Helyzetjelentés

12:53 du.
Avagy elveszve Angliában :). Már egy hete itt vagyok és ennek a 7 napnak a 60%-át betegen töltöttem sajnos, ezért csökkent a posztok száma sajnos. Még most sem vagyok sajnos teljesen 100%-os (levegőm még nem sok van), de már nagyjából életképesnek minősítem az állapotomat. Liverpool-ból még nem láttam túl sokat, de amit igen az mind nagyon szép és jó, annyira édes ez a környék, ettől angliásabb már nem is lehetne (parkok, kutyák, cuki téglaházak). Az időjárás nekem bejön, most éppen esik, de egyébként kellemes a hőmérséklet és néha a nap is süt, ráadásul a hajam sem szöszösödött még be, ergo nincsen pára. A munkáról meg ilyesmikről még nem tudok nyilatkozni, jövőhéten megyek a hivatalba ilyen meg olyan számokért, papírokért, aztán vad álláskeresés következik. Sajnos Boots-ban már jártam, bár ne tettem volna, a szívem fájdul meg ha csak rágondolok azokra a csodás dolgokra, amiket láttam. A Models Own lakkok mesések, a műszempilla kínálat eszméletlen, imádom őket és végre megtapogathattam a bőrhatású Nails Inc lakkot is, ami felkerült egyből a kívánságlistámra persze. Ha van bármi kérdésetek Angliával (vagy bármivel) kapcsolatban, akkor írjátok meg ask.fm-en vagy kommentben :)!

11 megjegyzés:

  1. Jobbulást, kitartást és sok sikert! :)

    VálaszTörlés
  2. .addig orulj, amig "csak" egy Bootsig jutottal, majd ha egy Selfridgesbe, SpaceNK-ba vagy Harvey Nicholes-ba beszabadulsz :)
    jobbulast!

    VálaszTörlés
  3. Együttérzek, én is rohamos léptekkel gyógyulok kifele az arcüreggyulladásból, kitartás drága!

    VálaszTörlés
  4. Jobbulást, és várom a beszámolókat. A vidéki Anglia egyébként az álmom, inkább mennék kisvárosba, mint Londonba :-)

    VálaszTörlés
  5. köszönöm a jókívánságokat :) mindenkinek :)

    VálaszTörlés
  6. Én csak azt nem értem, Amerika után Anglia? Kizárt, hogy én így tettem volna :D

    Bár Angliában már voltam, többek között Londonban meg fene tudja merre vitt a busz még, és tetszett is..de nekem semmi sem pótolná Los Angelest vagy New Yorkot (bármelyik nagyon szívesen).

    Sok sikert a továbbiakban Lolly! :-)

    bya

    VálaszTörlés
  7. Mindenki megbetegszik aki kijon, hozza kell szokni a klimahoz,en pl honapokig szornyen kohogtem,ugy meg mint soha eletemben.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.