MAC Tropical Taboo

A MAC a szokásokhoz híven idén nyáron is jelentkezik egy (majdnem) csupa mineralize termékekből álló kollekcióval, ami most a Tropical Taboo nevet kapta és kicsit sötétebb és 'misztikusabb', különlegesebb árnyalatok találhatóak meg benne. Engem durván meg lehet hülyíteni a mineralize szóval és ez most sincsen másképpen, nekem rettentően tetszenek a termékek. A pirosítók színösszeállítása nagyon izgalmas, ritkán látni ilyesmit és hirtelen nem is tudnék választani közülük. A szemhéjpúderek szintén csodásak, de most a világosabb árnyalatok jobban tetszenek. Azonban a kedvenceim egyértelműen a skinfinishek lettek, amiből öt darab is található a kollekcióban, ebből kettő extrán fényesnek tűnik. A rúzsok, a szájfények és a többiek (szájceruzák, ecsetek, szemceruzák, szempillaspirál) már szinte eltörpülnek a kollekció mesés mineralize színkavalkádja mellett. A Tropical Taboo júliustól kapható a MAC üzletekben. Nektek hogy tetszik???

Ui: elkezdtem olvasni a Vámpírnaplókat és húúú nem gondoltam volna, hogy ennyi más lesz, mint a sorozat. Ki olvassa/olvasta közületek? 




Mineralize Eye Shadow - Dare To Bare & Carribean

Mineralize Eye Shadow - Tropica & Time To Tang

Mineralize Eye Shadow - Cha-Cha-Cha & Bossa Blue

Kohl Power Eye Pencil - Feline & Orpheus

Mineralize Blush - Exotic Ember

Mineralize Blush - Sweet Samba & Simmer

Mineralize Skinfinish - Adored

Mineralize Skinfinish - Lust & Rio

Mineralize Skinfinish - Soft 'n Gentle & Gold Deposit

Lip Pencil - Ablaze, Have To Have It, Heroine & Hip 'n' Happy

Mineralize Rich Lipstick - Luxe Naturale

Mineralize Rich Lipstick - Glamour Era

Mineralize Rich Lipstick - Divine Choice

Mineralize Rich Lipstick - Lady At Play

Mineralize Rich Lipstick - Midnight Mambo

Cremesheen Glass - Calypso Beat, Fever Isle, Japanese Spring & Narcissus

In Extreme Dimension Lash, Duo Fibre Brush - 287, 159, 187

7 megjegyzés:


  1. Két szájcerka és rúzs ami most tetszik :)
    A Vámpírnaplókat csak filmként nézem, blogot írok nincs időm olvasni, Te hogyan csinálod ? :D

    VálaszTörlés
  2. Én elkezdtem olvasni, de nagyon nagyon rossz, konkrétan bóvli az egész megfogalmazás, de lehet azért, mert én magyarul kezdtem el. Ha a sorozatban az Elena idegesítő, akkor ezt szorozd be ezerrel mert kb. a könyvben még rosszabb.

    VálaszTörlés
  3. Az első négy szemhéjpúder és az első skinfinish jöhet minden további nélkül, szeretettel várom őket :P. A korallos rúzs is jól néz ki.

    VálaszTörlés
  4. @Erzsi: nekem még túl sok is az időm sajnos... :(

    @Nitu: én is magyarul kezdtem el, de megvan az angol is, lehet azzal folytatom majd, de Elena hát blöááá XD De mondjuk a könyvben mindenki irritál, kivéve Damon, akit viszont a sorozatban nem csípek... de azért elolvasgatom :)

    @doroffee: a korallos rúzs állandó :)

    VálaszTörlés
  5. nekem a pirosítók, a skinfinishek és az egyik szemhéjpúder tetszik nagyon!! :)) én elolvastam a vámpírnaplóknak az összes részét, de én könyvben nem nagyon szeretem, akkor már inkább a sorozat:D
    neked hogy tetszik a könyv?:)

    VálaszTörlés
  6. nem rossz, de annyira nem is jó :) bár még csak a másodiknál járok, de azért az fura, hogy igazából egy kötetben alig történik valami és hogy egy du alatt el lehet olvasni :)

    VálaszTörlés
  7. Lolly, ezek a rúzsok nem állandóak??

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.