Essence Sun Club

8:36 du.
Mint minden évben most is lesznek újdonságok az Essence Sun Club háza táján. Nem vagyok egy tipikus nyári típus, sőt utálom a meleget és a napot, de a nyári sminkeket viszont imádom. Ki érti?? Van is egy pár szájfényem, bronzosítóm és szemhéjpúderem a Sun Club-tól és az idei felhozatalt nézegetve, lehet hogy még gyűjtök pár dolgot hozzájuk. Igazából olyan nagyon sok újdonság eddig nem látott napvilágot és nem tudom lesz e még valami más is az alábbiak mellett, de azért íme:

Sun Club Glamour To Go Eyeshadow - South Beach: első ránézésre nagyon megtetszett ez a paletta, de aztán rájöttem, hogy mégsem annyira tökéletes a dolog, mert ezekhez a színekhez valami sötétre is szükség van. Ettől függetlenül ez egy igazi nyári színorgia, nagyon szép a pasztell és az élénkebb zöld is, a pasztelles narancsot nagyon szívesen kipróbálnám, mert ilyen árnyalatot ritkán lehet kapni és a sárgák sem rosszak. Ár/érték arányban bőven megéri megvenni, ha valaki szereti az ilyen színeket. Inkább hideg tónusú, világosabb szemű lányokon tudom elképzelni.

Sun Club Glamour To Go Eyeshadow - South Beach


Sun Club Glamour To Go Eyeshadow - Long Beach: a bronzkirálynők palettája! Én személy szerint még mindig nem rajongok a barnáért, de már kezdek megbarátkozni vele nagyjából... és igazság szerint minél többet nézegetem, annál jobban bejönnek a színei ennek a palettának. A pasztell árnyalatok hasonlóak az előzőkhöz. Inkább melegebb bőrtónushoz és barna szemhez tudnám elképzelni.

Sun Club Glamor To Go Eyeshadow - Long Beach

100% Splash Proof Mascara Ultra Lenght&Curl: hosszabbítós, göndörítős, vízállós spirál. No extra, de persze vízpartra kötelező.

100% Splash Proof Mascara Ultra Lenght&Curl
Sun Club Highlighter Powder: igazából ehhez sincs különösebb hozzáfűzni valóm, max annyi, hogy szép aranyfényű, meleg árnyalatú fénypúder arcra és testre egyaránt. Ezúttal nem kompaktban hanem porban. Így egy kicsit macerásabb, de nekem az a tapasztalatom, hogy a por állagúak jobban csillognak.

Sun Club Highlighter Powder

Nektek tetszenek az új Sun Club termékek? Mit vennétek meg belőlük?

11 megjegyzés:

  1. Sun Club Glamour To Go Eyeshadow - Long Beach, tetszetős :), majd kíváncsi leszek mennyire lesz pigmentált.

    Pedig előbb a régieket kéne elhasználni és nem újat venni:D

    VálaszTörlés
  2. A Long-Beach eyeshadow nekem is tetszik, pedig én sem nagyon vagyok oda a barnáért, de kezdem magam hozzászoktatni :)
    Én ezt venném meg, meg a spirálra lennék kíváncsi, vajon mennyire göndörít, mert nekem hosszú, de sajnos csőegyenes szempilláim vannak, és sok vele a macera :D tudom, használjak göndörítőt, van is, de szerintem ha nincs hozzá egy megfelelő, mondjuk göndörítősnek titulált spirálom, addig nem is lesznek tökéletes pilláim.. :)

    Egyébként pont ma voltam rossmannban és vettem néhány dolgot, feltettem a blogomra, ha gondolod nézd meg :)
    http://inbuiltbeauty.blogspot.com/
    :)

    VálaszTörlés
  3. Szempillaspirál :) nem szeretem a vízállóakat, mert nagyon elnehezítik a pilláimat, és szinte semmit sem formáznak (vagy csak én választottam eddig szerencsétlenül) de ez valamiért nagyon szimpatikus :)

    VálaszTörlés
  4. Long-Beach paletta, highlight és a spirál. spirálmániás vagyok egyszerűen. :D

    VálaszTörlés
  5. fúúú a long beach paletta látom bejövős :D

    VálaszTörlés
  6. Lulu, már volt ilyen paletta és az egész jó volt. Nem mondom, hogy tökéletes de okés. Szerintem ez is olyan lesz :D

    VálaszTörlés
  7. Lynnie, mióta 299 forint egy rimmel rúzs és hol???? te jó ég... nekem is le kell vadásznom valami ilyesmit

    VálaszTörlés
  8. Lolly!!! Újra írsz???
    Hurrá!
    Üdv

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.