MAC Glitter and Ice Mineralize Eyeshadow - teszt

Minden èvben izgatottan vàrom a MAC ünnepi kollekciòjàt ès ez alòl az idei Glitter and Ice sem volt kivètel. Tudom, hogy sokan csalódtak ebben a kollekciòban, ès szerintem sem tökèletes, de azért jó pàr termèk ìgy is megdobogtatta a szìvemet. Az első ilyen a Shimmermint elnevezèsű àsvànyi szemhèjpùder volt.

Totálisan téli hangulatba hozott...

Ès itt jön a vallomàs, hogy mièrt is nem tökèletes ez a kollekciò. Ezen az àrnyalaton kìvül ugyanis az összes többi szinte ès a legnagyobb sajnàlatomra emlìtèsre sem mèltò. Na de ez az egyetlen darab is maradèktalanul kielègìti a vàgyaimat (egyelőre). A szemhèjpùder ezüst szìnű dobozkàban èrkezik a megszokott fekete helyett, nekem ez nagyon bejön, teljesen ünnepi hangulata van. A műanyag csomagolàs fehèr, ez nàlam szintèn telitalàlat ìgy egyre közelebb a havas időszakhoz. (Vicces, de èppen esik odakint...) 

Hát nem elképesztően csodás ez a szín??

Csillámmenta :D.


Az àrnyalat pedig, nos... ahogy itt mondjàk kint one of a kind. Vagyis nagyon különleges, nekem mèg csak hasonlò sem volt soha, pedig elèg sok szemhèjpúderem volt már azért :D. Valami elképesztően csillámos (leginkább ezüst csillámos) és fényes pasztell világos zöld árnyalatról van szó, ami tényleg jégkirálynő tekintetet varázsol a szemhéjra. Szárazon és nedvesen is lehet használni, akárcsak a többi mineralize típusú szemhéjpúdert, bár igazából nem túl nagy a különbség köztünk, ahogy azt a képen is lehet látni. Nedvesen egy kicsit intenzívebb, de szárazon alappal is ugyanaz a hatás, sőt alap nélkül is nagyon jól működik, bár úgy kevésbé tartós. A csillámok hajlamosak potyogásra, de én szeretem a csillámokat felőlem potyoghatnak ahová akarnak :D. De persze gondolom ez másoknak probléma lehet, szóval számolni kell a csillámok vándorlásával. A textúra lágy, könnyű vele dolgozni és szerencsére nem porzik, vagy csak minimálisan. Az ára 20 dollár körül volt, otthon ha jól rémlik 5700 Ft, de javítsatok ki, ha nem ennyi. Nem baráti, de ez az árnyalat megéri az árát.

Közeli a jégbolygóról.

Annyira fagyos :D.

Értékelés:
  • termék: 9/10
  • használat: 5/5
  • csomagolás: 5/5
Összegzés: 5ös. A kis csillámpotyogáson kívül nem igen találni hibát ebben a szemhéjpúderben. Csodás szín, remek textúra és nagyon jól lehet vele dolgozni. Az ásványi termékek még mindig verhetetlenek :D.

5 megjegyzés:

  1. Mennyire hasonlítunk!

    Én is minden évben izgatottan, türelmetlenül várom minden kedvenc márkám ünnepi kollekcióját, a parfümösök is jók a neszesszerek miatt. :DDD

    Nagyon szép szín és mennyire csillog :)))

    A szerdai sminktanácsadásnál majd ezzel kérek sminket és már elképzelem a jelenetet amint a Mac üzletből a parkolóig korzózok és amerre nézek minden megfagy. De ezt a pillantást néha a fiaim is előtudják hozni belőlem smink nélkül is :D

    VálaszTörlés
  2. ja nekem is megy a fagyos tekintet smink nélkül :D :D

    VálaszTörlés
  3. nagyon-nagyon gyönyörűűűű:O akaromkell:D

    VálaszTörlés
  4. Kedvenc részem ..."pedig elèg sok szemhèjpúderem volt már azért" :-))))

    Nekem ez most annyira nem jött át, megmaradok én is a mások által belőlem kiváltott ingyenes jeges tekintetnél (bulit-in feature in Caloz version 3.2.1 :-)

    VálaszTörlés
  5. :D :D ezt el fogom lopni... built in feature in lolly version :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.