NOTD - Holographic

Hozzám is eljutott végül a holografikus lakk-láz, persze szokás szerint egy érdekes sztori és a véletlen segítségével. Mert ugye az úgy volt, hogy én kb 2 hete beleszerettem a MAC új kollekciójának az egyik lakkjába, a Girl Trouble-be. El is akartam hozni, de én nagyon sokalltam érte a $17.50-et (itt kint ennyibe kerül egy Doborah Lippmann vagy egy Chanel lakk is és azért a MAC lakkjai nem ütik meg ezt a szintet szerintem, az meg a másik, hogy nehogy már egy rúzs olcsóbb, mint egy lakk, ez számomra nevetséges...). Viszont annyira nagyon-nagyon tetszett a szín, hogy elhatároztam: keressünk olcsó dupe-ot, amilyen gyorsan csak lehet. Persze nyilván sehol nem találtam, még csak hasonlót sem, de aztán az utolsó helyen megláttam egy olyasmi színt a Color Club állványon. Megfogdostam, kinyitottam, jól megnéztem, na mondom ez már tetszik végre meg dupe-nak is elfogadható, hozzuk el. Aztán húztam egy kis mintát az egyik körmömre vele és úgy fedeztem fel, hogy ez holografikus lakk. Valószínűleg a sors akarta, hogy találkozzunk, mert teljesen készen vagyok tőle, fel nem tudom fogni, hogy lehet egy ilyen csodát üvegbe zárni. Egy rétegben is elég jól fed, de két réteg az igazi. Tökéletes Hókirálynő lakk, a szín pedig leírhatatlan, hol ilyen fénye van, hol úgy ragyog, de alapvetően világos levendula az alap. Csajok, ez bizony kötelező... Remélem a Mikulás mindenkinek bedob egyet a szép csizmájába, mert egy ilyen lakknak helye van a polcokon!



17 megjegyzés:

  1. E73 biorcapolas.blogspot2012. október 26. 16:17

    Basszus de szép!
    Már írok is a Mikulásnak...hátha....:)
    Ez melyik szín a 6 közül ? (6 darabos a Hues Holo?)

    VálaszTörlés
  2. ez kérlek a fashion addict :D

    VálaszTörlés
  3. Ez az első holo lakk, ami megfogott :D

    VálaszTörlés
  4. Fruzsina Tősér2012. október 26. 17:37

    ez gyönyörű :) hol lehet ezt beszerezni?::)

    VálaszTörlés
  5. istentelen régóta szeretnék már normális, igazi holo lakkot, de még nem futottunk össze sehol :( de lehet, hogy a pesti color club boltban megnézegetem :)
    (roni)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon tetszik, én Krisztinél nyertem egy Kiko holografikus lakkot, és már most imádom, ma ért ide, de még szeretnék azért egy világos, semleges színt is a szülinapomra :$

    VálaszTörlés
  7. Annyira gyönyörű! Elfogadnám :)

    VálaszTörlés
  8. ez csodaszééééép kell most :D

    VálaszTörlés
  9. Nekem is meg van ez a lakk, de szerintem nem eléggé holografikus, túl nagyok benne a szemcsék. Csak akkor látszik ha közvetlen fény éri. A Halo Hues- t nem lehet még itthon kapni úgy tudom. Nagy holographic fan vagyok, van egy pár belőle, a legtutibb a chanel, (már nem lehet kapni, limitált volt), az olyan mint a folyékony fém és eszméletlenül holografikus, és van egy pár az Nfu Oh- tól azok is mind szuper holografukusak, 2300 pénzért lehet őket beszerezni neten.

    VálaszTörlés
  10. nem csodálom, totál unikornis XD

    VálaszTörlés
  11. hát bevallom töredelmesen, hogy fogalmam sincsen hogy otthon lehet-e egyáltalán kapni, de szerintem lehet... remélem

    VálaszTörlés
  12. na akkor pesten lehet kapni :D

    VálaszTörlés
  13. na az a chanel, arra emlékszek, az csodaszép tényleg

    VálaszTörlés
  14. Hűűűű, de szép! Eszméletlen!

    VálaszTörlés
  15. Az Aphrodite Szépségápolók Boltjában lehet kapni,
    1132 Budapest Visegrádi utca 60. a Lehel tértől nem messze és csak 990 forint.

    VálaszTörlés
  16. úúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, gyönyörűűű

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.