Catrice Enter Wonderland kollekció


Legnagyobb örömömre a már az előző blogomban jó sokszor emlegetett Catrice márka, amely az Essence nagytestvére hozzánk is megérkezett! Egyenlőre az ország 21 Rossmann üzletében lehet megtalálni őket, de valószínűleg egyre több helyen lesz majd állvány és remélhetőleg az állványokkal együtt megérkeznek a limitált kollekciók is. Meg is mutatom az idei elsőt, ami nem biztos, hogy kapható lesz itthon is, de remény hal meg utoljára. Az Enter Wonderland egy nagyon színes, vibráló és fényes kollekció. A duó szemhéjpúderek intenzív kék, zöld és lila színekben pompáznak, míg a szájfények erőteljes pinkben, rózsaszínben és narancsban. Van egy nagyon különleges speciálisan szemre használható fénypúder is (személyes kis kedvenc, ide vele!!!), egy normál fénypúder arcra és testre, az elmaradhatatlan körömlakkok, csillámos tusok és egy pillangós műszempilla (WOW!). Nektek hogy tetszik a dolog? Ti örültök a Catrice hazai megjelenésének?? (Üzletlista: Mammut, Westend, Árkád, Aréna, Váci út, Baross tér, Ferenc krt, Erzsébet krt, Budaörs, Szolnok Ságvári krt. 13, Szombathely Fő tér, Győr Baross u., Győr Budai út,  Debrecen Piac u., Szeged Kossuth sugárút, Békéscsaba Szabadság tér, Pécs Bajcsy Zs. út, Paks Kishegyi u., Veszprém Kossuth L. u., Csorna Mártírok tere, Veszprém Budapesti út)


Absolute Eye Colour Duo - C10 Wonderland Green Card

Absolute Eye Colour Duo - C20 Miracle Heaven

Absolute Eye Colour Duo - C30 Lavenderlicious
Eyeshadow Highlighter - C10 Fairy Dust
Eye Shadow Brush
Metallic Liner - C10 Miracle Clouds; C20 Miracle Heaven
Lashes To Surprise
Highligting Powder - C10 Fairy Dust
Sparkling Lipgloss - C10 Forbidden Apple; C20 Snow White's Lips; C30 Alice's Hatter
Ultimate Nail Laquer - C10 Forbidden Apple; C20 Lavenderlicious; C30 Wonderland Green Card; C40 Miracle Heaven
Tip Painter - C10 Wizard Gold


7 megjegyzés:

  1. Szia! Dorka révén találtam rá a blogodra, az újraindulás után azonnal olvasni kezdtem, de csak most írok neked először.=) Nagyon tetszik, amit csinálsz, nagyszerűen írsz, és a sok-sok új infót is hasznosnak találom. Hát szóval: nagyon jó vagy!=D
    Catrice. Én is nagyon örültem, mikor hétfőn megláttam, vettem is egy rúzst, amit ma teszteltem, és szuper!
    Ha van kedved, nézd meg az én blogomat is: www.styleandthelife.blogspot.com
    További sok sikert a bloghoz: Apolka

    VálaszTörlés
  2. Hú, csak muszáj lesz bemennem jövőhéten a legközelebbi Catrice lelőhelyre, mert kíváncsi vagyok a mostani cuccokra is élőben. Ebből a szériából pedig kéne a zöld és kék körömlakk, a rózsaszín és narancs szájfény, a szemhéjpúderecset és az összes szemhéjpúder, na meg a két fénypúder és a kék tus. :) Szóval majdnem minden.

    VálaszTörlés
  3. basszus, komolyan mondom elhalasztom a lakásfelújítás további részét és bevásárlok mert ez nem állapot.. :D

    VálaszTörlés
  4. Jujj ezek nagyon gyönyörűségesek :) De vajon mennyire pigmentáltak a szemhéjpúdereik?

    VálaszTörlés
  5. én nagyon örülök a Catrice-nak! be is szereztem múlt héten 3 szemhéjpúdert meg pár dolgot, a fekete szemhéjpúder szuper, a csillámok is alig látszanak benne, a petrol színű egyszerűen mesés pávazöld, egyedül a matt krémszínben csalódtam, mert nagyon áttetsző, alig van fedése... :( pedig nagyon szeretnék valami ilyesmi színt szép fedéssel.
    a kis szemhéjpúder ecset marha jó formájú és méretű, de nagyon hullik, legalábbis, amit én vettem :(
    a rúzs is nagyon jó, krémes és szépen fed.

    (ezen kívül eléggé izgalmasak a körömlakkok és a szájfények közül is láttam egy-két csillámmentes krémes színt, biztosan beszerzek majd közülük egyet kettőt, ha elfogyasztottam párat a jelenlegi készletből.)

    VálaszTörlés
  6. Klaudia: a legtöbb szuperül pigmentált, egy-két kivétel van csak.

    VálaszTörlés
  7. Apolka köszönöm és örülök, hogy ennyire tetszik a blog! A tiédet pedig mindenképpen megnézem!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.