L'Oréal újdonság dömping

Nem tudom hová kapni a fejem a L'Oréal rengeteg újdonsága után. Rengeteg új termék, meg rengeteg új celebes reklám Gwen Stefanival, Jennifer Lopezzel és még sorolhatnám a listát. Kapunk új rúzsokat: az egyiket gwen Stefani személyesen reklámozza, ez az érintés és csókálló, 10 órán át tartós Infallible Le Rouge 10HR, a másik a Color Riche Made For Me, amely állítólag a világ legtöbbet eladott rúzsa. 


A Color Riche Made For Me színei


Kapunk egy YSL koppintás alapozót is (ecsettel ellátott alapozós tubus, bár az YSL a L'Oréal-hoz tartozik), amely az Infallible 24H Brush Foundation, amely egy 24 órán át tartós, tökéletesen fedő alapozó ecsettel ellátott csomagolásban, amely megkönnyíti az egyenletes felvitelt. Hiszi a piszi. 

A 24 órán át tartó Infallible ecsetes alapozó (az Indefectible név csak Németországban fut :D)


A Lash Architect 4D az első !D technológiájú szempillaspirál (????), amit úgy kell elképzelni, hogy négy dimenzióban hosszítja, dúsítja, strukturálja és teszi lendületessé (esküszöm ezt a szót használták) a pillákat. 

A csodás 4 dimenziós spirál


Az egyetlen amit az újdonságok közül kipróbálnék, az a Jennifer Lopezzel reklámoztatott új hajegyenesítő termékcsalád. Sampon, balzsam, pakolás és szérum is tartozik az egyenesítős vonalhoz. Sajnos nem tudom, hogy mikortól lesz kapható nálunk, mert amerikai piacra gyártott termékről van szó, és ezek általában elkerülnek minket.

10 megjegyzés:

  1. hú, hát nem tudom, de szerintem elég sokára hozzák csak be az Ever... samponokat, bár én nagyon szeretném ha végre lehetne kapni valami jól működő és nem túl drága szulfátmentes sampont...

    amúgy nagyon szépen megcsinálták a haját a reklámban. sokat dolgozhattak a póthajjal meg a képi utómunkákkal. nem bánnám, ha az én hajam is ilyen lenne. (a sampontól XD )

    VálaszTörlés
  2. Csak egy kérdés, ki az aki 24 órán át magán hagyja az alapozót??? :))

    VálaszTörlés
  3. Maya ez egy nagyon jó kérdés :DDD

    VálaszTörlés
  4. Tamara az utómunkákkal abszolút igazad van, elég sokat dolgozhattak vele, már csak azért is mert Jennifer Lopeznek sokkal világosabb a haja egyébként...

    VálaszTörlés
  5. Ez legalább olyan ügyes marketing mint a Garnier 48 órás deo-jánál. Senki sem várja ki, valóban így van-e... :)

    VálaszTörlés
  6. Egyébként Gwen Stefani stílusát imádom, annyira jó választás volt a rúzs reklámhoz!

    VálaszTörlés
  7. Maya :D
    Én is csípem Gwen Stefanit, nekem az egyik Harajuku parfüm van meg tőle, azt annyira imádom, el se merem használni

    VálaszTörlés
  8. Lolly, az a kollekció nekem teljesen kimaradt, és most hogy utána olvastam, úgy sejtem, hogy már nem is lehet hozzájutni. Melyik van meg Neked és milyen típusú illat? Hadd fájjon a szívem:)))

    VálaszTörlés
  9. A normál alap Harajuku Lovers Gwen http://s7v1.scene7.com/is/image/JohnLewis/230560244?$product$ itt van róla kép
    Kint Bécsben vettem

    VálaszTörlés
  10. Sziasztok! Azt lehet tudni, hogy egyáltalán kapható-e Mo-n az infallible, (ill. mikortól) vagy külhonból kell beszerezni ezt is? :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.