Sigma újdonságok az ünnepekre

8:06 du.
A karácsony pontosan tökéletes alkalom arra, hogy leginkább magunkat, de akár másokat is meglepjünk egy ecsetkészlettel. Mondjuk a Sigma újdonságai közül eggyel! Rengeteg szín, és öt különböző összeállítás. Nem akarok elcsábulni, nem akarok elcsábulni, nem akarok elcsábulni.... Ára egyiknek sincsen még, de mihelyst lesz szólok.

The Cities Collection

The Cities Collection - november 21

A nagyvárosos dolgok soha nem mennek ki a divatból, ez tény. És az is tény, hogy mindenki szereti az ilyesmit. Van itt London (csúnya barna :D), Tokyo (dögös pink), New York (fekete, de miért??) és Párizs (vadító piros). Mindegyik készlet 7 ecsetet tartalmaz utazó verzióban. 


Make Me Up Collection - Travel Size

Make Me Up Collection - Travel Edition - november 28

A Make Me Up szett utazós méretű kistestvére. Négy különböző színben lesz kapható (fekete, kék, korall és lila) és mindegyik szett 7 darab ecsetet fog tartalmazni, természetesen tokkal együtt. 


The Bunny Collection

The Bunny Collection - december 5

A kedvencem! Annyira de annyira cuki a színösszeállítás, hogy meg kell érte veszni. Teljes méretű és utazós méretű (annyira tetszik ez az utazós méret kifejezés :D) változat is lesz kapható. A teljes méretű szettben 12 darab, az utazósban 7 darab ecset lesz majd, mindegyik szintetikus vagyis vegán. (Tok is jár hozzájuk.) Két színben lesz elérhető, de a babakék rózsaszín mellett, a másik teljesen elhanyagolható szerintem. 


The Extravaganza Face Kit

The Extravaganza Face Kit - december 12

Luxusimádók figyelem! Ez az ecsetkészlet ugyanis nem akármilyen... 18 karátos arannyal van futattva a fém része és kézzel készített minden darabja! A négy darabos szetthez egy szép tokocska is jár ám. 


The Extravaganza Caomplete Kit

The Extravaganza Complete Kit - december 19

Na ez már tényleg luxus, biztosan az ára sem lesz semmi, tippelni se tudok. 29 darab (a legkeresettebb ecsetek egyébként) ecset, amelyeknek a fém része 18 karátos arannyal van bevonva, ja és persze ezek is kézzel készültek.

3 megjegyzés:

  1. Hú elég jól néznek ki kiváncsi vagyok az árukra mi lesz majd.Pont mostanában vadászok új ecsetkészletre:))

    VálaszTörlés
  2. remélhetőleg jó árban lesznek :D

    VálaszTörlés
  3. Oh my goodness! Amazing article dude! Thanks, However I am
    going through problems with your RSS. I don't understand why I can't join it.
    Is there anyone else having similar RSS problems? Anybody who knows the solution can you kindly respond?
    Thanx!!

    Also visit my web blog: luxe vakantiehuizen

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.