbomb, a másik pedig a Next Gold nevezetű illata. Ez utóbbi lett a hét kedvence, mert az én drága unokatestvérem (és a párja) meglepett vele a születésnapomra. Vicces a sztorija, mert én mindig ódzkodtam az olcsó, ruhaüzletes parfümöktől, de őt valamiért a kezembe vettem és megszaglásztam és el is vesztem. Kicsit hasonlít a Cinéma-ra, de mégis más, édesebb és melegebb illat, de nem az a gejl pacsuli, hanem finom és nőies. Az ára viccesen baráti, talán 8 font a 30 ml-es és nagyon tartós szerencsére. Egyébként a Next többi parfümje is meglepően jó, érdemes kipróbálni őket. Nektek melyik a No1 parfümötök?









19 megjegyzés:

  1. Burberry Sport vagy Avril Lavigne Black Star. Istenem, de imádom mindkettőt. Majd valamikor megillatolom ezt is. Egyébként hogy megy kint az álláskeresés? :))

    VálaszTörlés
  2. Chanel - Chance. Qrva drága, viszont iszonyatosan spórolok vele és természetesen csak különlegesebb alkalmakkor fújom be vele magam :)

    VálaszTörlés
  3. még mindig Marc Jacobs - Daisy annál jobb nincs a földön :D

    VálaszTörlés

  4. Micsoda pazar csomagolás, tetszik de nem ismerem...még :)
    Én 22 éve gyűjtöm a parfümöket, ezzel arányos a darabszám is ami felgyűlt/elhasznált.

    Nagy kedvenc a Versce Crystal Noir és a Lolita L parfüm, de hangulatfüggő is.

    VálaszTörlés
  5. My all time favourite a Thierry Mugler Innocent EDP-je :)
    Imádom és még semmi sem tudta leváltani.Van még sok más mellette,de ennek mindig lennie kell.
    Mia

    VálaszTörlés
  6. Vicces ez, én évekig az Angelt használtam, mivel a saját alapillatom hogy is mondjam, elég könnyed, az ilyen nehéz parfüm is légiessé válik rajtam, ezért fiatalon is szerettem a karakteres illatokat. Aztán egyetemen, kicsit a virágosabbak felé fordultam, aztán az arab lányok a suliban, OMG olyan vaníliás tökélets illata van némelyiknek, gondolom valami bazi drága keleti parfüm, hát annak találtam egy olcsóbb verzióját. Persze kaptam páromtól is ajándékba, azokkal spórolok a legjobban, de a zara-ban találtam nem régen egy számomra nagyon nőies parfümöt és nem volt drága. Ezekkel a ruha boltos parfümökkel csak annyi van, hogy némelyik gagyi, de van ami meg egyszerűen csodálatos, de az áruk elég baráti. :)

    VálaszTörlés
  7. Chanel Chance-t én is imádnám..de nagyon drága sajnos..pedig nagyon jó az illata!

    Én amire esküszöm az a Naomi Campbell-Cat Deluxe at Night...volt már vagy 5, imádom! :D

    Nekem az a bajom a parfümökkel,hogy egyszerűen nem marad meg rajtam..(vagy én nem érzem?)

    Jaj a vattacukros parfümöt biztos ismeritek :D Lolly, abba nem vagy szerelmes? :P valami Sugar...nem jut eszembe a neve pedig 2szer is kaptam!

    bya

    VálaszTörlés
  8. Nekem az YSL Cinema az örök kedvencem. Ez az egyetlen illat amit egyszerűen képtelen vagyok megunni.

    Egyébként én a Marc Jacobs Dot parfümjét vettem meg a külalakja miatt, mert annyira édes katicás. Természetesen az illatát is imádom, de az üvege is sokat nyomott a lapba a vásárlásnál. :)

    VálaszTörlés
  9. Most a Jimmy Choo és a Jimmy Choo Flash a 2 új kedvenc, amúgy évekig az Escada Moon Sparkle-je és vmelyik Britney illat (meg nem mondom már h melyik) voltak a kedvenceim. :)

    Még nem találtam meg azt az egyet és tökéleteset, amibe végzetesen bele tudok szeretni, de keresem kitartóan. :)

    VálaszTörlés
  10. Én is teljesen így vagyok vele. Van pár parfümöm, mert azért szeretem a változatosságot, meg el tudok csábulni, de ha őszinte akarok lenni, J. Lo Live Luxe parfümje a nr. 1., amihez eddig egy parfümöm sem ért fel, pedig szeretem a többit is... de az vhogy gyümölcsös, de közben picit fűszeres és mély... szóval teljesen én vagyok :).

    VálaszTörlés
  11. bya: pink sugar :) régen tetszett ilyen 16 évesen, de azért abból én már kinőttem, most már túl édesnek találom parfümként, de testápolóban jöhet :)

    @Yndre: sorstárs :)

    VálaszTörlés
  12. Több, mint tíz éve próbálom leváltani, de ragaszkodik hozzám a Dior J'Adore-ja. Pedig nem is tetszett eleinte, alig vártam, hogy az első üveg elfogyjon. A fiú már a múlté aki választotta nekem, de az illat maradt...
    Annapanni

    VálaszTörlés
  13. Nálam a "Mindig odaleszek érte!" kategória abszolút győztese az YSL Cinéma-ja, de közvetlenül mögötte van a Pussy Deluxe is. :)
    Viszont felkeltettétek a kíváncsiságomat a Pink Sugarral... lehet, kipróbálom. :D

    VálaszTörlés
  14. Legislegkedvencebb parfümöm: la prairie - midnight rain

    VálaszTörlés
  15. úristen az az illat... az valami mennyei... de az még nekem is enyhén drága... :(

    VálaszTörlés
  16. Nekem is több parfümöm van, nálam a Miss Dior Chérie a kedvenc :)

    VálaszTörlés
  17. IGEN, kedvenc budget parfumom!! :D:D:D

    VálaszTörlés
  18. Tudja valaki, Magyarországon hol lehet eredeti Next parfümöket venni???? Neten láttam, ebayen, de ott a kiszállítás nagyon súlyos árú. Next Cashmere parfümöt szeretnéékkkkk!!!!*.* a Világ legjobb illata.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia. Kedvencem, de sajnos nem lehet itthon kapni. A Next webshopjából sem rendelhető Angliából, országon kívülre nem szállítanak. EBay vagy Angliában élő ismerős jöhet szóba. Üdv

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.