MAC Quite Cute

A fergeteges, gigászi és erőteljes és nagyon amcsi Wonder Woman után a MAC keletre kalauzol el minket, méghozzá a felkelő nap országába, Japánba. Japánon belül Tokióba, a kawai (a kawai szó jelentése cuki, de nem simán cuki, hanem übercuki) stílus szülővárosába. Ugyanis a Quite Cute kollekció ennek a különleges stílusnak a jegyében készült el. Csupa cukiságok, szívecskék, pasztellek, cukorkaszínek mindez tulzóan használva. Én sajnos imádom az ilyen színeket és dolgokat, bár tudom, hogy nem igazán állnak jól, de sebaj nyilvánvalóan ismerem magam annyira, hogy tudjam ez nem fog megakadályozni abban, hogy bevásároljak ezekből a darabokból :D. A kollekció egy négyes szemhéjpúder palettából, 5 rúzsból, 4 szájfényből, 3 szájkontúrceruzából, 3 nagyon cuki szívecskés közepű pirosítóból és 3 körömlakkból áll. Az arcpírok nagyon érdekesnek tűnnek, ha mást nem is, de egy ilyet biztosan be fogok szerezni. Áprilistól a boltokban, az előbemutatóról posztolok majd!



Szemrevalók:
  • Cutie Eyeshadow Quad (Moshi! Moshi! - fehér zöldes arany fénnyel; Goody Goody Gum Drop - világos rózsaszín; Boycrazy - világos levendula ezüst fénnyel; Azuki Bean - középlila)
  • Penultimate Eyeliner (Rapidblack - fekete)
  • Zoom Lash (Zoom Black - fekete)
Azért a palettát bevállalnám...

Szájravalók:
  • Lipstick (Playing Koi - krémes barackos rózsaszín; Saint German - pasztell pink; Candy Yum-Yum - neon pink; Quite Cute - élénk pasztell levendula; Playtime - intenzív lila)
  • Plushglass (Fashion Fanatic - krémes világos rózsaszín; Bubble Tea - krémes világos bézs; Girl ♥ Boy - intenzív világos kékes rózsaszín; I U - krémes középlila)
  • Lip Pencil (In Synch - intenzív sárgás rózsaszín; Naked - világos natúr; Boldly Bare - közepes pirosas barna)
A Playtime jöhet a rúzsokból a szájfényekből meg a Fashion Fanatic.


És a többi:
  • Mineralize Blush (Giggly - világos rózsaszín fényes lila szívvel; Sakura - levendula fényes magenta szívvel; Miss Behave - világos bézs fényes mentazöld szívvel)
  • Nail Laquer (Ice Cream Cake - krémes kékes rózsaszín; Little Girl Type - krémes világos levendula; Mischievous - krémes világos menta)
  • False Lashes #7
A Giggly arcpír jöhet meg az összes körömlakk :D.

9 megjegyzés:

  1. a körömlakkok tetszenek a legjobban:)

    VálaszTörlés
  2. Igazából nekem is, nagyon telitalálat most ez a pasztell dolog és körmön mutat a legjobban

    VálaszTörlés
  3. nekem ez a kollekció annyira most nem jön be (szerencsére:D) én pont, hogy nem szeretem annyira a pasztelleket.. a szívecskés pirosítók aranyosak, a Miss Behave tetszik a leginkább, bár nem tudom milyen színe lehet a zöldtől.. :D a Mischievous körömlakk jöhet, már régóta szeretnék hasonló színű körömlakkot:)

    VálaszTörlés
  4. érdekes, hogy valamiért a körömlakkok lettek most a legjobbak amúgy :D én is elfogadnám őket

    VálaszTörlés
  5. a paletta nagyon tetszik, és a halványrózsaszín rúzs is. a Giggly pirosító nekem is jöhet!=)

    VálaszTörlés
  6. :D ilyen úgyse lesz mégegyszer most kell megvenni :D

    VálaszTörlés
  7. a körömlakkok... ♥ főleg így együtt a három szín... nagyon szépek ♥ ♥ ♥

    VálaszTörlés
  8. Huh de jó az a pasztell rózsaszín rúzs. Nekem pont ez az árnyalat áll a legjobban. Ilyen színű rúzst a limitált kollekción kívül is lehet kapni? Meddig tart egy ilyen kollekció általában?

    VálaszTörlés
  9. Én úgy tudom, hogy az nem limitált! (Saint germain az árnyalat neve)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.