Essence Quattro Eyeshadow - Denim 4.0 - teszt

Pedig nem akartam megvenni... de komolyan. Erre éppen ma pakoltam bele a bőröndömbe, hogy akkor bizony őt is megutaztatom az Óperencián túlra. Nyilván sejtethetitek, hogy nem azért, mert nem tetszik :D.

A farmer 4.0-ás verziója :D.



Na de kivel, mivel is állunk szemben? Egy vadiúj, az állandó szortimentbe is bekerülő négyágyas szemhéjpúderrel (rajta kívül még három másik is az állványokra kerül hamarosan). A csomagolása egyszerű átlátszó műanyag, márkajelzés elöl, név és infók hátul. Énn annyira nem csípem a szemhéjpúderek adagolását benne (miért nem egyforma mindegyik), meg túl közel is vannak egymáshoz, szeretnek néha szomszédolni :D. A színkombináció neve Denim 4.0 és négy igencsak szépséges színt rejt magában. Az első egy fáradtabb, tompább királykék enyhe metálos fénnyel. A textúrája lágy, kicsit porzik és elég szépen pigmentált. A második egy sötétkék, világosabb fényes kék csillámokkal, ezeket sajnos a felvitelnél már nem lehet annyira jól látni. A textúrája megegyezik a királykékkel, ez is finom, jól pigmentált, de kissé porzik. A harmadik egy fekete árnyalat durva ezüst csillámokkal. Sajnos ez a leggyengébb szín a négy közül, olyan furán 'ragadós' a textúrája és annyira nem is jól pigmentált, mint a többi. Az utolsó pedig egy csodaszép metálfényű ezüst. Bevallom nekem ez tetszik a legjobban a palettából, szinte krémesen lágy a textúrája és őrületesen pigmentált, olyan igazán ezüst lesz tőle a szemhéj, nem csak fénye van. Imáááád... Eddig nem nagyon fogtak meg az Essence négyeskéi, de ez várakozáson felül teljesített mind a pigmentáció, mind a színek esetében. Igazi durvulós bulisminkek alapkelléke lehet a Denim 4.0, persze a bátrabbak, mint mondjuk én lazán a  hétköznapokra is használhatják. Arról nem is beszélve, hogy idén ősszel királykék és metálfény mánia van, egy csapással el is intézhetjük a kettőt. Ja és természetesen az árát is bőven megéri, 899 Ft volt, ha jól rémlik. 

Nem rosszak ám ezek a színek. Itt most éppen ez jól látszik.
Infók.
Itt lehet látni, hogy az a feketés gyengébb, mint a többi.

Külön a kékek.

Külön a fémek :D.

Értékelés:
  • termék: 9/10
  • használat: 5/5
  • csomagolás: 4/5
Összegzés: 4/5. Nem érzem ötösnek, de négyesnél jobb :D. Jól pigmentált, jó áron van, trendszínek vannak benne, meg jól ki is használható szerintem. Érdemes elgondolkozni rajta, másszatok bele a teszterbe szerintem :D.

13 megjegyzés:

  1. sminket vele ! sminket vele !

    VálaszTörlés
  2. uhh ez nagyon szép, főleg az első 3 szín :)kell kell kell!!!
    A krémes szemhéjfestékekről mikor jön review?? arra nagyon kiváncsi vagyok, vajon lesz e olyan jó mint amilyennek gondolom...
    köszi a tesztet :)

    VálaszTörlés
  3. lesz smink :D

    a krémes szemfestékekről remélem holnap lesz időm írni...

    VálaszTörlés
  4. Calo(z): én is így voltam vele, de belemásztam a teszterbe és elfogott a gyönyör :D

    VálaszTörlés
  5. A krémes szemfesték véleményre én is nagyon kíváncsi vagyok, mert csak akkor veszek, ha nálad jól szerepel, mivel van már pár hasonló termékem és Dunára víznek meg nem kell.

    VálaszTörlés
  6. Lolly,
    kíváncsiskodhatok,hogy mikor indulsz és mennyi ideig maradsz majd?

    VálaszTörlés
  7. :D persze. egy hét múlva megyek és legalább egy évig maradok

    VálaszTörlés
  8. Hűha,tök jó:) Már tervben volt az utazás?
    Én még csak gondolkozom,hogy mikor lenne nekem alkalmas, de turistaként max 3 hónapig tudok majd maradni. Melyik parton leszel? Nekem lesz egy kis keleti is(Virginia állam),utána a másik a cél(L.V), meg ha minden igaz lesz benne mexikói nyaralás is:)

    VálaszTörlés
  9. De furi, én a fekete csillámostól várnám a legjobbat...
    A krémes szemfesték engem is érdekelne!Venni szeretnék, de előbb érdekelne a véleményed.:)

    VálaszTörlés
  10. már régóta terveztem, hogy kimegyek és boston mellett leszek :D

    Emese: holnap megcsinálom azt is :d

    VálaszTörlés
  11. Én sem terveztem megvenni, de mégis jött velem! Engem is lenyűgözött, hogy mennyivel jobb, mint az előző quattrok!

    Írtam róla én is a blogomon és sminket is készítettem vele, ha gondolod nézd meg!

    http://kittiiedreamworld.blogspot.com/2011/09/essence-i-love-quattro-09-denim-40.html

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.