Napi smink

Tegnap reggel olyan szépen sütött a nap, hogy egyből jó kedvem lett és valami vidám színű sminket szerettem volna csinálni. Úgyhogy meg is csináltam, méghozzá türkiz-zöldből. Érdekes, hogy akárhogy is nézem a képeket, nem értem, hogy miért nem adja vissza úgy a színeket, ugyanis élőben sokkal sötétebb volt a sminkem. Na mindegy, majd dolgozm a dolgon, tegnap már írtam, hogy marhára bénán fotózok, mert folyamatosan ferde meg elmosódott lesz minden kép. Egyébként csekkoljátok le az új Douglas magazint, a Marc Jacobs parfümökhöz isteni jó ajándék tatyó van! Na mind1, nem ez a lényeg. Íme a tegnapi alkotásom:

De most komolyan, én nem is vagyok kancsi....


Mondtam! Vagy mégis??? Úristen azért 25 év után erre rádöbbenni...


Meg amikkel készítettem (háttérben érdekes személyes tárgyak részletei :D):

ARC: MAC Studio Finish Concealer (NC15), MAC Mineralize SPF15 Foundation/Loose (Light), MAC Beauty Powder (Shell Pearl). SZEM: MAC Paint Pot (Bare Dtudy), Lancome Color Desing (lekopott a felirat, de asszem Emerald volt a neve), MAC Eye Sahdow (Gulf Stream), NYX Eyeshadow (Aloha), MAC Haute & Naughty Lash. AJAK: MAC Lipstick (Ever Hip)

9 megjegyzés:

  1. Szia!

    Nekem nagyon tetszik ez a smink :)) elsőre olyan Éj-Királynős :)) imádom :) vajon zöldes-barnás szemnél is ilyen jó lenne?
    Mennyire vált be, milyen tapasztalatod van a MAC Mineralize SPF15 Foundation-el? :))

    Anna

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem nem vagy kancsi. Vagy ha igen, akkor ennyire kb mindenki. Ez a smink is nagyon szép és nagyon örülök, hogy újra láthatom ezt a rovatodat.

    VálaszTörlés
  4. óóó de szép termékek, és a smink is! :]

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm!
    Anna ha zöldes a szemed inkább lilásabb sminkkel próbálkozz, fantasztikus hatást lehet vele elérni! És évek óta használom ezt az alapozót és soha de soha nem válnék meg tőle! A legjobb a világon!

    VálaszTörlés
  6. Citromhab :D köszi megnyugodtam :D én is örülök, hogy újra csinálhatom, csak bénán fotózok :DD

    VálaszTörlés
  7. Zsadanka köszönöm örülök, hogy tetszenek!

    VálaszTörlés
  8. Írtam Rólad a blogomban, ha van kedved nézd meg!
    http://gigitogirls.blogspot.com/2011/02/en-es-smink-avagy-mesterek-akiktol.html

    VálaszTörlés
  9. Gigi :D köszönöm nagyon-nagyon! Nagyon örülök, hogy ha akár egy icipicit is de hatással voltam arra, hogy megvalósítsd egy álmodat! ÉS persze ha bármilyen kérdésed van, akkor nyugodtan írj!!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.