Jesse's Girl vegyesfelvágott

Már mutattam egy Jesse's Girl pigmentet itt a blogon és azóta már egy második is a birtokomba került, meg pluszba egy szájfény is. Őket mutatnám most be...

Imádom a márka nevét... Jesse's Girl!


Kezdjük mondjuk a pigmenttel, vagyis hivatalos nevén eye dust (szempor :D). Ezúttal egy nagyon szépséges tengerkék (ha van ilyen... de nekem erről a kékről egy csodás fehér homokos pálmafás tengerpart jutott eszembe) árnyalatot választottam, csak mert szeretem a kéket és természetes ilyen árnyalatom még nem volt :D. A csomagolása rendben van, az egyetlen zavaró tényező, hogy az árnyalat neve (Mardi Gras) nem rányomtatva van a tégelyre, vagy legalább az aljára ragasztva, hanem oldalra és amíg nem veszem le a matricát addig nem tudom kinyitni ugyebár. A leszedett matricát pedig hülye lennék visszaragasztani... Maga a pigment szépen fed, és csodás a színe. Alappal tartós és a színe is jobban előjön (pláne ha kékes alappal dolgozunk, vagy esetleg arannyal, az nagyon ütős). Nagyon megkedveltem ezeket a kis Jesse's Girl pigmenteket, csak az az egy bajom van velük, hogy miért pigmentek és miért nem pan-es szemhéjpúderek. Még mindig nem szeretem a por dolgokat használni, macerás és kész. Az ára 5 dollár volt, az most forintban talán 1100 körül lehet, ennyit megér bőven.

Szempor.

Ez valami fesztivál neve ha jól tévedek....

A por a halálom néha.

De kárpótol ez a szín.

Rövid értékelés: 4es, mert por és mert a neve nem az alján van, de amúgy teljesen okés és szerethető.


Folytatom a szájfénnyel, ami a Jesse's Girl szájfényeken belül egy külön kis családból való, méghozzá a különleges Liquid Crystal Lip Gloss családból. Ezek a szájfények (összesen 4 árnyalat van) nem színt adnak, hanem csodás irizáló fényt, mintha tényleg folyékony kristályok lennének :D. Na jó azért azok nem... Elméletben nagyon szép és jó ez az egész, csak a gyakorlatban nem éppen olyan a végeredmény, mint amilyet elképzel az ember lánya. A csomagolás egyszerű, áttetsző és fekete keveréke, szépen lehet látni a színt, az árnyalat neve is megmarad, mert a kupakra van ráragasztva (az enyém a Tangerine, egy narancsos rózsaszínes árnyalat). Az applikátor egy rémálom, szinte alig vesz fel valamennyit a szájfényből, kb 3-4 alkalommal kell visszadugdosnom mire a kellő mennyiséget kihalászom. Ezt nagyon de nagyon tudom utálni... A másik probléma pedig az, hogy ez az egyébként csodás irizálás nem nagyon látható az ajkakon, csak ha egy élénkebb színű rúzsra tesszük fel. Pedig jó lenne, ha magában is látszódna... Így viszont olyan, mintha egy sima áttetsző szájfény lenne rajtunk. Az ára ennek is 5 dollár volt, de most valahogy úgy érzem, hogy ennyit nem ért meg a dolog.

Így nagyon szép és ígéretes a dolog.

Borzalmas minőségű fotókat gyártok mostanában, tudom....

Mandarin :D.

A halál applikátorja....

Sajnos nem látszik túl sok minden abból a csodás fényből.


Rövid értékelés: 3as, mert az applikátor borzalmas és nem látszódik az irizálás sem az ajkakon.

9 megjegyzés:

  1. Cukik ezek a hópihék :D Amúgy max azt tudod csinálni, hogy késsel/sniccerrel vágod szét az oldalán a matricát, és akkor rajta marad :)

    VálaszTörlés
  2. betojok, azt hittem haluzom a potyogó pixeleket:D

    VálaszTörlés
  3. Am a Mardi Gras az asszem Húshagyókeddet jelent :D ja és az eye dust nagyon széép *.*

    VálaszTörlés
  4. de valami fesztivál vagy mi is szokott olyankor valahol lenni, csak nemtom hol... majd beguglizom :D

    VálaszTörlés
  5. Itthon farsangnak hívják :) Amúgy karnevál, mint a velencei is.

    VálaszTörlés
  6. tudtam én hogy valami beöltözős izé :D

    VálaszTörlés
  7. Húshagyókedd magyarul. És New Orleansban a francia negyedben szokott ott nagy ivós-mellkidobós-gyöngyláncos fesztivál lenni olyankor. :)

    VálaszTörlés
  8. hahh... akkor abban a disney mesében láttam a béka és a hercegnőben vagy mi volt a címe :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.