Ünnepi körmök

Totális karácsonyi kábulatban vagyok.... Nem hiszitek el, de itt már minden üzletben elkezdték kipakolni a karácsonyi dekorációt. Őrültek ezek az amcsik én mondom, és belerángatnak engem is az őrületbe. Most éppen az ünnepi körömlakkokkal. Itt van rögtön az OPI csodás kis Muppet Show inspirálta kollekciója, tele fantasztikus csillámos színekkel (az alsó sor úgy ahogy van jöhet...) vagy a China Glaze Let It Snow fantázianevű kollekciója (az ezüstöt és pirosat ide nekem) vagy mondjuk a MAC Glitter and Ice kollekciójának körömlakkjai (jöhet mindegyik nem bánom :D). Nem győzöm kapkodni a fejemet... Nektek hogy tetszenek? Melyiket látnátok szívesen NOTD-ként?



10 megjegyzés:

  1. De gyönyörűek:)Mindegyiket elfogadnám:)Mondjuk már Ausztriában is dúl a karácsonyi láz,kivan pakolva már minden lézető karácsonyi cucc:)

    VálaszTörlés
  2. tényleg? pedig azért még csak október eleje van...

    VálaszTörlés
  3. en nem ertek egyet az ilyen marketingfogaskent elorehozott Karacsonnyal, de azert en is kabulok a boseg zavaraban, de nem mintha bannam:)

    VálaszTörlés
  4. az összeset kérem, köszönöm :)

    VálaszTörlés
  5. Az OPI alsó sor baloldali,meg a felső sorból a legsötétebb burgundi nagyon szép!

    VálaszTörlés
  6. Hú nekem a China glaze kollekció kellene, de egytől egyig.:D:D Gyönyörűek.:D <3 Amúgy én is érzem a karácsonyt, tegnapelőtt vettem egy brutál szép arany lakkot (460 In the bronx) és már alig várom, hogy kipróbáljam.:D
    (Andi)

    VálaszTörlés
  7. :D sajna az itt nincsen, de aranyat be kell újítsak...

    VálaszTörlés
  8. Huu OPI felső sor utolsó, alsó sor 2., MAC középső :P

    China Glaznek meg jó az állványa, meg jó az összkép, olyan mint az égők, de egyenként nem a színeim :( bár a hátsó sor nem nagyon látszik.

    Nagyon megjött a halloween, karácsony hangulatom :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.