The Body Shop napló - 1426. rész

Tudom, tudom rengeteget írok a Body Shop-ról, de hát istenem, most fedeztem fel újra a márkát és totálisan szerelem második látásra, bár eddig is jól elvoltunk, de most dúl a láv ezerrel. Éppen tegnap végeztem ki egy újabb aloe arckrémet és már a tonik is az utolsókat rúgja, szóval az újak bevetésre készen állnak. Hihetetlen de ez szerintem az első alkalom, hogy ugyanazt a terméket többször megvettem egymás után, mert annyira jól bevált. Vagy öregszek vagy tényleg ennyire jó ez a termékcsalád. Ma az új Vineyard Peach termékcsalád két tagjáról és a Chocomania Body Butter-ről mesélek egy kicsit.


Kezdjük a testvajjal. Szerintem kb egy éve használtam utoljára a shea vajasat, szóval már érett egy új darab beszerzése és bogarat ültettek a kommentek a fülembe, hogy a Chocomania-t kell kipróbálnom. Az illata alapján rögtön meg is tetszett és haza is hoztam gyorsan. Én szeretem az állagát tényleg vajas, viszont nagyon-nagyon okoskodni kell a mennyiséggel, mert könnyű túladagolni. És ha túladagoljuk akkor az életben nem szívódik fel, rólam meg még le is pergett. Lehet, hogy egy kicsit sok még most egy vaj a bőrömnek és majd a száraz, fűtéses téli időszakban jobban össze fogunk szokni. Radírozás után viszont csak ő jöhet szóba, akkor gyorsabban beszívódik és kell is olyankor az erősebb hidratálás. 

Így látszik, hogy milyen is az állaga egy testvajnak.


Második áldozatom az új barackos tusfürdő lett. Nem sokat tudok róla mondani igazság szerint... Jó kis tusfürdő, csinálja a dolgát, habzik rendesen, nem szárítja a bőrt, de nem is hidratálja, szóval egy átlagos darab lenne, ha... ha nem lenne őrjítően isteni finom barack illata. Egyszerűen imádom, nem is gondoltam volna, hogy én ennyire szeretem a barack illatát. Az ilyen borzadályos őszi időben teljes mértékben fel tud dobni, csak ajánlani tudom őt.



A harmadik áldozatom egyben a kedvencem is, ő a barackos testápoló. Fogalmam sincsen miért vettem meg, megtetszett az illata, de utólag elgondolkoztam rajta, hogy akkor a testvaj mellé ez meg már mi a frásznak kellett. Ja persze akcióban volt (3at vesz 2őt fizet). Bevallom nem jósoltam neki túl nagy sikert, én jobban szeretem az erősebb, krémesebb testápolókat. Aztán az első használat után rögtön tudtam, hogy leállhatok a testápolók tesztelgetésével, hogy végre megtaláljam a tökéletest, mert akkor ezennel megtaláltam. A kicsit könnyebb textúrája ellenére is megfelelően hidratál, nagyon gyorsan felszívódik, pumpás a flakonja (jeeee) és az illata, az akárcsak a tusfürdőnek egyszerűen isteni finom és imádom, hogy még sokáig érezni lehet az egész szobában :D. Akinek normál, enyhén száraz a bőre annak érdemes kipróbálnia, én tiszta szívből ajánlom őt.


3 megjegyzés:

  1. Cuki a testvajban az a kanyarintás. :DD
    Ez volt tavaly a "majdegyszer" álmom téli testápolónak, de az a gyömbér emberkés TBS kiütötte. :D (apropó a gyömbéres-szantálos Palmolive tusfürdő az valami álom...)

    VálaszTörlés
  2. Marcsi Kincsesládikája2012. október 12. 17:48

    Isteni illatuk van a Chocomanias termékeknek *.*

    VálaszTörlés
  3. Pont ma voltam TBS-ben, mert kezdi az Yves Rocher sampont nem kedvelni a hajam és gondoltam kipróbálok a gyömbéres sampont. Persze jött szembe a barackos család és én is szerelmes lettem a testvajba, de mivel nincs belőle picike és nyáron úgy bevásároltam testvajakból hogy legalább jövő tavaszig elég lesz, így most teljes áron nem vettem meg. Nagyon csábított pedig. :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.