Napi smink - a csillámos tus esete a rózsaszínnel

A tegnap reggel elkészített sminkemmel igazából egy kedves olvasóm kérését teljesítettem, be kell hogy valljam csak közepes szinten. De mentségemre legyen mondva, hogy hétköznap, munkában igen hülyének néztek volna egy full farsangi sminkben. És mivel heti hét napot dolgozok (majd elmesélem, hogy miért), ezért sajnos egyszerűen nincsen időm kísérletezgetni, pedig jajj de jó is lenne! A lényeg az, hogy szolid verzióban elkészült a rózsaszín cowgirl smink. Kicsit meggyűlt a bajom a csillámtussal, nem akart egyszerűen megszáradni, a rózsaszín pedig gyakorlatilag nem látszik rajtam és nem is áll jól, de azért a végére megszoktam. Természetesen, mivel még mindig nem tudok rendesen fotózni (kezd rohadtul idegesíteni a dolog, valaki segíthetne...) a képek egyszerűen tiszta homályosak... Mind1. Ha nem így kellett volna elindulnom dolgozni akkor mondjuk kiegészítettem volna az alábbiakkal:

  • műszempilla (farsangi sminkhez elengedhetetlen)
  • rózsaszín strasszok, mondjuk a  tusvonal végére egy-egy, esetleg a szemzugba is, vagy akár ici-pici kövek az alsó tusvonalra végig
  • még sokkal több csillám a szemre és az arcra
  • erősebb rózsaszín/pink pigment a szemhéjra

    Íme a smink:

    Itt látszik valamennyire a dolog.
    Itt viszont nem...  a lényeg, hogy fekete porral erős kontúrt rajzoltam, jól megcicásítva, majd azt áthúztam csillámos tussal. A mozgó szemrészre erős rózsaszín került, a szemzugba és a szemöldökcsontra irizáló rózsaszín/fehér, majd az egészre csillámpor. Még egyszer elnézést, hogy nem látszik.
    Mivel farsangról van szó jöhet a jó erős rúzs/szájfény kombó, erős pink pirosító (nem értem miért nem látszik rajtam, pedig felraktam) és az almácskákra egy kis csillám is!


    És ezekkel készült:

    ARC: MAC Studio Finish Concealer (NC15), MAC Mineralize SPF15 Foundation/Loose (Light), MAC Beauty Powder (Briar Rose). SZEM: MAC Paint Pot (Bare Study), MAC Eye Shadow (Carbon), MAC Mega Metal Eyeshadow (Sexpectations), Lancome Color Focus Palette (307 Petite fleur d'occident), Essence Crazy About Color Duo Eyeshadow (Adorable), Pupa Eyeshadow Duo (08), szerintem Avonos, de az is lehet hogy noname ezüst csillámtus, MAC Haute&Naughty Lash. AJAK: Essence Colour&Shine Lipstick Pencil (Punk Vibe), MAC Dazzleglass (Love Alert).

    11 megjegyzés:

    1. Annyira szép a bőröd!!mi a titkod?plss oszd meg velünk!:)az új hajad nagyon jóó!!pusziii Bebee

      VálaszTörlés
    2. Köszönöm! Szerintem nincsen titok, sokat iszok, nem megyek napra, mindig lemosom a sminket, nem dohányzok, ritkán iszok :D, reggel este tisztítás és hidratálás és ami a legfontosabb, hogy heti egyszer radírozok. De az is lehet, hogy genetika...

      VálaszTörlés
    3. Szia, megkérdezhetem, hogy milyen arcradírt használsz? Épp most készülök venni, és nem tudok dönteni:)

      VálaszTörlés
    4. Az Avene arcradírját használom, nagyon fincsi. Arra viszont nem nagyon emléxek, hogy mennyi volt talán 3000 körül. De megéri én nagyon szeretem, mert nem durva de azért leszed mindent.

      VálaszTörlés
    5. Nagyon jó a hajad! Imádom a színét. :)

      VálaszTörlés
    6. Köszönöm, ez most nekem is nagyon tetszik! Jó érzés megint vadócnak lenni :D

      VálaszTörlés
    7. nagyon köszönöm Lolly :) a kedves olvasód megszólítás pedig lelkemig hatolt :) feltétlenül megcsinálom a farsangi bulira.. az eredményröl értesítelek.. másik bejegyzésedhez kapcsolódva.. a manhattan pasztellakkokhoz... iszonyat szépek.. remélem a müllerben lehet majd kapni :) további jó sminkelgetést és várom a következö bejegyzésedet
      puszi: Anna

      VálaszTörlés
    8. Köszönöm és örülök, hogy örültél! Ja és persze várom a sminket!! Puszi

      VálaszTörlés
    9. Nagyon tetszik ez a smink is...
      szerintem nagyon szép lett a szemed....
      olyan essence ajakceruzám nekem is van, csak nem tudom kihegyezni, mert annyira vastag, hogy a kettős hegyezőm nagy "lyuka" :)) is kicsi neki :( Te milyen hegyezővel hegyezed?

      VálaszTörlés
    10. még soha nem hegyeztem ki egyeket sem bevallom őszintén, mert nem használom olyan sokat :D

      VálaszTörlés
    11. nem baj, azért köszi :)

      VálaszTörlés

    Üzemeltető: Blogger.