Dolce&Gabbana Holiday Collections

Fantasztikus termékekkel lep meg minket az ünnepi szezonra is a Dolce. Nekem titkon az a legnagyobb vágyam, hogy tőlük legyen sok-sok, nagyon sok sminkem, de persze még egy sincsen... Karácsonyra szerettem volna magam meglepni pár darabbal, de a hirtelen hazautazásom miatt ez most ugrott. Marad Anglia, ha kijutok :D. Az Animalier Signature kollekcióban csupa dögös leopárdmintás dolog van: rúzsok, négyes szemhéjpúder paletta, körömlakkok és egy bronzosító. A piros rúzs és a paletta boldog lenne nálam, én tudom. A Glam Liner új folyékony tus is bevezetésre kerül az idén, ráadásul Scarlett-el a főszerepben, aki annyira szép már megint a promóképeken (tudom, hogy sok a retus, de akkor is), hogy szerelmes vagyok teljesen, totál girl crushom van :D. A tusok több színben is kaphatóak lesznek és ahogy elnézem csillognak is rendesen. Nektek hogy tetszenek?






Eye Colour Quad - Desert

Classic Cream Lipstick - Iconic, Desert, Caramel

Intense Nail Laquer - Honey, Caramel

Animalier Bronzer
Glam Liner - Baroque Gold, Baroque Silver, Baroque Bronze - Limited Edition

Glam Liner - Dahlia Burgundy, Earthy Brown, Peacock Blue, Wild Green

5 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek :) a bronzosító nagyon állati ;)

    VálaszTörlés
  2. Szép az a bronzosító... Csak nem tudom, lenne-e szívem használni és összemaszatolni a szépséges mintát. (Mondjuk a probléma eléggé teoretikus.)

    VálaszTörlés
  3. én is lehet sajnálnám, de persze ha már egyszer megveszem vagyis megvenném akkor ne csak dísznek álljon nem igaz? :D

    VálaszTörlés
  4. ha lehet egy nőbe szerelmes lenni még úgy is hogy hetero vagyok akkor nálam ez nagyon játszik na meg a tusok is jöhetnek! :D

    VálaszTörlés
  5. me too, me too XD

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.