Manhattan Eyemazing Liner - Queen Of Green - teszt & swatchok

Annyira nagyon-nagyon régóta vagyok adós a Manhattan pakkom tesztjeivel, hogy nem is merem megszámolni a heteket... De most végre erőt vettem magamon, leráztam a kezdődő (folytatódó???) depressziómat és próbálom belevetni magam (enyhén) újult erővel a tesztelgetésbe és fotózgatásba. A Coty-tól kapott csomagocska minden terméke szemrevaló volt (a szó minden érelmében), köztük három szemhéjpúderrel és a mai alanyunkkal, egy tussal.




Az Eyemazing Liner csomagolása egyszerű, olyan amilyennek egy filces tusnak kell lennie szerintem, ergo: 1, kézre áll, ami egy tusvonal megrajzolásánál elengedhetetlen ugyebár; 2, a műanyag tubus színe megegyezik a tus színével, ami azért jó mert ránézésre tudom, hogy mit szedek elő a készletemből, nem kell színkódokkal, nevekkel babrálni; 3, a kupak jól záródik, így nem fog kiszáradni idő előtt a termék. Ezeken kívül természetesen minden információ is fellelhető a csomagoláson. 




Ha jól rémlik, akkor négy árnyalat került be most a szortimentbe az Eyemazing Liner-ekből, ezek közül én egy csodás petróleum zöldet, a Queen Of Green-t tesztelhettem le. Az szín nagyon szép, az egyik kedvencem, igazán tetszik annak ellenére, hogy nem vagyok oda a színes tusokért (vagyis, ha jobban belegondolok, akkor alapjáraton nem a kedvenceim a tusok...). Sötét, de nem túl sötét és színes, de mégsem olyan nagyon durván, ami tökéletessé teszi hétköznapi sminkek és alkalmi, elegáns sminkek készítéséhez is. A nagy filcfejnek köszönhetően gyerekjáték vele dolgozni, szépen adagolja a festéket és eszméletlenül precíz vonalat lehet vele húzni (ha valakinek biztos a keze :D). A tartóssága eszméletlen, konkrétan alig lehet lerobbantani, így biztosan nem fog elmászkálni és lefolyni. Az ára 1899 Ft és a dm üzleteiben lehet őket kapni.




Unikornismérő: hát én bizony nem találtam a Manhattan Eyemazing tusban semmi hibát. Szép, pigmentált szín, jól lehet használni, tartós, az ára is jó. Más nem is kell, ha tust szeretnénk venni. Öt unikornis :).


15 megjegyzés:

  1. Ó te jó ég, milyen gyönyörű színe van...

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű!*.* Le kell csapnom rá! :D

    VálaszTörlés
  3. nem vízálló, de nem jön le teljesen vízzel

    VálaszTörlés
  4. Nem tudod, Müllerben vajon kapható-é? :D régóta keresek ilyen tust..

    VálaszTörlés
  5. csak dm-ben vannak manhattan cuccok :(

    VálaszTörlés
  6. Nagyon eltalálták az árnyalatát ennek a kis gyönyörűségnek, nagyon bejön! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  7. Egyszer nem csinálnál tusos sminket? Nem eml., hogy valaha láttam volna rajtad olyat.
    Gyönyörű ez a szín és szép vonalat lehet vele húzni...mászthev :-)

    VálaszTörlés
  8. pedig csináltam már, még step by step is van róla :)

    VálaszTörlés
  9. Szépen írsz,a tus is nagyon szép.

    VálaszTörlés
  10. Jaj, hát rá is kerestem...az a pöttyöskék? Jól áll! :-) Viszont találtam egy régi zöld minket, úúú, baromi jó, adtál még egy ötletet holnapra :-)

    VálaszTörlés
  11. nem a pöttyösre gondoltam, de olyan is van :) hanem erre: http://lollymakeupandbeauty.blogspot.co.uk/2012/08/step-by-step-marilyn.html

    VálaszTörlés
  12. Fú tényleg, még írtam is milyen szuppi :-) Köszi!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.