Sminktárolási mizéria

10:15 du.
Sokáig gondolkoztam rajta, hogy kéne egy ilyen tároló témás poszt, hogy ki hogyan tárolja és miben a sminkcuccait, persze ezt úgy fer megírni, ha én is megmutatom az én tárolási módszeremet. Szóval nem szaporítom a szót: TI hogyan tároljátok becses sminktermékeiteket?? Őrültek vagytok, mint én és egy egész szekrényt vesztek, vagy csak szolidan pár dobozban, esetleg egy kis sminktáska??

Én így tárolom őket, igen, egy egész szekrényben, minden fiókban más-más kategória. Ez az egész szekrény, a tetején a parfümgyűjteményem nagy részével:

A szekrény az Ikea és öcsém jóvoltából került a helyére. Ezúton szeretném megköszönni a közreműködésüket. Éljenek a svédek és az itthon összetákolható bútorok.


A felhajtható tető alatt tükör és bizsuk:

Bizsuk különböző stílusban. Kedvencem a hatalmas korall gyöngyös nyakék, amelyet még nem volt alkalmam felvenni, de le volt árazva és nem hagyhattam ott. Ja és persze itt figyel a féltve őrzött Lady Gaga koncertjegyem, amely a koncerten való jelenlétemet tanúsítja :D.


Az első fiókban vannak a pirosítók és a palettáim egy része:

Pirosítók. A MAC madárkás dobozosa a kedvencem egyébként.


A második fiókban vannak a szemhéjpúderek:

Szemhéjfestékek ömlesztve. A kedvencem a szerintem nem látható MAC Contrast nevűje, amely egy sötétkék árnyalat, mindenre használható és ez volt életem első MAC sminkcucca, azóta is nagy becsben tartom.


A harmadikban a szájfények és a rúzsok:

A kedvenceim. Nem tudok dönteni, hogy melyiket szeretem a legjobban, de a leggyönyörűbb a Dianne Brill hihetetlenül korallos pink szájfénye.


A negyedik fiókban rejtőznek a szemceruzák, tusok, szempillaspirálok, még pár parfüm meg kacatok (persze szépségápolási kacatok):

A háttérben Pupa maci figyel. Éljen a Paris Berlin fekete szemcerkám, meg az Orly Galaxy Girl nevű körömlakkja, amit egy kedves barátnőmtől kaptam és imádom. (Ez egy nagyon sötét lila szín zöld csillámokkal. Most is az van rajtam. :D)


Az ötödik fiókban tárolom az alapozókat, púdereket, tisztítókat, benzint, fargót, ilyesmiket. (Az utolsó fiókot nem fotóztam le, mert kupi van benne, de ott van többek között a vatta, a fültisztító pálcika, arckrémek, meg ilyesmik.):

No Comment. Lehet, hogy ebben a fiókban nem ártana rendet tenni. Innen a MAC alapozó a kedvencem, ettől jobbat én személy szerint még nem találtam.


Így megnézve a képeket, olyan kevésnek tűnnek a cuccaim....vagy nem...?

16 megjegyzés:

  1. The best:) És amíg nincs dugig tömve összes fiók, addig tényleg nincs is sok terméke az embernek:)
    Nagy bánatom, hogy hozzánk már nem fér be egy szekrény, pedig a szobában, ahol sminkcuccokat tárolom több bútor is ebből a Malm sorozatból való... De már fél éve kinéztem uezt a szekrénykét -csak sötétbarnában- sminktárolásra, szerintem direkt erre tervezték:)

    VálaszTörlés
  2. Nekem nem tűnik kevésnek,mivel nálam fele ennyi sincs.:D

    VálaszTörlés
  3. Úúúú Lolly Imádlaaaaak!!! :D:D A szobám összes bútora a Malm sorozatból való és pont kinéztem ezt a sminkjeimnek és jó így látni "használatban" :D:D hogy mi hogy fér el :) most már 100% hogy jön velem haza :)))))))

    VálaszTörlés
  4. :DDD mikor megláttam az üzletben én is egyből azt gondoltam, hogy vááá ez erre lett kitalálva. Ettől csajosabb szekrény nincs is, tökéletes sminktárolásra! Erika nem olyan nagy ez a szekrény, be fog férni! Niki előre is jó szerelgetést, egy jó tanács egyedül ne kezdd el, mert lehetetlen összerakni :D

    VálaszTörlés
  5. Nekem olyan sminktárolóm van, senki ki nem találja, hogy az!=) Még nyár végén hobbiboltban voltunk, mikor megláttunk egy fa CD-tartót, aminek a "fele", vagy hogy mondjam, négy fiók volt. Le volt árazva, megvettük, és ebben tárolom a sminkcuccaimat. Azelőtt minden egy neszeszerben volt, ez sokkal átláthatóbb, reggel csak ki kell kapni a megfelelőt és kész!=)

    VálaszTörlés
  6. hűűű, kevés?:)
    hát ha nekem ennyi sminkcuccom lenne:D

    VálaszTörlés
  7. Nekem is kéne egy szekrény, mert a mostani dobozos/sminktáskás megoldás átláthatatlan. Viszont az a félelmem, mivel szín szerint élükre állítva szeretem tartani a pirosítóim/púdereim/arcfényeim/szemhéjfestékeim, hogy a felső fiókok túl alacsonyak, az alsók viszont túl mélyek lennének hozzá.

    VálaszTörlés
  8. Jaj ez nagyon jól néz ki:) Végre nem Kik-doboz, azok olyan gagyinak tűnnek nekem így képeken..ezt viszont én is elfogadnám:) majd lassan én is körülnézek az ikeaban, szükségem lenne már nekem is ilyen szekrényre:)

    VálaszTörlés
  9. hello
    épp most írom énis ezt a postomat a blomgba, d.u.ra talán elkészülök vele ha gondolod kukk be :)
    én egyszerűen egy komód felső fiókjában tárolom és azon belül kis dobozokban
    üdv

    http://susiesonic.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  10. Csak én nem látom vagy tényleg nincsenek itt az ecseteid? :) Azokat hol tárolod? Egyébként szuper megoldás, ezekbe a fiókokba még plusz osztókat is be lehet akár tenni, nagyon szép minimál ez a szekrény!

    VálaszTörlés
  11. Lolly SEGÍTS!
    holnap készül a tablóképem. barna füstös szemhez milyen színű szájfény illik?
    a max factor piros vibrant cruve effect szájfénye, vagy ugyanebből a fajtából a rózsaszín esetleg?
    Bocsánat, hogy ehhez a bejegyzéshez írtam,és nem illik a témához, de vészhelyzet van. :)

    VálaszTörlés
  12. Timesz! Én a pirosat választanám, ha a kettő közül választanom kéne, de egyébként attól is függ hogy milyen a bőröd színe. Bár ez a két szín mindenhez megy :D. A piros elegánsabb és felnőttesebb és jobb egy füstös szemhez, a rózsaszín azért hétköznapibb, egyszerűbb. Szóval én a pirosra voksolok, és ha te sem idegenkedsz tőle és szoktad hordani a hétköznapokban, akkor szerintem válaszd azt :D.

    VálaszTörlés
  13. Gigi valóban máshol tárolom az ecseteimet! Egy nagyon klassz kis fekete lakk tokom van hozzájuk, abban laknak :D. Olyan, mint egy tolltartó, mindegyiknek van benne külön hely. A szekrény pont azért tetszett meg nekem is, mert ilyen szép és egyszerű.

    VálaszTörlés
  14. Susie, látom te is kreatív vagy, ha tárolásról van szó, tetszik a szekrényed :D!

    VálaszTörlés
  15. Apolka láttam én is olyan tárolókat, azok olyan szépek, nagyon klassz ötlet!

    VálaszTörlés
  16. Monday, a felső fiókok valóban alacsonyak ehhez... az alsók meg valóban túl mélyek. De egyébként rengeteg ilyesmi szekrényke van az ikeában, nézz szerintem körül. Az árak sem vészesek!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.