China Glaze Holiday Joy

Én végérvényesen és teljes mértékben megőrültem, de sejtettem, hogy úgyis ez lesz, mert minden évben ez van. Jön az október és engem totál beszippant a karácsonyi őrület (ma kb olyan hideg is van... brrr..), amire rátett egy lapáttal az, hogy ezek a nem normális, hülye, idióta amerikaiak már most elkezdték kipakolni a díszeket (helllóóóó még Helloween sem volt...), plusz két lapáttal a szombat este megnézett karácsonyi kiskutyás film (karácsony+kis árva kutyák=doboz zsepi pápá) és akkor ma még három lapáttal rétett a China Glaze Holiday Joy kollekció. A színek mesések és kellően ünnepiek vagy fagyosak és a kis szettek! Hát azokat meg kell zabálni!!! Van kiskutyás is!!! Párat rögtön fel is dobtam a kis kari listámra (érdekes módon eddig még csak egy ecsetkészlet, egy Dolce&Gabbana rúzs meg ezek a lakkok vannak rajta, milyen kis szerény vagyok). A kollekció egyébként novembertől érhető el és szerintem tutira beszerezhetőek valamilyen módon otthonról is (Erzsit kell kérdezni!!!). Nektek hogy tetszenek ezek a kis csilli-villi szépségek? 

China Glaze Holiday Joy Display


A három kedvencem: Glitter All The Way, Pure Joy, Blue Bell Ring

Keepin' Cozy Set

Let It Glow Set

Brrr... It's Chilly! Set

Wings Of Wonder Set

Santa Paws Set

Trimmin' The Tree Set

Cheers! Set

Jingle All The Way Set

Makin' Memorie Set

Stocking Stuffers Set

All That Glitters Set (meg kell venni *-*)

13 megjegyzés:

  1. Annyira cukiiiik :) Imádom az ilyen karácsonyi szetteket :))

    VálaszTörlés
  2. Ó, erről a kollekcióról megfeledkeztem.
    Ugyanis eldöntöttem, körömlakkból idén már csak a Zoya 6 darabos karácsonyi kollekcióját szeretném , igaz abból mindet.
    DE -mert mindig van egy de- , az utolsó képen látható 4 darabos szettre ránézve, hallottam, hogy a nevem szólít és arra kér fogadjam be az otthonomba :-D
    A karácsonyi kívánság listád szerintem még tuti nem végleges :-)

    VálaszTörlés
  3. az a sipkás kiskutyafej meg a csengőhalom, asszem most mindent bevetettek. :) amúgy szépek, de a díszítésen nem tudok túllépni...

    VálaszTörlés
  4. Juuj az a nagyon glitteres, meg a kesztyűs verzió, meg a réz színű kell. :D

    VálaszTörlés
  5. Nekem csak az lenne a gondom, hogy nem tudnék választani :))

    VálaszTörlés
  6. Én a Google Fordítás megjegyzést a blog. Nagyon szeretek it! Én vagyok az Egyesült Államokban, akkor az egyik leginformatívabb smink blogokat odakint a kedvenc márka!!

    VálaszTörlés
  7. Lilás-glitteres lakk nyami. Bár biztos bármelyiknek örülnék, ha Sántaklausz hozna. De nem fog:) egyébként a kiskutya a legimádnivalóbb.:)))

    VálaszTörlés
  8. Sziasztok, én a Transdesign.com-rol szoktam OPI, Orly es China Glaze lakkokat rendelni. 7 uvegnel jon ki a legjobb ar, akkor szallitasi koltseg 20 dollar, es igy olyan 10 dollar korul lesz 1 uveg lakk. Gondolom M.o-ra is szallitanak, en jelenleg Svajban elek. Itt egy uveg OPI 25 CHF, lehet szamolgatni... 1 het alatt eddig mindig megerkezett. Lolly, szuper a blog:)

    VálaszTörlés
  9. Köszi és köszi a tippet is :D

    VálaszTörlés
  10. telitalálat volt a kutyuli, velük mindent el lehet adni XD

    VálaszTörlés
  11. én is, meg kell zabálni őket, legszívesebben mindet megvenném

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.