Sephora Prisma Chrome Eye Shadow - teszt

A mai napig nem értem, hogy csak nem emlékszek, hogy láttam-e korábban infókat erről a szemhéjpúderről, vagy tényleg nem tudtam róla??? Teljes mindegy nyilvánvalóan, mert akárhogy is van, óriási meglepetésként ért a Sephora-ban, hogy jééé nekik ilyen is van?

Szép kis dobozkában érkeznek.


A szemhéjpúderünk egy kissé elnagyolt dobozkában jön, ami fekete és fényes, felül ezüst Sephora felirattal, alul pedig az információkkal. Kinyitva pillanthatjuk meg a csodát, mert én bizony még ilyen művészien kivitelezett szemhéjpúder kreációt életemben nem láttam. Konkrétan ilyen fura hullám formája van az egésznek és még csíkokat is kapott. Enyhe kishableány hangulatom lett tőle, szóval engem már ezzel alapból megvettek :D. A dobozkában van tükör is és nagyon jól záródik. Nem éppen praktikus a dolog, de nagyon szép.

Alul vannak az infók, szokás szerint... 3,5 gramm az nem rossz.

A különleges forma.

A szemhéjpúder maga nagyon különleges, csodás a fényük ezt már rögtön lehet látni. Lehet őket szárazon és vizesen is használni, de én csináltam velük egy kis kísérletet, amit majd egy kicsivel lentebb a swatch képeken láthattok. Kipróbáltam őket ugyanis: elsőként szárazon, így is szép az eredmény, de annyira nem látványos, aztán másodszorra vizesen, így azért már eléggé wow a hatás, jobban átjön a szín és a fény is, végül harmadszorra kipróbáltam a Too Faced bázison, ami letompította ugyan a fényét a szemhéjpúdereknek, de a színük erőteljesebb lett. Érdekes nagyon, de legalább kiderült, hogy vizesen a legjobbak.  Sajnos vizesen+alappal elfelejtettem letesztelni :D. Az állaguk nagyon finom, kellemes velük dolgozni, szóval nagyon jól működik a dolog. És a színek, óóóó a színek! Azok pedig egyenesen mesések! Fémesek és fényesek és nagyon különlegesek, ilyen árnyalatokat elég ritkán lehet látni. Nekem a legjobban a Sapphire Shine és az Emerald Facet tetszett meg, az első egy különleges lilás kékes árnyalat, a második pedig zöld arany fénnyel, ami életem eddigi legszebb zöld árnyalata. Sajnos a Sapphire Shine szárazon alap nélkül nem valami erősen pigmentált, ez azért levon az értékéből, de az Emerald Facet-tel nem volt ilyen probléma. Az áruk 15 dollár volt (kb 3400 Ft), ami ugyan nem a legolcsóbb, de a különlegessége miatt megért ennyit. Az arannyal nagyon szemezek még, mert hihetetlenül erős sárgás színe van, ilyesmire már régóta pályázok :D.

Az Emerald Facet.

A Sapphire Shine.

Szárazon - vizesen - alappal. Látszik, hogy vizesen a legszebb, az alap pedig tompít a fényen.

Szárazon - vizesen - alappal. Ugyanaz a helyzet...


Értékelés:
  • termék: 8/10
  • használat: 5/5
  • csomagolás: 4/5
Összegzés: 4es. Aki különleges és szép szemhéjpúderre vágyik ne habozzon, próbáljon ki egyet, szerintem nem fog csalódni. Dísznek sem utolsó a különleges kivitelezése miatt :D.

15 megjegyzés:

  1. Azta ilyet még én sem láttam.:D Tök király.;)
    (Andi)

    VálaszTörlés
  2. az :D elég ütősre sikerültek nah...

    VálaszTörlés
  3. Emlékeztet az Essence holografics kollekciós, tégelyes szemfestékekre

    VálaszTörlés
  4. ez full kiko koppintàs:((

    http://www.google.hu/imgres?q=kiko+bright+lemon&um=1&hl=hu&sa=G&biw=1600&bih=775&tbm=isch&tbnid=jgqZ0yxKACI6sM:&imgrefurl=http://www.kleiderkreisel.de/kleidung/damenmode/kosmetik/schminke/2417578-kiko-water-eyeshadow-slash-lidschatten-01-bright-lemon-wie-neu-nur-1-mal-benutzt&docid=64HKp-j2kIFYUM&imgurl=http://server5.kleiderkreisel.de/images/item_photos/00568/55086/100_8318.JPG%253F1321551072&w=525&h=700&ei=VIwST_rUMsrS4QT-_anOAw&zoom=1

    VálaszTörlés
  5. wow, eléggé tényleg kishableány de a színek is :D

    VálaszTörlés
  6. mdolla1981: huhh, de komoly... ezt nem gondoltam volna, de mondjuk biztosra veszem, hogy egy olyan cég, mint a Sephora nem ellop, hanem megvesz egy ötletet

    VálaszTörlés
  7. WOW *.* Tényleg nagyon cool a "hullámzás" benne! :)

    VálaszTörlés
  8. Detto ilyeen van nekem csak KIKO-ba.:! ((:

    VálaszTörlés
  9. ez nagyon komoly... a kiko-nál még lehet ilyet kapni???

    VálaszTörlés
  10. Spanyolországban van ilyen a KIKO-ban..a vicc hogy vele szemben a Sephora-ban is...csak a doboz más!

    VálaszTörlés
  11. hát ez tényleg extra komoly :D

    VálaszTörlés
  12. Hát szerintem limitált kiadáás.:||

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.