Pápá 2011 - az év legjobbjai

Nem szeretem a szilvesztert, meg ezt az újéves mizériát... Nekem mindig olyan fura elmúlás érzésem van ilyenkor és soha nem érzem jól magam akárhol is vagyok. Nem tudom szavakba önteni ezt az egész érzelmi hullámot, ami rámtör ilyenkor, de lehet hogy egy páran értitek, hogy mire gondolok. Persze várom az új évet, remélem sok szép és jó dolog fog történni velem és veletek is! És meg is ragadom akkor az alkalmat, hogy megköszönjem mindegy egyes olvasónak, kommentelőnek, követőnek, lájkolónak és mindenkinek, aki olvas és szeret és kommentel és bíztat vagy kritizál, mert nélkületek nem élne a blog!!! És én imádom ezt a kis blogot és nagyon boldog vagyok, amiért rajtam kívül még van jó pár amber aki szereti a hülyeségeimet :D. Szóval nagyon köszönöm nektek! Remélem továbbra is maradtok velem és a bloggal!
Na de elég a rinyából nem ezért vagyunk itt! Hanem azért, hogy kiderítsem, hogy mik is voltak ebben az évben szépségápolási szempontból a kedvenceim (most csak ezek lesznek, de ha valakit érdekelnek az egyéb dolgok, mint pölö kedvenc film ilyesmik, azt a fészbúkon megtaláljátok majd :D). Nehéz lett volna csak egy-egy terméket kiragadni kategóriánként, ezért a legjobb hármat választottam ki mindenhová. És persze nagyon kíváncsi vagyok a TI kedvenceitekre is, szóval kommenteljetek bátran és még egyszer BÚJÉK!

Ezt tegnap készítettem Boston-ban nektek, csak egy kis maják által inspirált jégszobor :D



Az év legjobb/kedvenc arcápolási termékei:


Harmadik helyen a Sunfleur Bőrmegújító Arcradír szerepel, ami egyrészt kiválóan működik, gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket és babapopsi bőrt varázsol, másrészt pedig nevetségesen olcsó, mindössze 700 FT környékén van az ára, harmadrészt pedig pumpás kiszerelésű. A második helyet a Clinique Pore Refining Solution szerezte meg magának, amelyet ugyan nem olyan régóta használok, de már most tudom, hogy hű társak leszünk a tág pórusok ellni harcban. Szinte egész napra lemattítja a kritikus zónákat és nem szárítja a bőrt sem. A number one pedig egyértelműen a Kiehl's Ultra Facial Oil-Free termékcsaládja lett (habzó tisztító, tonik és nappali hidratáló). Imádja a bőröm, illatanyag mentes minden darabja és tökéletesen a kevert bőrre.

Az év legjobb/kedvenc testápolási termékei:


A dobogó alsó fokára a Burt's Bees Hand Salve került, amely egy ipari kézápoló, durván zsíros, de viszonylag gyorsan beszívódik. Tökéletes éjszakai használatra, vagy hidegebb időjárás esetén és mellesleg lábápolásra is nagyon jó. A második helyre futott be a c. Booth Ginger Sugar Body Scrub, ami életem eddig legjobb testradírja, isteni az illata, leradíroz mindent és egy különleges ápoló olajos réteget hagy maga után a bőrön. A number one a J.R. Watkins Body Oil Mist lett, ami újdonság még a polcomon, de már az első használat után teljesen meggyőzött. Finom grapefruit illata van és annak ellenére, hogy olaj, nagyon gyorsan beszívódik és tökéletesen hidratálja a bőrt és valamiért jobb használni, mint egy krémet.

Az év legjobb/kedvenc hajápolási termékei:


Harmadik helyen holtversenyben végzett a Got2B Fat Tastic Dry Shampoo és a Got2B Powderful, mind a kettő dúsító termék és kiválóan megállták a helyüket, nagyon szeretem őket. A második helyezett a Tigi Moisture Maniac Shampoo, ami annyira nagyon hidratál, hogy nem kell néha balzsam utána és ananász illata van :D. A number one a L'Oréal Professionel Tecni Art Iron Finish hajsimító és hővédő krémje lett, amitől mindig szép egyenes marad a hajam és ez a legfontosabb!

Az év legjobb/kedvenc körömlakkjai: 


A harmadik helyen a Hard Candy Just Nails Fabuluxe árnyalata végzett, ez egy nagyon erőteljes csillámos pink és elég tartósnak is mondható. A második lett a S-he 195-ös csillámos piros színe. A number one pedig egyértelműen az OPI It's My Year csodás lilája.

Az év legjobb/kedvenc szemhéjpúderei:


A harmadik helyre futottak be a MAC mineralize típusú szemhéjpúderei, mert nem tudtam eldönteni hogy melyik árnyalat a kedvencem. Minőségre egyformán szuperek, csodás a színük és erősen pigmentáltak. A második hely az Essence Mystic Purple és Mystic Lemon árnyalatoké, mind a kettőnek csodás a finise és a színe. A number one pedig nem volt kérdés: az Urban Decay 15 Year Anniversary Eyeshadow Palette, mert tökéletes és kész.

Az év legjobb/kedvenc szájfényei és rúzsai:


Harmadik helyen végzett a MAC Wonder Woman LE Athena's Kiss Lipglass, mert csodás a színe és nagyon durván tartós. A második helyre került az Armani Gloss d'Armani Lip Gloss 501-es árnyalata, amit nyertem és elhagytam... no comment tudom és az a legviccesebb, hogy nem szoktam elhagyni a cuccaimat, de ezt sikerült. Most majd vehetek másikat... A number one pedig egy újonc lett, amit ugyan nem használok túl régóta, de számomra ő lett az év nagy meglepetése és kedvence: a Revlon ColorBurst Lip Butter Candy Apple árnyalata.

Az év legjobb/kedvenc szempillaspiráljai:


A dobogó alsó fokára került az Estée Lauder Double Wear szempillaspirálja, mert kicsi és könnyen kezelhető a keféje és szép dús, hosszú, de mégis természetes hatású pillákat eredményez. A második helyen végzett a Benefit They're Real! szempillspirálja, mert a kefe végén lévő kis szálacskákkal a legkisebb pillákat is lehet érni és ha nem is műszempilla hatású lesz az eredmény, de azért nem rossz, nem rossz :D. A number one pedig itt is teljesen egyértelmű volt számomra: Essence I Love Extreme, mert hihetetlenül durva pillákat lehet vele csinálni, wow! Simán lekörözi a 8000 forintos high end darabokat.

Az év legjobb/kedvenc arcpirosítói:


Harmadik helyen végzett a MAC Warmth Of Coral Mineralize Blush, ami egy finom kis korallos barackos árnyalat, lágy fénnyel. A második a NARS ikonikus darabja az Orgasm lett, mert tényleg zseniális ez az árnyalat, csodás barack arany fénnyel, ráadásul nekem ezek állnak a legjobban :D. A number one pedig a MAC kis multifunkciós Wonder Woman LE Pink Power Mineralize Skinfinish-e lett, mert minden benne van, ami csak kell: egy pirosító, egy bronzosító és egy highlighter, mindez csodás árnyalatokban.

Az év legjobb/kedvenc ecsetei:


A harmadik helyen a MAC ecsetek végeztek, mert nagyon profik, viszont nagyon drágák is. A második helyen a Kryolan ecsetei szerepelnek, mert nagyon profik és jó az áruk. A number one pedig a Sonia Kashuk ecsetek, mert nagyon jó a minőségük, nagyon szépek és mind emellett jó az áruk is, főleg a szetteknek.

Ezeken kívül szeretnék még megemlékezni a Too Faced zseniális szemhéj bázisáról, az Urban Decay ásványi por alapozójáról, a Wet 'n' Wild szemhéjpúder trióiról a Jesse's Girl szuper pigmentjeiről.

Most Ti jöttök!

8 megjegyzés:

  1. Jó kis összegzés lett :) BUÉK neked!

    VálaszTörlés
  2. Na jól van, most már tényleg megveszem azt az Essence szempillaspirált! :D
    És a Khiel's szett is felkeltette az érdeklődésemet.
    Egyébként nagyon tetszik ez a dobogós besorolás. :)

    VálaszTörlés
  3. köszi :D remélem neked is beválik a spirál :D

    VálaszTörlés
  4. Az essence spirált már régóta meg akarom venni,hogy kipróbáljam, de gyakorlatilag még sehol sem találtam belőle egy darabot sem a városomban egyik üzletben sem:(

    VálaszTörlés
  5. óóóó :( de nyugi itt meg egyáltalán nincsen ebből a fajtából, szal nemtom hogy fogom pótolni ha elfogy

    VálaszTörlés
  6. BUÉK Neked is! Köszönet a sok hasznos tesztért és ajánlóért!

    VálaszTörlés
  7. Áhh, a Wonder Woman skinfinishért örökké fog fájni a pici szívem. :(
    De jó összegzés lett. ^^

    VálaszTörlés
  8. köszi :D hátha lesz még valami hasonló :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.