Lush Halloween

Mint minden évben, idén is lassan elérkezik a Halloween, ami ha nálunk még nem is akkora őrület, d bizony itt kint Amerikában nemzeti ünnepnek számít. Minden üzlet tele van jelmezekkel, rémisztő dekorációval, a házakat is már elkezdték feldíszíteni és a tökök is ott figyelnek mindenki lépcsőjén. Én még rágódok a jelmeztémán, de úgy látszik megvan a befutó, le is csekkolom jövőhéten :D. A szépségápolási márkák ide passzoló kollekciói is kint vannak már a polcokon, főleg az olcsóbb sminkmárkáknak vannak Halloween-i tálcái. Ja és a Lush-nak természetesen. Annyira nagyon aranyosak és kreatívak és hihetetlenül fincsi illatúak, hogy nem lehet elmenni mellettük szó nélkül... Meg is mutatom nektek a kedvenceimet!

Lady Catrina, Calacas, Pumpkin, Ghost.

Ghost tusfürdő

Nyugtató hatású, incsi fincsi orchidea és rózsa illatú tusfürdő.

Pumpkin szappan

Isteni fűszeres illatú szapan, a legjobb őszi-téli fűszerekkel: szegfűszeg, kardamom, menta és természetesen tök :D. És az illata... citrusos-fahéjas, amely felmelegíti a testet-lelket. 

Calacas fürdőzselé

Ez a kis figura Mexikóban híres ilyenkor Halloween idején. A Lush verziója algás és aloe verás, amelyek puhítják a bőrt, az illata pedig fincsi lime olaj és neroli keveréke.

Lady Catrina szappan

Szintén mexikói figura, akárcsak a Calacas. Az illata édes az agavé nektárnak köszönhetően és illatossá, puhává varázsolja a bőrt.

6 megjegyzés:

  1. cuki...főleg a Calacas szappan :D

    VálaszTörlés
  2. Nagy-Britanniában nem is ezek vannak :O (Mindig a Uk honlapot nézem az újdonságokért :D) Nincs Pumpkin és Ghost, van viszont Skullduggery fürdőgolyó. Gyanítom, hogy Magyarországon is a brit "kiadás" lesz. De igazából mind tetszik :D

    VálaszTörlés
  3. de cukik!! kell!! *-*

    VálaszTörlés
  4. de cukik!! kell!! *-*

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.