Too Faced Sweet Dreams Palette - teszt

És akkor jöjjön a várva-várt és csodálatos Too Faced karácsonyi paletta tesztje is. Vajon tényleg annyira csodálatos és különleges és jól kihasználható? Vagy csak az elképesztően giccses csomagolás ejti rabul az ember lányát? Katt és kiderül!

Ilyen a doboza.


Fél órán át gondolkodtam azon, hogy megéri-e megvenni ezt a palettát, fél órát toporogtam a Sephora-ban a sorok között és fél órán keresztül turkáltam bele a teszterbe és vizsgálgattam az árnyalatokat és gondolkodtam, hogy akkor ez most hogy is legyen. Aztán végül kimentem az üzletből és mászkáltam és elmentem a másikba és megvettem :D. És most el is mondom, hogy miért. Színtiszta logika alapján döntöttem a paletta mellett, semmi érzelmi oka nem volt most az egyszer. Bár tény és való. hogy a csomagolása és az egész tálalás úgy ahogy van valami elképesztően rabul ejtő és csodálatosan szép, igazi dísze a szobámnak. Azonban így rögtön első körben be kell, hogy valljam, hogy a belső már kevésbé lenyűgöző, de sok gondolkodás és hasonlítgatás után rá kellett döbbennem, hogy jobban megéri megvenni még így is, mint a benne rejlő nagyon szép árnyalatokat külön-külön. A paletta 52 dollár volt, egy darab szemhéjpúder pedig 18 dollár. Na most ezekből a 18 dolláros szemhéjpúderekből kb 4 darab van a palettában, ami olyan szinten megdobogtatta a szívemet, hogy csak na. És nem kell agysebésznek lenni, hogy rájöjjetek 4x18 dollár már rögtön több lett volna, mint az 52 dollár. Szóval ezért döntöttem a paletta mellet. De lássuk mi is van ebben a csodás barokkos könyvecske kinézetű kartondobozkában. 

És ő maga a paletta... ámulatba ejtő kidolgozás azért... Ja és itt látható egyedül a Shadow Insurance.

A benne található kis kincsek.

És közelről :D.

A teljes paletta kinyitva. Ja felül van egy tükör is.

15 darab különböző finisű és minőségű szemhéjpúder, név szerint az alábbiak:
  • In the Buff - matt elefántcsont, sajnos elég gyengén pigmentált
  • Peach Fuzz - aranyfényű barackszín, ebből csak az arany csillámok látszanak, ha felkenjük
  • Copper Peony - barackos metálfényű rézszín, nagyon szépen pigmentált és intenzív szín
  • Teddy Bear - matt szürkés barna, gyengén pigmentált
  • Lovey Dovey - metálfényű barna, nagyon szépen fog
  • Satin Sheets - arany metálfényű rózsaszínes pezsgőszín, ez egyik kedvenc, ő fantasztikus
  • Cut the Cake - szaténfényű levendula, közepesen pigmentált, nem rossz
  • Party Girl - fényes lila, nagyon szép szín, de lehetne pigmentáltabb is
  • Nice Ash - szaténfényű grafitszín, jól pigmentált, szintén kedvenc
  • Smolder - matt tengerészkék, kevésbé pigmentált, de építhető
  • Honeymoon -metálfényű arany, csodás... :D
  • Label Whore - metálfényű barna kékes zöldes fénnyel, ilyenem már van és nagyon szuper
  • Nice Stems! - arany metálfényű lime, ő volt az első számú indok, fantasztikus
  • Cop a Teal - metálfényű pávakék, ő volt a második számú indok, szintén fantasztikus
  • First Dance - matt mély lila, kevésbé pigmentált, de építhető
A szemhéjpúder részleg.

Pár árnyalat.

Még egy pár.

A legfelső sor: Lovey Dovey, In the Buff,  Peach Fuzz, Copper Peony, Teddy Bear.

A középső sor: Satin Sheets, Cut the Cake, Party Girl, Nice Ash, Smolder

És a legerősebb sor: Honeymoon, Label Whore, Nice Stems!, Cop a Teal, First Dance

A matt árnyalatok keményebb textúrájúak, de egészen jól lehet velük dolgozni és egy kivételével (Teddy Bear) építhetőek is. A selyemfényűek kellemes textúrájúak, jól lehet velük dolgozni, de amolyan semmi extra. Végül természetesen a metálfényűek a legjobbak, finom és puha, szinte krémes a textúrájuk, erősen pigmentáltak és fantasztikus dolgozni velük. Elsősorban ezek miatt vettem meg az egészet, mert tényleg különlegesek és szépek az árnyalatok, nem nagyon voltak eddig hasonló színeim. A kellemes meglepetést azonban a pirosítók és a highlighter okozta, hiszen a palettában található még egy bronzosító, egy highlighter és két arcpirosító is. A Chocolate Soleil nevű bronzer nagyon-nagyon világos és matt, még én is tudom használni a hófehérke szindrómámmal. A Candlelight Glow nevű highlighter egy hatalmas WOW, csodás a színe és nagyon durván fényes (rózsaszínes aranyfényű pezsgő, akárcsak az egyik szemhéjpúder :D), isteni a textúrája és ugyan csínján kell vele bánni, de nagyon jól lehet vele dolgozni. Szerelem... Ja és süti illata van. Az arcpirosítók is szintén várakozáson felül teljesítettek. A Cocoa Rose egy matt, lágy barnás rózsaszín, megdöbbentően kellemes árnyalat, pedig nem rajongok az ilyesmiért és sajna nem is áll valami jól, de azért tudom használni. A Sweet Pink pedig egyszerűen álmaink rózsaszín pirosítója, én már rá is jöttem, hogy a NARS Orgasm rózsaszín megfelelője :D. Csodás igazi babarózsaszínű, arany fénnyel. Tökéletes úgy ahogy van. És itt még nem ér véget a tartalom, hiszen egy teljes méretű Shadow Insurance szemhéjbázis is benne volt a dobozban (18 dollárt ér és működőképes :D) valamint három kis kártya sminkleírásokkal, amik teljességgel használhatatlanok számomra, de az ötlet aranyos.

A kellemes csalódás tárgyai :D.

Cocoa Rose, Sweet Pink, Chocolate Soleil és Candlelight Glow.


Értékelés:
  • termék: 8/10
  • használat: 4/5
  • csomagolás: 5/5
Összegzés: 4es. Összességében nagyon kis paletta, de sajnos vannak hiányosságai. A szemhéjpúderek fele nem valami hú de nagy eresztés, ráadásul egyik sem limitált szín, hiszen meg lehet őket külön is venni. Viszont a többi része nagyon kellemes csalódás volt, úgyhogy megérte megvenni. 

10 megjegyzés:

  1. Nekem is kell ! :DDD
    Már nagyon várom, hogy itthonról is beszerezhessem, a Beautybay oldalán, ez még nincs fent csak a kisebb hasonló de igen csak szerény változata ehhez képest (28 Font) , de itt biztos jóval drágább lesz.

    Szép képeket készítettél, kedvenceim: az arany -Honeymoon, a zöld- Nice Stems!, a bézs? - Stin Sheets, lila - Party Girl, szürke - Nice Ash, lassan az összest felsorolom :))

    Nagyon jó és hatásos termékbemutató volt :)))

    VálaszTörlés
  2. Van néhány WOW-szín benne :) Már csak a csomagolásáért is megérné megvenni, nem egy mindennapi darab :)

    VálaszTörlés
  3. hú de szép :) a csomagolás láttán tátva maradt a szám és úgy éreztem, hogy kell nekem :D de a színek is tetszenek és tényleg megéri. lehet megvetetem magamnak karácsonyra :D

    VálaszTörlés
  4. az a szemhéjpúder, a Label Whore...úristen!!! az gyönyörű :D

    VálaszTörlés
  5. Ez egyszerűen gyönyörű!
    A szemfestékek, a bronzosító, a pirosítók, ajj az egész úgy ahogy van! Használd örömmel :)

    VálaszTörlés
  6. Nekem ez a csomagolás már a hátborzongatóan visszataszítóan giccses kategória, de a metálos színek valóban gyönyörűségesek.

    VálaszTörlés
  7. hát nem rossz na :D örülök, hogy megvettem egy élmény volt a színeket használni :D

    VálaszTörlés
  8. Olyan szép ez a paletta! Persze az más kérdés hogy tényleg milyen minőség.

    VálaszTörlés
  9. Áhh gyönyörűséges ez a paletta!!! :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.