Napi Smink

10:46 du.
Végre sikerült fényképezőgéphez jutnom (sajnos ez még mindig nem jelenti azt, hogy fényképezni is tudok, úgyhogy előre is elnézést, ha valami nem sikerül túl fényesen), úgyhogy újra beindulhat a napi smink rovat. A hétfői sminkem a lentebb látható alkotás volt, egy rendezvényre mentem dolgozni és kötelező jelleggel piros rúzst kellett viselnem, úgyhogy a szemfestéssel nem akartam túlzásba esni. Hát, ilyenre sikerült:





És ezeket használtam hozzá:

ARC: MAC Studio Finish Concealer (NC15), MAC Mineralize SPF15 Foundation/Loose (Light), Clinique Blushing Blush Powder Blush (Bashful Plum).
SZEM: MAC Paint Pot (Bare Study), MAC Eye Shadow (Carbon), MAC Mega Metal Eyeshadow (Sexpectations), MAC EyeshadowX4 (Palace Pedrigeed), MAC Haute & Noughty Lash.
AJAK:  MAC Kissable Lipcolour (Strut Your Stuff)

10 megjegyzés:

  1. Szép mint mindig, bár nekem fura hogy már nem vagy vörös! :) És látom sikerült beszerezni vmit a peacockyból :))

    VálaszTörlés
  2. Azért még mindig vörös, csak természetese :D A türkizkékre utaztam de mindenhol elfogyott már :(, de ez is nagyon megtetszett, különleges szín szerintem. A szájfény meg bámulatos, imádom az illatát, meg hogy egész nap tart

    VálaszTörlés
  3. Szép a smink, de hirtelen én is meglepődtem, az élénk vörös hajadra emlékeztem. De ez is jól áll. :) Úgy sajnálom, hogy nekem egyszerűen nem áll jól a vörös rúzs, pedig néha el tudnám viselni.

    VálaszTörlés
  4. Nem azt mondtam, hogy nem jóóóó, hanem hogy fura :P
    Nem tudom, milyen festéket szeretnél használni, meg tudom hogy jobban értesz hozzá mint én, de én régen aaa... mi az a lila flakonos? Crazy colors? Na azokat kevertem :) És sztem citromsárga meg zöld mindig van a polcon :D Bár elég merész vállalkozás... :)

    VálaszTörlés
  5. Citromhab: mindenkinek jól áll a piros rúzs csak meg kell találnod a neked megfelelő árnyalatot/textúrát!
    Keresgélj a fényesebb rúzsok között mert azok nem olyan erősen pigmentáltak csak egy kicsi színt adnak, de szép lesz úgy is a hatás.

    VálaszTörlés
  6. Suzy :D nem a hajamat akarom türkizre :D a Peacocky-ból akartam a türkizt :D
    De egyébként vissza akarom festetni élénkebbre...

    VálaszTörlés
  7. Akkor addig nem nyugszom, amíg meg nem találom a nekem megfelelőt. :)

    VálaszTörlés
  8. Aaaa... pedig tuti jól állna, sellőlány lennél! :D És nem is lila, hanem rózsaszín flakon... összevissza beszélek :D Na mindegy, sorry :)

    VálaszTörlés
  9. Suzy :D nem baj legalább tök jó kedvem volt egész délután ahogy elképzeltem magam türkiz hajjal :DD

    VálaszTörlés
  10. Citromhab a max factornak van olyan ajakápoló rúzsa aminek csak éppen hogy van színe, meg egy szájfénye amiből van szép piros, azokat nézd meg!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.