Bye-bye termékek

Milyen sok terméket sikerült mostanában elhasználnom... Kész csoda :). A legutóbbi nagy csoport után most csak egy kicsi van ugyan, de azért egészen jól haladok a ne halmozzunk, hanem használjunk project-tel. A The Body Shop aloés arckrémről szerintem már áradoztam párszor a blogon, ez már talán a negyedik darab belőle és még mindig imádom, nekem ez eddig a legjobb arckrém, bár nem idegenkedek az újdonságoktól sem azért. Most nem ezt vettem újra, mert kísérletezős kedvemben voltam, de 100% hogy fogok még belőle venni.





A kókuszos tusfürdő és testápoló szettecske ajándék volt egy TBS party-n és alig vártam, hogy használhassam őket, mert enyhe jelleggel imádom a kókuszt, minden formában. Mind a kettőnek nagyon durván intenzív illata van, ráadásul tartós is. A tusfürdő jól habzik a krémes textúrája ellenére, de azt hittem kicsit jobban fog ápolni és nem fog hiányozni a testápoló utána, pedig hiányzott sajnos. A testápolót viszont a szívembe zártam (lásd egyrészt intenzív illat), mert tetszett hogy klassz folyékony és könnyen kijött a flakonból, ergo könnyen eloszlatható és gyorsan be is szívódik, valamint kellőképpen ápol is (bár most annyira nem száraz a bőröm). Ennek ellenére nem veri a barackos TBS testápolót, marad az a kedvencem :). Ti mit használtatok el legutóbb???



7 megjegyzés:

  1. Én is most bevásároltam a TBS oldalán, a kókuszos testápolónak tényleg fantasztikus az illata O.O Legutóbb a Shea tusfürdőt használtam el a TBS-től,nagy kedvencem lett. :) Neked nagyjából mennyi ideig elég a TBS tusfürdő? Meg egy nagy tégelyes testvaj?

    VálaszTörlés
  2. Pont tegnap tettem ki egy elhasnzálós bejegyzést, nálam is sok minden fogy mostanában. Viszont muszáj lesz már TBS-es tusfürdőt kipróbálnom, így nem lehet élni :-D

    VálaszTörlés
  3. @Azrail: a nagy tusi kb 2 hónapig és a testvaj is... bár pontosan nem tudom... lehet tovább :)

    VálaszTörlés
  4. Én is szeretem a kókuszos dolgokat, mint illat..de a szaloncukor mint íz.. az valami ... nem ragozom :D


    Lolly elküldtem a linkeket, kérlek ne felejtsd el megnézni és írni! :)

    bya

    VálaszTörlés
  5. hogy csinálod? nekem a nagy tusfürdő 3hét max... pedig nem locsolom és csak én használom:)

    VálaszTörlés
  6. pedig én meg bőven pakolom a pamacskámra... de nekem tuti hogy legalább 7-8 hátig bírta (minden nap fürdök ám XD)

    VálaszTörlés
  7. Eddig még nem próbáltam egyetlen egy TBS-os terméket sem, de annyi jót olvastam róluk, hogy jövő héten muszáj beszereznem pár dolgot onnan :) Kíváncsi vagyok én mennyi idő alatt fogom őket elhasználni :D

    http://lpflapetitefeeblog.blogspot.hu/

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.