Napi smink

Ismét egy vidám színű sminket csináltam, ezúttal türkiz kontúrral, meg ezüstös szürkével és arannyal. Ja ez még szerdai smink volt, amit tegnap csináltam majd felrakom estére, mert az olyan farsangi ihletésű lett :D. Szerencsére a vidám sminkhez a nap is szépen sütött aznap, ki is merészkedtem rövid ujjúban hátha.... de rohadtul fújt a szél és fáztam. Nagyon unom már ezt a sz*r időt és a kedvem is ugyanolyan., de az is lehet, hogy a kedvem nem az idő miatt olyan.. Pedig nem akarok pokróc lenni... Azért itt a smink:


Kezdek belejönni a fotózásba is...

A félszemű

Még mindig kancsigyanús :D
Igen. Cenzúrázni kellett a szárítómon logó omniózus ruhadarabot.

Meg amikkel csináltam:

ARC: MAC Studi Finish Concealer (NC15), MAC Mineralize SPF15 Foundation/Loose (Light), MAC Powder Blush (My Highland Honey). SZEM: MAC Paint Pot (Bare Study), MAC Eye Shadow (Glamora Castle), Shiseido Luminizing Stain Eye Color Trio (Opera), MAC Eye Khol (Float On By), MAC Haute & Naughty Lash. AJAK: MAC Lipstick (Big Bow)


Meg a jókedv és mosolygás kedvéért a kiskutyáim le lettek nyírva:

Két kis idióta pudlim :D

7 megjegyzés:

  1. Jaj, de szép ez a türkiz. A kutyusok is édesek. A bőröd meg nagyon szép, erre csak születni lehet vagy van valami praktikád rá? :)

    VálaszTörlés
  2. Ugyanezt akartam kérdezni! Annyira de annyira szép a bőröd! Mi a titkod? :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, ezt mindig örömmel hallom. Egyszerűen ilyen, nincs semmi titok de nagyon vigyázok rá. A lehető legkevesebb cuccot pakolom rá és évek óta ugyanazt. Bioderma arctisztító és tonik meg avene arckrém. Heti egyszeri radír és rengeteg vizet iszok.

    VálaszTörlés
  4. Milyen kutyusaid vannak? Ők amúgy hosszúszőrűek lennének nem? Jól lelettek nyírva.. :)

    VálaszTörlés
  5. Ezt a sminkekre is érted? Arra gondolok, hogy a most felrakott sminkjeidnél nem nagyon használsz mást, mint MAC-et. Ez is tudatos, hogy a drágább márkákat látok nálad vagy csak véletlen?

    VálaszTörlés
  6. Andi a kutyusok bichon havanese fajtájúak és eredetileg hosszú szőrűek csak azt ők se szeretik meg mi se :D

    VálaszTörlés
  7. Gigi valóban előnyben részesítem a macet, de igazából az alapozó és a korrektor az amihez ragaszkodom (ha úgy vesszük rá vagyok kényszerülve az allergiám miatt), színekből szinte minden márka megfordul nálam, csak most úgy alakult, hogy mindig mac akadt a kezem ügyébe.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.