MAC Marylin Monroe Collection Haul

Nem írkálok már tesztet a MAC termékekről, mert már annyiszor írtam és úgyis mindig csak a jobb darabokat veszem meg, amik minimum négy unikornisosak, szóval értitek... tök felesleges :D. Volt szerencsém minden darabot kipróbálgatni, megtapizni a legújabb kollekcióból és szerencsére nagyon ügyesen vissza is fogtam magam, a már úgyis van hasonlóm kezdetű gondolatmenettel. Így csak egy arcpírt és egy rúzst vettem meg, de azt hiszem ez a két legjobb darab.


Az arcpír a The Perfect Cheek nevet viseli és egy nagyon szép világos rózsa árnyalat enyhe bézses beütéssel (egyszerűen most ezt nem tudom körbeírni...), matt finissel. A textúra mesés, nem porzik és noha matt egyáltalán nem kemény és olyan furán púderes. Nem hiába lett Perfect Cheek a neve, egyszerűen bámulatos feltéve, nagyon-nagyon jól néz ki és én külön örülök neki, hogy ezúttal nincsen benne semmi fény, sem csillám, mert így természetesebb hatású. Imádom és ha még nem sold out, akkor vessetek rá egy pillantást.









A rúzsom a Deeply Adored lett és olyan mákom volt vele, hogy előre 'megvettem', mert mire a megjelenés napján, pontosan nyitásra elmentem érte, akkor már sold out volt. A rúzs finise matt, nagyon durván pigmentált és meseszép világosabb bordó színe van, amolyan átmenet a piros és az igazi mélybordó között, ami nekem annyira nem áll jól, de ez tökéletes. Nekem inkább tűnik hideg árnyalatnak, mivel fehérebbnek tűnik tőle a fogam :D. Levakarni alig lehet, rendkívül tartós. És ezzel én akkor le is álltam az őszi bordó rúzsok vásárlásával.








12 megjegyzés:

  1. Alexandra Urbán-Váradi2012. október 6. 8:07

    Az a rúzs...!!!!!!! Gyönyörű színe van!

    VálaszTörlés
  2. nem értem- de ez az én szegénységi bizim:) - hogy ha már Marilyn Collection, akkor méééé nem lehetett az igazi Marilynt a csomagolásra dizájnolni???? Sztem aki a cuccokon van, az egy modell, akinek max úgy van belőve a haja. Sokkal jobb lett volna, ha az igazi M.M. valamelyik fotóját teszik rá.
    A rúzs gyönyörű, nagyon szexi színe van, elég veszélyes kombináció lehet fehér bőrrel:)

    VálaszTörlés
  3. MM van a csomagoláson, és ráadásul 3 különböző kép, ami eddig soha, sehol nem volt még publikálva.

    VálaszTörlés
  4. Marcsi Kincsesládikája2012. október 6. 11:36

    Gyönyörű a rúzs is és a pirosító is nagyon tetszik ^^

    VálaszTörlés
  5. tényleg ő van a képeken, csak ezek a fotók soha nem kerültek publikálásra korábban, azért hatnak furán esetleg. És jah, fehér bőrrel brutál a rúzs ;D

    VálaszTörlés
  6. Kíváncsi leszek a rúzsra , hogy mutat rajtad! :) Várok egy sminket vele :P

    VálaszTörlés
  7. gyönyörű ez a rúzs, tökéletes őszre!=)

    VálaszTörlés
  8. hehe, egészen addig, amíg nem találsz egy olyan árnyalatot, ami még nincs :-))
    (én ajakápoló mániás vagyok, és MINDIG az utolsót veszem meg épp)

    VálaszTörlés
  9. nincsenek kiskapuk XD szigorúan nem költök többet

    VálaszTörlés
  10. Akkor vaksi vagyok:) Nekem tök más arcúnak tűnik a csaj, annyira nem hasonlít az ismerős képeken mutatott nőre. De igazatok van, ti közelről láttátok a cuccokat én meg nem.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.