MAC Wonder Woman teszt - I. rész

9:58 du.
Természetesen nem üres kézzel tértem haza a WW buliról, sikerült zsákmányolni pár gyönyörűséget! Az első tesztalanyom az Athena's Kiss nevű szájfény. A szín elképesztően intenzív (egy hideg, kékes fukszia árnyalat) egy rétegben felkenve is, ráadásul tartós én csak evés után kentem újra, de igazából még akkor is látszódott a szín csak már nem csillogott. A szín és textúra nálam nagyon nyerő, abszolút csillagos ötös. A kiszerelés hatalmas, a standard 4.8 gramm helyett 10.5 gramm. az ára pedig nem sokkal több, pár száz forint a különbség. Sajnos pont a nagy kiszerelésből adódnak a hátrányai a terméknek. A mérethez arányosan szép nagy az applikátor is, ami a kisebb, vékonyabb ajkaknál eléggé megnehezíti a felvitelt, ezért érdemes készenlétben tartani egy ecsetet (az ujjakat nem javaslom az intenzív szín és a MAC ragadós textúrája miatt). Plusz valami érdekes dolognál fogva, vagy a nagy méret miatt nagyon nehezen lehet kihúzni a tubusból, ha hirtelen tesszük akkor kifröccsen a szájfény. Szóval óvatosan kell bánni vele. De a végeredmény kárpótolt mindenért!

Osztályzat: a kis hibák miatt nem tudok 5öst adni, pedig nagyon szeretnék. De a szín, a tartósság és az intenzitás miatt egy kegyelem 4/5. (A tipikus semmi sem lehet tökéletes példája :D)

A csomagolás Wonder Woman-es értelemszerűen.

A különbség a normál Lipglass-hez képest.

Az óriásapplikátor támadása.

A szín egyszerűen elképesztő.

9 megjegyzés:

  1. "Az óriásapplikátor támadása."
    :DDD

    VálaszTörlés
  2. asszem 5300 Ft volt, a méretet nézve megéri

    VálaszTörlés
  3. Én azt szeretném, hogy minden termék kisebb és ezáltal arányosan olcsóbb legyen... Sosem fogy el semmim (nagyon ritka a kivétel), mert mindig késztetést érzek az újdonságok megvételére... Az alacsonyabb ár miatt több dolgot tudnék kipróbálni, a kis méret miatt elfogynának a cuccok,így nem mennének kárba. Szóval boldogság lenne!:)))

    VálaszTörlés
  4. Díjat kaptál tőlem :) A részletek ezen a linken találhatod meg:

    http://makeupmania-bunny.blogspot.com/2011/02/dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés
  5. Megnéztem... Köszönöm nagyon! \o/ így örülök :DD

    VálaszTörlés
  6. Roni! néha én is így vagyok vele... mindig veszem az újat a régi meg nem fogy el (vagy nem merem elhasználni, mert limitált...)

    VálaszTörlés
  7. szia :) honnan szerzed cuccaidat?hol tudod megrendelni? :) amazon? szeretnék én is rendelni,bár erről tuti nagyon lecsúsztam,de nem tudom honnan kéne beszereznem.előre is köszönöm :)

    VálaszTörlés
  8. szia! én ezt még akkor vettem ugye amikor megjelent a kollekció, de sajnos már nincsen belőle sztem, csak egy pár darab az itthoni üzletekben. talán az e-bay-en érdemes körülnézni :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.