Tökéletes alap, ragyogó színek - Shiseido for spring/summer 2011

Nem bírok magammal, elegem van ebből a nem mondom ki milyen időből! Tavaszt akarok! Gyorsan! Annyira lehangoló ez a hideg és szürkeség... Szerencsére a Shiseido új tavaszi és nyári (kicsit korai tudom) kollekció és termékei egy kis színt varázsolnak a ködös időbe. Kezdjük az alapoknál, vagyis az alapozónál, amely egy fluid állagú, erősen fedő ám mégis szinte láthatatlan textúrájú készítmény. Ideális kevert és zsíros bőrre, a hidratáló komponenseknek köszönhetően pedig a szárazabb bőrűeknek is. Az alapozóhoz egy átlátszó, mattító hatású púder is jár.

Shiseido Perfect Refining Foundation és Translucent Pressed Powder

A vadiúj Shimmering Rouge egy krémes és fényes textúrájú rúzs stick, amely bio-élesztő tartalmának köszönhetően kisimítja és fel is tölti az ajkakat. 

A Shimmering Rouge 12 vadiúj árnyalata

A kompakt bronzosító airbrush technológiával készült, aminek az a lényege, hogy a pigment részecskék jóval kisebbek, mint egy átlag púderben, így szinte beleolvadnak a bőrbe.

Shiseido Bronzer


A szemhéjpúderek hihetetlenül intenzívek és csodálatos színekben pompáznak, finom selymes a textúrájuk és emellett nagyon tartósak is. A tusnak pedig idén nyáron kék színűnek kell lennie!

Luminizing Satin Eye Color Trio és Automatic Fine Eyeliner


5 megjegyzés:

  1. Az erősen fedő, mégis láthatatlan alapozó jól hangzik. A rúzsok közül is tudnék válogatni.

    VálaszTörlés
  2. az alapozó engem is felcsigázott. bár gondolom az ára majd lehűt... :D

    van egyébként extra világos színekben a shiseido?
    csak mert a többi high-end márka alapozói nekem nagyon sötétek (az esetek 95%-ban)...

    VálaszTörlés
  3. Tamara nekem hófehér bőröm van és ebből az alapozóból van elég világos! I00 a színkódja. Az ár olyan 11ezer körül lesz szerintem. Kipróbáltam egyébként és jónak tűnik, olyan mintha nem is folyékony alapozó lenne a bőrömön hanem púderes, viszont azt vettem észre, hogy a nagyon száraz bőrön nem mutat jól, vagy előtte nagy erősen hidratálni kell. Igaz nem az én bőröm volt, lehet, hogy az illető nem hidratálja megfelelően a sajátját....

    VálaszTörlés
  4. Az alapozóra én is kiváncsi vagyok, főleg hogy lassan kifogy a dual balancing-om :(

    VálaszTörlés
  5. Jó is a Dual én mindig azzal sminkelek :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.