Dupla teszt - Revlon szempillaspirálok

Jól el vagyok maradva ezzel a két teszttel, egybe is pakolom őket. A rúzsok és a szájfények már meggyőztek (nem mondtam még eleget :D), a szemhéjpúderek sem rosszak, na de vajon mi a helyzet a szempillaspirálokkal? Vajon felveszik a versenyt az eddig letesztelt termékekkel? 

Itt amcsiban így csomagolják a spirálokat.

Elsőként a Grow Luscious Plumping szempilla növekedést serkentő, dúsító spirált vettem meg, nem a növesztős dolog miatt, hanem mert csak úgy, igazából nem is tudom miért... (Most komplett hülye vagyok?) A csomagolás fura, ilyenem még nem volt... műanyag tubus matricával. A matrica ugyan szép fényes ezüst meg zöld, de nem tetszik, mert ne matricázzunk már, tessék rányomni, na. A kefe nagyon, vagyis inkább úgy mondanám, hogy nagyon nagy, ami nem túl jó hír a kicsi és mélyenülő szemű hölgyeknek, lásd nekem, de én már megszoktam a dolgot igazság szerint és elbánok mindenféle méretű kefével :D. A festék nagyon jó textúrájúnak tűnik és a kefe is igazából okés, mert elkeskenyedik a vége, de valahogy nem működik megfelelően a dolog. Első használatkor majdnem ki is vágtam a kukába, mert csak annyit értem el vele, hogy jól összetapasztotta a pilláimat, de aztán másodszorra már tűrhető volt az eredmény, de nem az igazi sajnos. Tapasztalatnak jó, másnak nem. Az ára mondjuk annyira nem volt vészes, ha jól rémlik leárazva vettem (na ezért vettem meg, rájöttem :D) és úgy volt 6,49 dollár (kb 1500 Ft).

A leírás szerint napról napra erősebbek lesznek a pilláink, ha ezt használjuk.

Matrica...

Ilyen a kefe.

Pucéran

A Revlon spirállal és sminkkel.

Értékelés:
  • termék: 6/10
  • használat: 3,5/5
  • csomagolás: 3/5
Összegzés: 3as. El fogom használni, ha már megvettem, de nem fogom soha megszeretni. Valahogy nem működik és kész. Nem ajánlanám kipróbálásra...


A kellemetlen tapasztalat sem tántorított el attól, hogy kipróbáljam a Revlon legújabb spirálját a Photoready 3D Volume-ot. A csomagolása ennek sem tetszik igazán, de legalább nincsen matrica, cserébe viszont olyan teljes mértékben jelentéktelen és semmilyen. A kefe ezúttal szilikon, amit én ugyan annyira nem csípek, de a Benefit spirálomnak köszönhetően kezdek hozzászokni. Ezt a típust meg különösen jónak találom, mert a végén is vannak kis szőröcskék, hogy a legkisebb pillákat is ki lehessen festeni. Piros pont, egyértelműen. A festék állaga is tetszik és a végeredmény sem rossz. Annyira nem is nagyon jó, de elmegy. Persze az én elvárásaimnak szempillaspirál ügyben nehéz megfelelni... Ha jól rémlik 8 dollár körül volt az ára (kb 1800 Ft), ami annyira nem vészes és szerintem a sokkal drágább spirálok sem tudnak mindig többet. 


Ez a csomagolás sem nyerte el a tetszésemet, de már jobb egy fokkal, mint a matrica.

A kefe mellé volt csomagolva érintetlenül, így látni lehet rendesen a kis szálakat a végén.

Így már nem.

Pucéran.


A spirállal és sminkkel.

Meg csináltam egyet ilyen szögből is.

Értékelés:
  • termék: 8/10
  • használat: 5/5
  • csomagolás: 4/5
Összegzés: 4es. Igazából örülök, hogy nem adtam fel az előző után és kipróbáltam ezt is. Nem rossz darab, őt már szívesebben ajánlom a figyelmetekbe.

4 megjegyzés:

  1. Én még nem próbáltam szilikonos kefét.
    Az eredmény egyébként nekem mind a 2 spirálnál tetszik :) Így a képek alapján.

    VálaszTörlés
  2. nem hagytál ki túl sok mindent... szerintem a sima kefe sokkal jobb

    VálaszTörlés
  3. Nekem Revlon Fabulash van, azt próbáltad már? Szerintem nagyon jó :)

    VálaszTörlés
  4. azt még nem, de most kb 20 spirálom van összesen és egy darabig nem szándékozok újat venni :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.