Nuance by Salma Hayek Eye Quad - teszt

Már amikor kiderült, hogy Salma Hayek saját kozmetikai márkát szeretne létrehozni, nos én már akkor izgatottan vártam a végeredményt, persze sejtettem, hogy nálunk nem lesz kapható. Aztán a sors iderepített az USA-ba és le is csaptam erre a kis csodás négyes szemhéjpúderre.

Jajj, nem is termés, hanem lótusz vagy mi... Na most már mindegy :D.

A Nuance-ról tudni kell, hogy csupa természetes és ellenőrzött alapanyagokat tartalmaz és sok termékük szerencsére illatanyagmentes. Egy elég natúr smink kollecióval rendelkezik (van testápolás és arcápolás is), de ez a quad egy kicsit más volt. Az árához képest meglehetősen szép és igényes csomagolása van, ezüstösen fényló papírdoboz, amelyben szépen ott figyel egy kis nem is tudom... olyan mint egy termés vagy mint egy virág bimbója, na szóval egy cuki szétnyitható szemhéjpúder paletta. Ja és a doboz van egy kis képes tutorial is és fel van tüntetve, hogy parabén és illatanyag mentes, valamint, hogy nem tesztelnek állatokon, ja és egy üzenet is van Salma-tól :D. A termés (legyen termés mert az vicces) fekete fényes műanyagból készült, nem tűnik túl tartósnak de nem is rossz és könnyen nyílik és záródik. A termék levélkéin találhatóak a szemhéjpúderek, szám szerint négy: két világosabb és két sötétebb árnyalat, középen pedig egy kis applikátor figyel, ami inkább satírozásra jó. Az én quadom neve Smokey 075 és ezek az árnyalatok találhatóak benne: Cool Charcoal (zöldes fekete metálfénnyel), Warm Smoke (taupe, ez szatén), Silver Mist (nagyon világos fényes rózsaszín) és Pearl Teal (pasztell metálfényű zöld). A Warm Smoke-on kívül mindegyik szín erősen pigmentált és szinte szó szerint krémes, érdekes a textúrájuk, de szeretem és első húzásra is szép eredményt lehet velük elérni. A Warm Smoke-kal meg kellett küzdeni, de abból is sikerült jó eredményt kicsikarnom. A Cool Charcoal egyértelműen a legszebb (ma az van rajtam :D) és utána a Pearl Teal, ami lehet, hogy nem tűnik különlegesnek annyira, de felkenve csodás fénye van. A tartóssága teljesen rendben van, alappal bírja a strapát egész nap. Az ára 9, 70 dollár körül volt (eredetileg 10 valamennyi, most le volt árazva és a neten meg csak 8 dollár körül van, érti a fene ezeket az amcsikat) és a CVS-ben bukkantam rá. Katt ide és megnézhetitek a honlapon!

Na szóval így néz ki egy sminkvirág termése :D.

Lehet benne ez, de akár szájfény is. :D

Silver Mist. Nem ezüst...

Warm Smoke

Pearl Teal

Cool Charcoal

Silver Mist és Warm Smoke

Pearl Teal és Cool Charcoal


Értékelés:
  • termék: 9/10
  • használat: 5/5
  • csomagolás: 4,5/5
Összegzés:  5ös alá. Szép, minőségi és baráti az ára is (2000 Ft nem sok érte). Jó vele dolgozni az az igazság, öt perc alatt megvolt vele egy egyszerű füstös smink. Kell még nekem más is ebből a Nuance-ból.

6 megjegyzés:

  1. Az ilyen "drogériás" termékek kint nem egy árúak. Tehát más árban találod meg ugyanazt pl a Walgreensben, Smithsben, Albertsonsban nem tudom mi van felétek :), mint a CVSben, de általában a CVS a legdrágább. :)

    VálaszTörlés
  2. ezt kivételesen csak a cvs-ben lehet kapni :D csak fura hogy a cvs online shop-ban olcsóbb, mint a boltban...

    VálaszTörlés
  3. Nekem nem meggyőző :( Lancome Lotus koppintásnak érzem és a színek sem valami szuperek pigmentáltságukat tekintve :( óh

    VálaszTörlés
  4. pedig jól pigmentáltak, a képek nem nagyon adják vissza sajnos ez tény... (elég rosszak a fényviszonyok, mindehol ilyen gagyi sárga fény van...)

    VálaszTörlés
  5. nekem a "termés" formája nagyon tetszik,kis cuki :D

    VálaszTörlés
  6. Hát ez nekem nem jön be, ha egyben van, akkor tetszik, de ez a lenyílós, helyrabló csomagolás annyira nem praktikus...mondjuk nem is nagyon vagyok toleráns az ilyen dolgokkal. Már attól kiborulok, ha egy pot nem kerek...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.