Maybelline Colorsensational High Shine Gloss - teszt / review & swatches

Szerintem az utolsó Maybelline szájfény, amit vettem az még valami nagyon régi Diamond Gloss vagy Water Shine Diamond nevű volt... Na, nem is emlékszek rá, mert olyan régen történt. Aztán egy hete megláttam ezeket az újakat és nagyon megtetszett az egyik árnyalat, gondoltam mivel olcsó, ezért talán megér egy próbát. Az eredmény egészen meglepő volt...

I guess that my last Maybelline lipgloss was something Diamond Gloss or Water Shine Diamonds with a lot of sparkles in it... It was such a long time ago... But a week ago I spotted this new kind and I thought why not, it's cheap and I fell in love with one of the shades. It was a surprise...



A csomagolás meglepően szép és elegáns, semmi felirat nincsen rajta, amitől nekem inkább tűnik egy drágább darabnak. A kupak ezüst, szépen gyűjti az ujjlenyomatokat persze :D. A tubus áttetsző, látni a színt és a mennyiséget. Ja és kocka az egész, mármint na nem henger alakú... Igényes, tetszetős, szeretem. Infók alul vannak egyébként illetve a fólián, amibe szépen be van csomagolva. 

The packaging is surprisingly nice and elegant, there is no writings on it and because of it to me it looks like an expensive product. The cap is silver, the tube is seetrough plastic, informations are on the bottom and on the protective foil. It's pretty, simple, lovable, I really like it.



A csomagolás mellett maga a szájfény is nagyon meglepett. Hihetetlenül krémes, szinte már vajas hatású a textúrája, látszik is az egyik képen az applikátoron szerintem. Nagyon könnyű egyenletesen és szépen eloszlatni, jó vele dolgozni. A pigmentáció pedig wow... Folyékony rúzs ez kérem szépen, nem pedig szájfény! Egy húzásra tökéletesen fed, szépen meg is marad, a fényéből veszít egyedül a nap előrehaladtával, de a szín tart az ajkakon. Az én árnyalatom egyébként a 120-as Plum Luster, ami egy élénk apró pink csillámos fukszia, gyönyörű szép. Egyszerűen egy zseniális darab, álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire meg fog lepni és hogy ennyire rá fogok kattanni. Az illata gyümis egyébként, kicsit szintetikus, de elviselhető. Az ára pedig több, mint baráti, mindössze $5.50 volt, ami kb 1200 Ft, ennyiért pedig egy ilyen jó termék lazán megéri. 

After the packaging the product itself surprised me too, in a good way of course. It's relly smooth and creamy, like butter, you can see it on one of the pictures. It's easy to work with, easy to apply and one coat is completely enough. And the pigmentation is just wow... I think they should call it liquid lipstick and not lipgloss! It's really-really opaque and it's long lasting too, only the shine is fading away in a few hours but the color stays on. My shade is the 120 Plum Luster, which is a vivid fuchsia with pink micro shimmer. The scent is fruity, a little bit synthetic, but it's okay. The price is really friendly, it was only $5.50.




Unikornismérő: kötelezően felszólítok mindenkit a megvételére! De komolyan :D. Nagyszerű darab, teljesen bele lehet szerelmesedni és egyszerűen nem találok hibát benne. Abszolút és teljesen megérdemelten öt unikornis.

Unicorn-meter: it's a must have product! Seriously :D. You can totally fall in love with them, they are amazing, and worth the price. And deserves the five unicorns.


9 megjegyzés:

  1. wow-wow-wow! tényleg meglepően szép! :)

    VálaszTörlés
  2. Szééép! Olyan fotó nem készült, ahol használat közben látható? Esetleg a közeljövőben egy smink, ahol szerepel? :) Szuper lenne!

    VálaszTörlés
  3. brutááál :DD

    VálaszTörlés
  4. Mindig is imádtam a Maybelline szájfényeit, szerintem kevés olyan olcsó árkategóriás szájfény van, ami ilyen csodásan csillog és ilyen jól pigmentált, de mostanság csak rúzsokat veszek elő, ha kenegethetnékem van :D na de ideje újra használatba vennem őket. Nekem még van vagy 4 színem itthon a water shine dimonds családból, sajnos az egyik hófehér lett pedig csodaszép babarózsaszín volt, ez mitől történhetett? :DD nem büdös, az állaga is ugyan olyan mint volt, de a pigmentek elvándoroltak belőle, nagyon fun :DD ja és van még szintúgy 4 ilyen kitekerős nagyon csillogós is, nem tudom pontosan azoknak mi a nevük, de szintúgy csodásak!

    VálaszTörlés
  5. na akkor jól rémlett, hogy water shine diamonds :D azokat nagyon szerettem, sokat elhasználtam belőlük :D de inkább én is rúzsokhoz nyúlok, viszont a rúzsaik is nagyon jók

    VálaszTörlés
  6. lesz napi smink mindenképpen :D

    VálaszTörlés
  7. azt várom én is, hófiságodon milyen mesés lesz

    VálaszTörlés
  8. nem áll rosszul az tény :D

    VálaszTörlés
  9. A Water Shine rúzsokat Sarah Michelle Gellarral kezdték reklámozni, emlékszem, és mind ilyen gyöngyház színű csomagolásban volt. Először a sima ws utána meg a WS diamonds.:))) nekem is volt hát a vizes fényt nem tudtam felfedezni bennük annak idején.:) de ez amit te mutatsz most ez megfelelt volna a vizes hatásról szóló elvárásaimnak.:)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.