Váltsd be a pontjaidat!

2:14 du.
Mármint a dm pontokat :D! Most ugyanis 75 pontért plusz 1 Ft-ért egy klassz kis Miss Sporty kozmetikai szütyőt lehet 'venni', benne egy körömlakkal és szemhéjpúderrel, bár gyanús, hogy ez változó tényező. Szóval hajrá lányok, váltogassátok be a pontocskákat helyettem is!

Egész aranyos ez :D

12 megjegyzés:

  1. már nem először csinálom ezt :D

    VálaszTörlés
  2. Nálam is ez az egyik leggyakoribb elírás.:)

    Nem tudom, engem most ez a táskácska nem csábít annyira.:/

    VálaszTörlés
  3. cuki de nem nagy durranás, reméljük karira lesz egy jobb majd :D

    VálaszTörlés
  4. Én épp ma voltam a dm-ben és kiváltottam. Az enyémben egy körömerősítő lakk volt és egy olyan összetekerős dolognak az egyik fele, egy folyékony szemfesték, ami egyébként nagyon szép,gyöngyházf fehér színű, holografikus, lila fénnyel. Egyébként van aki szereti a Miss Sporty-t? Nekem van néhány szemháj ( :D) festékem, de ne vagyok elragadtatva tőlük, nem valami pigmentáltak, és nem is tartósak.

    VálaszTörlés
  5. nekem barna ceruza és körömerősítő:)

    VálaszTörlés
  6. én nagyon nem szeretem a miss sportyt, rossz minőségű szerintem: ( kivéve az egyik spiráljuk: )

    VálaszTörlés
  7. én a rúzsait szeretem, egyébként én is kiváltottam és egy világoskék szemceka (sky) és egy körömnövekedést serkentő lakk.. nem ájultam el tőlűk..

    VálaszTörlés
  8. És melyik az a spirál Juli? Beneveznék rá én is, ha jó!

    VálaszTörlés
  9. Én a be connected-es folyékony szemfestéket alapnak is szoktam használni, és szépen fentmaradnak vele a dolgok, erre a célra szerintem nagyon jó! Több szín is van belőle, és mindegyik ugyanolyan jól teljesít.

    Életem első saját sminkcucca egy MS szemfesték volt, manapság már nem sok mindent veszek náluk, de a nosztalgia megvan. :)

    VálaszTörlés
  10. nekem a szemcerkájuk bejött, most fogom kipróbálni a szemhéjpúdert is a csomagnak köszönhetően. sikerült kifognom olyan színt is, amit amúgy is venni akartam. :)

    VálaszTörlés
  11. nekem se nagyon van tőlük semmim, régen szájfényeim voltak talán meg körömlakk...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.