A hét kedvence: MAC Double Definition Extra Dimension Skinfinish

Nem akartam konkrét tesztet írni erről a skinfinishről, mert sajnos már a preview partyn elfogyott minden darab belőle. (Ezt egyébként a mai napig nem értem, hogy mi alapján és ki rendeli be, vagy küldik az új, limitált termékeket, hogy miért csak pár darab érkezik, amikor tutira biztos, hogy vinnék, mint a cukrot.... Mindegy nem panaszkodhatok, mert nekem még jutott.) Viszont, ahhoz meg túlságosan is gyönyörű, hogy ne mutogassam körbe úton-útfélen, boldog-boldogtalannak és egy kismadár ráadásul azt csicseregte, hogy előfordulhat olyan csoda, hogy az extra dimension termékek bekerülnek az állandó szortimentbe. Nekem már van egy ilyen 'highlighterem' tavalyról (teszt ITT) és a mai napig ódákat zengek róla és szinte nem is használok mást, mert annyira fantasztikus mind a finis, mind a textúra.






Nincsen ez másképpen a Double Definition-el sem, azzal az egy különbséggel, hogy most két árnyalat is lapul a kompaktban: jelen esetben egy arany és egy bronz. Mind a kettő fényes, de nem csillámos és csodásan mutatnak a bőrön. Én kontúrként vagy bronzosítóként illetve highlighterként használom őket és amióta megvettem le sem tudom tenni, csak gyönyörködök benne. Kicsit féltem, hogy sötét vagy fura lesz az én nagyon fehér bőrömön, de egyszerűen tökéletesen mutat bárkin, nagyon el lett találva a színkombináció. Remélem tényleg bekerülnek állandóra, vagy lesznek még más limitált kollekciókban, mert az extra dimension termékek a MAC abszolút csúcstermékei :).





9 megjegyzés:

  1. nagyon szép. a két szin nagyon összhangban van

    VálaszTörlés
  2. És arról nem csicseregnek a madarak, hogy ha állandó lesz, mikortól? NAGYON mérges voltam, mikor az Allee preview party-n kiderült, hogy nem is kapták az extra dimension kollekciót,és az összes többi helyen is elfogyott még megjelenés előtt ez a skinfinish. Azóta vártam rá, mióta az első fotót megláttam a neten hónapokkal ezelőtt :(

    VálaszTörlés
  3. Sminket vele! :) Nagyon kíváncsi vagyok.

    VálaszTörlés
  4. @Judittt: sajnos azt nem tudom, de mihelyst hallok valamit úgyis megosztom veletek :)

    VálaszTörlés
  5. Lehet, hogy hülyeséget írok, de nem mutatnád meg hozzám hasonló amatőröknek, hogy miként is kell az ilyen csodát használni? Nekem nagy segítség lenne, mert mindig csak gyönyörködök bennük, de nem tudom hogyan is kell használni. Előre is köszönöm a segítségedet.

    VálaszTörlés
  6. de nagyon szívesen :) csak gyógyuljak meg a náthából, mert így nemtom magam fotózni XD

    VálaszTörlés
  7. Nagyon nagyon csodás... Én a Shape the future-el vagyok így... Pont az én színeim,állandóan azt használom.. ha maradt volna ebből,akkor tuti egy ilyet is beszerzek :) Remek lenne,ha bekerülnének állandóba.. a CYY is mekkora siker,hogy végre állandó lett *.*

    VálaszTörlés
  8. mondjuk azért várni kellett rá, de megérte :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.