Rimmel Match Perfection Blush - teszt / review & swatches


Azt hiszem erre a pirosítóra kb tavasz eleje óta a fáj a fogam amióta megláttam egy bloggerinánál. Persze naná, hogy sehol nem találtam, pedig mindig lecsekkoltam mindenhol a Rimmel állványt, ami azért meg kell, hogy mondjam szerintem elég szegényes itt kint és nincs is minden termék. De a héten legnagyobb örömömre belefutottam a WalMart-ban és mindegyik színből volt ráadásul. Ki is választottam villámsebesen a nekem tetszőt, meg még mellé egy Kate Moss rúzst is, de róla, majd máskor.

I think I try to hunt down this blush since early spring, when I saw it at one of my favourite blogger. Of coure I never found it, I checked everywhere, zero, nothing. But I got luck, I wasn't even looking for it in the WalMart (I wanted to check the new Hard Candy products), but I found it, yay! 




A csomagolás, nos egy szóval nagy. Sokkal nagyobb, mint egy sima pír, ugyanis 15 grammos. Sajnos tekerős kompaktban érkezik, én ezt nem favorizálom, nekem folyamatosan az az érzésem, hogy na akkor mikor esik le a teteje, de persze tart meg minden, de nem túl biztonságos szerintem. A műanyag olcsóbb típus, nem dobnám be a táskámba. A tető egyébként átlátszó, ezüst feliratokkal, így látjuk a színkombinációt, az információk pedig alul egy nagy matricán vannak. A kompakt le volt fóliázva.

The packaging, well it's huge. It's way more huge than an average blush, it's even bigger than a powder: it's 15 gramms. The plastic is really cheap, I think it can break easily, and it's not an flip up compact, you have to srew it off. I don't like it... Informations are on the bottom and it comes in a foil, so nobody can touch it.



Érdekes kis arcpír ez, mert a kompaktban nem csak egy szín van, hanem három: egy világos rózsás barack, aminek nagyon fura kemény állaga van, szinte érdesnek mondanám, ahogy hozzáérek, egy piszkos rózsaszín árnyalat, ez már puhább és kellemesebb, valamint egy sötétebb rózsaszínes bézses árnyalat, ami már nagyon puha és finom textúrájú. Szóval érdekes a kombináció :D (egyébként ő a 01-es Light). A végeredmény egyébként egy nagyon kellemes és természetes árnyalat lesz. Elméletileg ugye azért a három szín, hogy minél tökéletesebben illeszkedjen a bőrhöz és minél természetesebb legyen, erre még rásegít a zafírpor is (hiszi a piszi egyébként...). Sajnos szerintem a textúra különbségek miatt elég érdekes dolgozni vele, ráadásul irdatlanul porzik is. Viszont ettől függetlenül szépen fel lehet vinni az orcákra és meglepően szép is a végeredmény (pedig a belemászkálás után már erősen kételkedtem abban, hogy ez jó lesz). Nagyon természetes, de mégis ott van. Tetszik, na. És tartós is. Az ára $5 körül volt, ennyi nem vészes érte.

It's a really-really interesting little (oh, sorry big :D) blush, because there is not one color in the compact, but three: a light pinky peach, with a hard, powdery texture, a dirty pink shade, with softer texture and a darker pinky beige with really soft texture. Weird combination... (by the way, it's the 01 Light version). But the mix of the three colors is nice and lovely, a pretty natural shade. I don't like to work with it, because it has a serious fall out issue and because I find it really powdery, but the result is so nice, that it might worth it. It subtle and natural. And it stay on for the whole day. I like it... The price is friendly: it costs $5.

Az utolsó a kevert szín. / The last swatch is the mixed one.


Unikornismérő: vegyesek az érzéseim.... ultragáz a csomagolás és a textúra, a porzástól a hideg ráz, de ugyanakkor a végeredmény meg a szín olyan szép. Nehéz ez... Három unikornis.

Unicorn-meter: I have mixed feelings... I hate the packaging and the texture, the fall out is really annoying, but the color and how it looks on my cheeks... I love that. Three unicorns.


1 megjegyzés:

  1. Jajj a rimmel púderomnak is ilyen volt a doboza, amit évekig használtam... Ugyan nem tartottam magamnál, de akkor is utáltam hogy lejár a teteje. :D Azt a kemény érdes állagot meg úgy utálom, sejtem miről beszélsz. :D

    Mint pír nem fogott meg annyira, szép a színe, de túl nagy. :S

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.